prezes_krzychu Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Witam Mam aktualnie Athlona XP Palomino (0,18) 1700... Słabo sie to kreci :/ wiec pomyslalem ze moze zrobie taki manewr ze kupil bym jakiego Durona nowego Applebred 1400 lub 1600 i jego podkrecil i tak sie wlasnie zastanawiam czy by sie to oplacalo ta cala zamiana... prosze o ewentualne jakies rady :] mam płytke Soltek SL-75FRN2-L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 oplaca sie ;] ja tez bede zmienial zaniedlugo mojego palomino i asrocka na durnia 1400/1600 i epox 8RDA+ i bedzie O/C :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 wejdz do dzialu o najszybszych athlonach i zobacz co ludzie wyciskaja z tych prockow :twisted: pewnie ze sie oplaca ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...