RyPeR Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 helo, mam malego problema; otoz na stronie producenta jest "juz" napisane ze ta plyta obsluguje Tuallatina http://www.clayton.pl/CVAT217.html i niewiem czy ta obsluga jest dopiero dostepna po zaladowaniu nowego biosu czy bez biosu tez pojdzie ? Moze ktos z forumowiczow testowal na tej plycie tualatina i wie czy dziala przy starym biosie. Jesli nikt jej nie testowal prosze o zajrzenie na www.clayton.pl --> Zasoby FTP i chcialbym dostac podpowiedz ktory bios bedzie pasowal do mojej plyty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ja mam bios z 24 wrzesnia 2001 i tualatin 1G dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 tzn ze nie aktualizowales wcale biosu i dziala Tualatin? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 heh glupie pytanie (wlasnie sobie przypomnialem ze mam bios datowany z tego samego dnia i roku :D )Okej juz wiem ze pojdzie Tualatin :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a co mam flaszowac, jak tam wszedzie pisze 010924, czy to cos innego znaczy? denerwuje mnie ta plyta :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a co mam flaszowac, jak tam wszedzie pisze 010924, czy to cos innego znaczy? denerwuje mnie ta plyta :-( nie pisze tylko jest napisane :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 helo, mam malego problema; otoz na stronie producenta jest "juz" napisane ze ta plyta obsluguje Tuallatina http://www.clayton.pl/CVAT217.html i niewiem czy ta obsluga jest dopiero dostepna po zaladowaniu nowego biosu czy bez biosu tez pojdzie ? Moze ktos z forumowiczow testowal na tej plycie tualatina i wie czy dziala przy starym biosie. Jesli nikt jej nie testowal prosze o zajrzenie na www.clayton.pl --> Zasoby FTP i chcialbym dostac podpowiedz ktory bios bedzie pasowal do mojej plyty Nie rozumiem w czym masz problem ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ryper: a nie wiesz moze jak wylaczyc automatyczne przydzielanie irqu na tej plycie, qrde w biosie wylaczylem, w winodzie wylaczylem i nadal nie pozwala mi zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Kaeres: pytanie jest dosc prosto sformulowane, wystarczy siasc i przeczytac.. A jak juz cos to juz problemu niemam bo mi tokoloshe powiedzial ze tualatin chodzi. Tokoloshe: niewiem jak to wylaczyc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Tokoloshe: niewiem jak to wylaczyca z tymi biosami, to tam nowszych niz ten co mamy to tam nie ma? wczoraj sciagnalem i to samo (tzn. tylko po nazwie pliku wnioskuje) a potrzebne jest mi to irq po to (tak na wszelki wypadek to pisze), jak mi sieciowka zapycha na maxa to mi myszka skacze :-)co za kompa mam, zeby mi myszka w lindozie klatkowala 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Tokoloshe: niewiem jak to wylaczyca mam jeszcze jedno pytanko, przypadkiem jak temperaturke procka zmierzyc to nie wiesz? bo california na telefony i mejle zwyczaju odpowiadac nie ma (sorka jesli sie juz pytalem Ciebie gdzies kiedys jakos, ale juz stracilem rachuba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Kaeres: pytanie jest dosc prosto sformulowane, wystarczy siasc i przeczytac.. A jak juz cos to juz problemu niemam bo mi tokoloshe powiedzial ze tualatin chodzi. Tokoloshe: niewiem jak to wylaczyc czy helo, mam malego problema Dlatego zapytalem w czym problem bo wystarczy zaladowac nowy bios i po klopocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Kaeres: no napisalem tak ale obok tego napisalem przecierz swoj problem.. juz sie odczep Tokoloshe: wlasnie niewiem jak zmierzyc temp proca...pewnie trzeba termometr podlaczyc oddzielny chociaz niewiem; btw Tobie tez pokazuje tylko predkosci wiatrakow i nic wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Tokoloshe: wlasnie niewiem jak zmierzyc temp proca...pewnie trzeba termometr podlaczyc oddzielny chociaz niewiem; btw Tobie tez pokazuje tylko predkosci wiatrakow i nic wiecej?tak, tylko wiatraki, wszystkie programy do mierzenia parametrow plyty,, wykrywaja niby jakiegos czipa z funkcjami podawania temperatury, ale wartosci sa zdrowe porojone, np. procek na dzien dobry ma 80 stopni i temperatura sie nie zmienia, a czasem 78 i tez sie nie zmienia. temat bez dodatkow (kompletny uklad termometra) nie do przeskoczenia, niestety Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...