Skocz do zawartości
RyPeR

Celeron Tualatin a Clayton Cvat217 I815EP

Rekomendowane odpowiedzi

helo, mam malego problema; otoz na stronie producenta jest "juz" napisane ze ta plyta obsluguje Tuallatina http://www.clayton.pl/CVAT217.html i niewiem czy ta obsluga jest dopiero dostepna po zaladowaniu nowego biosu czy bez biosu tez pojdzie ? Moze ktos z forumowiczow testowal na tej plycie tualatina i wie czy dziala przy starym biosie. Jesli nikt jej nie testowal prosze o zajrzenie na www.clayton.pl --> Zasoby FTP i chcialbym dostac podpowiedz ktory bios bedzie pasowal do mojej plyty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

helo, mam malego problema; otoz na stronie producenta jest "juz" napisane ze ta plyta obsluguje Tuallatina http://www.clayton.pl/CVAT217.html i niewiem czy ta obsluga jest dopiero dostepna po zaladowaniu nowego biosu czy bez biosu tez pojdzie ? Moze ktos z forumowiczow testowal na tej plycie tualatina i wie czy dziala przy starym biosie. Jesli nikt jej nie testowal prosze o zajrzenie na www.clayton.pl --> Zasoby FTP i chcialbym dostac podpowiedz ktory bios bedzie pasowal do mojej plyty

Nie rozumiem w czym masz problem ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tokoloshe: niewiem jak to wylaczyc

a z tymi biosami, to tam nowszych niz ten co mamy to tam nie ma? wczoraj sciagnalem i to samo (tzn. tylko po nazwie pliku wnioskuje)

a potrzebne jest mi to irq po to (tak na wszelki wypadek to pisze), jak mi sieciowka zapycha na maxa to mi myszka skacze :-)co za kompa mam, zeby mi myszka w lindozie klatkowala 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a mam jeszcze jedno pytanko, przypadkiem jak temperaturke procka zmierzyc to nie wiesz? bo california na telefony i mejle zwyczaju odpowiadac nie ma (sorka jesli sie juz pytalem Ciebie gdzies kiedys jakos, ale juz stracilem rachuba)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres: pytanie jest dosc prosto sformulowane, wystarczy siasc i przeczytac.. A jak juz cos to juz problemu niemam bo mi tokoloshe powiedzial ze tualatin chodzi.  

czy

helo, mam malego problema

Dlatego zapytalem w czym problem bo wystarczy zaladowac nowy bios i po klopocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaeres: no napisalem tak ale obok tego napisalem przecierz swoj problem.. juz sie odczep

Tokoloshe: wlasnie niewiem jak zmierzyc temp proca...pewnie trzeba termometr podlaczyc oddzielny chociaz niewiem; btw Tobie tez pokazuje tylko predkosci wiatrakow i nic wiecej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tokoloshe: wlasnie niewiem jak zmierzyc temp proca...pewnie trzeba termometr podlaczyc oddzielny chociaz niewiem; btw Tobie tez pokazuje tylko predkosci wiatrakow i nic wiecej?

tak, tylko wiatraki, wszystkie programy do mierzenia parametrow plyty,, wykrywaja niby jakiegos czipa z funkcjami podawania temperatury, ale wartosci sa zdrowe porojone, np. procek na dzien dobry ma 80 stopni i temperatura sie nie zmienia, a czasem 78 i tez sie nie zmienia. temat bez dodatkow (kompletny uklad termometra) nie do przeskoczenia, niestety

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...