DeathMan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Kto mi powie dlaczego nie moge założyć konta na allegro?? Wpisuje wszystkie dane , dostaje potwierdzanie ze dane sa poprawne , pisze mi ze na adres email przyslą link aktywacyjny ale nic nie przychodzi. Why ??!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 konto na onecie ? :P moze byc filtr antyspamowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Tak na onecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 proponuje zmienic serwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Na jaki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 W sieci jest ogrom portali z mozliwoscia zalozenia wlasnej skrzynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ale mam też skrzynke na innym serwerze i kiedyś też próbowałem założyć na niej i też sie nie dało :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 allegro ma strasznie dlugie opuznienie z wysylaniem maili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 No ale ja juz kilka razy sie rejestrowałem i było to troszke czasu temu.No chyba że na maile z allegro trzeba czekać kilka miesięcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no ja czekałem miesiac :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 lol ja czekalem 2-3 minuty :D zaloz konto na tlenie zawszye dochodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 lol ja czekalem 2-3 minuty :D zaloz konto na tlenie zawszye dochodzi :)Potwierdzam max. 5 minut i jest oK :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 lol ja czekalem 2-3 minuty :D zaloz konto na tlenie zawszye dochodzi :)Potwierdzam max. 5 minut i jest oK :D potwierdzam potwierdzenie,odrazu przychodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Skoro zarejestrowales sie juz kilka razy mozliwe ze 'zbanowali' twoje dane - moj kumepl tak mial - zalozyl kilka kont bo nick ciagle zmienial :D i zablokowali mu konto i dostal maila ze wlasnie z powodu zbyt duzej liczby rejestracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harry Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Ja nie moglem zalozyc z niewiadomych powodow na siebie, wiec zalozylem na ojca i gra muzyka ;) Pozdrawiam Harry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...