MeHow Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Powiedzcie mi... jak jest karta graficzna i z jednej strony jest radiator i wiatrak, to czy nie byloby madrze z drugiej tez przyczepic radiatora i wiatraka? Czy nie byloby chlodzenia przynajmniej o polowe lepszego? A poza tym jak tam przymontowac radiator i na niego wiatrak jak tam nie ma zadnego pkt zaczepu? Aha... i powiedzcie mi... jak sie wyjmuje kolki ktorymi najczesciej jest przymocowany radiator? :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 no ostatecznie mozna z drugiej strony cosik zalozyc a kolki zacisnij kombinerkami i wypchnij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 uuu posiadacz amd xp a nie wie takich rzeczy ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 a czy nie lepiej by bylo zalozyc lepszy coolerek na GPU niz kombinowac z wiatrakiem po pdugiej stronie karty? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 3 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2002 to wcale nie jest taki glupi pomysl z tym chlodzeniem dolu gpu bo cieplo jest wydzielane takze w tyl chipa, ale jak sam zauwazyles nie za brdzo jest tu jak przymocowac i zaczepic cooler, a poza tym plytka drukowana nie jest najlepszymn przewodnikiem ciepla i ciezko jest o dobry styk ewentualnego radia z plytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 to wcale nie jest taki glupi pomysl z tym chlodzeniem dolu gpu bo cieplo jest wydzielane takze w tyl chipa, ale jak sam zauwazyles nie za brdzo jest tu jak przymocowac i zaczepic cooler, a poza tym plytka drukowana nie jest najlepszymn przewodnikiem ciepla i ciezko jest o dobry styk ewentualnego radia z plytka Dobra... no to mi powiedzcie jaki mam sobie cooler zalozyc na gf4 ti 4200 z PixelView. Ten wyglada fajnie (tzn. wyglada...) powiedzcie mi jak mozna sprawdzic temperature na karcie graficznej... A co do tego posiadacza AthlonaXP ... to jestem nim od 4 chyba dni :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...