Paazik Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Który ie uważacie za lepszy i dlaczego 6 czy 5,5? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 wg mnie najlepszy explorer to 5.0 lub 5.5 choc uzywam 6.0 :) Ale z doswiadczenia wiem ze w 5 jest duzo mniej bledow (znaczy sie krytycznych wyjatkow :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Bede przekorny Mozilla jest lepsza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 5.5 - mniej miejsca zajmuje, bardziej stabilny i jak dla mnie bezpieczniejszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 5.5 - mniej miejsca zajmuje, bardziej stabilny i jak dla mnie bezpieczniejszy mniej miejsca zajmuje nie znaczy, ze zajmuje go malo bardziej stabilny nie znaczy stabilny bezpieczniejszy nie znaczy bezpieczny :D reasumujac polecam Opere ... a jak juz naprawde nie mozesz z tego IE zrezygnowac (sprobuj chociaz) to ten 5.5 chyba bedzie najlepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Hmm ja jakos na "szostke" nie narzekam 8) Chociaz czasem korzystam z Opery v6.01 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja mam IE6 ale uzywam bardzo sporadycznie. Na codzien nonstop Opera 6.04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Bede przekorny Mozilla jest lepsza :D fakt.... ostatecznie konqueror :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a ja mam explorery za nic wartego uwagi, co chwila jaies błędy itp. o ściąganiu nakładek też nie warto wspominać (a jednak wspomne :) )jak ostatnio ściągnąłem nakładki, to już mi potem komp nie wstał :(.W padł w pętle typu: Sprawdze dysk d: w poszukiwaniu błędów a potem się zrestartuje, sprawdzę dysk d: i się zrestartuje, sprawdzę i reset...... :evil: . No cóż Opera zaczyna mi się podobać z każdym dniem coraz bardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 każdy IE jest powooooooolny polecam to co mam czyli: Opera Mozilla Internet Surfer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ja juz od dawna uzywam 6 i jest calkiem niezly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ja tam jadę na 5.0 i nie narzekam!! szóstka była stabilna ale tylko na windzie xp a w 98se chrzani system zresztą jak zawsze gdy przeinstaluje się explorera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a czym można IE wykosić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a czym można IE wykosić?jak masz w98/Me to w98 lite... tylko wtedy masz okienka z 95 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 skąd moge ściągnąć spolszczenie do Opery 6.04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 skąd moge ściągnąć spolszczenie do Opery 6.04 http://www.alternos.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Bede przekorny Mozilla jest lepsza :D Popieram :) IE jest strasznie nieporęczny :( Jeżeli już musi być koniecznie engine IE to lepiej zainstalować NetCaptor'a, bo ma interfejs MDI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 skąd moge ściągnąć spolszczenie do Opery 6.04 http://www.operapl.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...