DeathMan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Piszcie wasze typy na ten tydzień. Chodzi mi głównie o futbol ale inne dyscypliny tez moga byc. Ja gram w STSa a wy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaser Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 EVERTON-MANCH.UTD 2 CHELSEA-CHARLTON 1 SAMPDORIA-INTER M 2 AS ROMA-JUVENTUS 2 Tak ja obstawiam. Czekam na inne typy. Nie miejcie pretensji jak nie wygracie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Zminiłbym tylko jeden mecz AS ROMA-JUVENTUS 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 A może AS ROMA-JUVENTUS X :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja nie stawiam nogi, za duzo niespodzianek. Tylko NHL. OFC STS, kiedys toto-mix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathMan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 No w sumie to w NHLu to przewaznie gospodarze wygrywają , jeśli sie nie myle. Typy NHLa tez mozecie podać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 No w sumie to w NHLu to przewaznie gospodarze wygrywają , jeśli sie nie myle. Typy NHLa tez mozecie podać. No chyba nie bardzo. Pokaz mi choc jedna kolejke gdzie nie bylo wygranej gosci ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Proponuje na jednym kuponie 3 remisy w NBA Jak można łatwo obliczyć biorąc pod uwagę kurs i stawkę 5zł Można wygrać (na jednym zakładzie) ok. 5000 zł !! Tylko troszkę szczęścia :D Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Proponuje na jednym kuponie 3 remisy w NBA Jak można łatwo obliczyć biorąc pod uwagę kurs i stawkę 5zł Można wygrać (na jednym zakładzie) ok. 5000 zł !! Tylko troszkę szczęścia :D Pozdro! Troszke :?: 8O ... Dzis bylem w stsie [ w sumie to jestem codziennie/co 2 dzien] i postawilem 2 kupony: 1- stawka 2.00zl - do wygrania - 11.50 8O Tak, zeby sie zwrocilo. M`borough - Arsenal - 2 Sparta R. - NEC X2 Gr.Fuerth - Brema 2 Auxerre (strz./nie strz.) 1 2 to NHL [ ostatnie 5 kuponow na NHL mi siadlo :P ] Toronto - Chicago 1 San Jose - FLorida 1 Colorado - Carolina 1 Washington - Tampa Bay X2 Boston - Atlanta 1 New Jersey - Ottawa 1X Stawka 3, do wygrania 48. Oczywiscie nie gwarantuje, ze ktos wygra 8) Trzeba duzo szczescia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 hmm kozie wolki - wolki zbozowe 2 pagorki lesne - skrzaty z mazowsza 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 horoba takie obstawianie to niebezpieczna i wciągająca zabawa, wiem coś o tym bo się od czasu do czasu w to bawie ale dużó więcej z tego zysku niż strat :( Ale chć przy oglądaniu meczów jest większe napięcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ale dużó więcej z tego zysku niż strat :( chyba cos Ci sie pomylilo, no chyba, ze nie lubisz wygrywac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ja nigdy sie w to nie bawilem. 1 - zwyciestwo pierwszej druzyny X - remis tak? mam pytanie obstawiacie bo sie znacie czy patrzycie na stawki i wedlug nich odczytujecie kto jest wiekszym pewniakiem? a moze gdzies sa magazyny (gazety) z jakimis statsami? powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tym kolejkowaniem? chodzi o to ze jak sie obstawia np 3 mecze to wygrane jesli sa to sa wieksze. dlaczego? i kiedy tak jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefex Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ja nigdy sie w to nie bawilem. 1 - zwyciestwo pierwszej druzyny X - remis tak? mam pytanie obstawiacie bo sie znacie czy patrzycie na stawki i wedlug nich odczytujecie kto jest wiekszym pewniakiem? a moze gdzies sa magazyny (gazety) z jakimis statsami? powiedzcie mi jeszcze jak to jest z tym kolejkowaniem? chodzi o to ze jak sie obstawia np 3 mecze to wygrane jesli sa to sa wieksze. dlaczego? i kiedy tak jest? 1 - zwyciestwo gospodarza X - remis (zdarza sie ze oznaczane przez 0) 2 - zwyciestwo gosci 1x , 2x - zwyciestwo lub remis (ale za takie stawianie z podporka mniejsze stawki) Gdy jeszcze interesowalem sie pilka nozna (ale tak na powaznie) to nawet wygrywalem. IMHO obstawianie wedlug stawek jest bardzo ryzykowne. Trzeba brac wiele czynnikow pod uwage, znac wyniki kilku ostatnich kolejek obu rywali, miejsce w tabeli itp. Kiedys przeszlo mi pare stowek kolo nosa bo nie wzialem pod uwage ze Barca trzy dni pozniej gra wazny mecz LM. No i u siebie poplynela 0:3 co nie przeszkadzalo im grac bardzo dobrze w lidze mistrzow. Co do stawek. Opisze na przykladzie Profesjonalu w ktorym obstawialem. Bierzesz kursy wszystkich obstawianych przez siebie meczy (czyli ile placa za 1 , 2 itd) i wymnazasz je przez siebie oraz raz przez 0,9. To jest twoj kurs. Teraz mnozysz to przez ilosc postawionych pieniedzy i otrzymujesz ewentualna wygrana. Ogolnie "zabawa" bardzo wciaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Nigdy nie obstawiam wg stawek. Raz tak obstawilem dla zabawy to wygralem 80 zl, ale pozniej juz nie stawialem, bo napewno by mi nie siadlo. Wczorajsze 2 kupony nic 8O W nodze tragicznie. W NHL 1 mecz nie siadl - chyba zaczne grac na system :P Dzis ide jeszcze obstawic NHL 8) Rzeczywiscie, trzeba brac wiele czynnikow pod uwage. W rundzie jesiennej Bundesligi Schalke gralo u siebie z Bayernem monachium. Stawka na Schalke - 3.25, Bayer - 2.00 zl. Postawilem 50 zl na Schalke i wygralem ~150 zl. A dlatego, bo Bayern jeszcze nigdy nie wygral na ich stadionie, mimo ze Bayern byl liderem a Schalke bylo 12. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ale dużó więcej z tego zysku niż strat :( chyba cos Ci sie pomylilo, no chyba, ze nie lubisz wygrywac ;) No pewnie że lubie wygrywać, ale nie myśł że to takie proste. Trzeba mieć do tego wielkei szczęście. A kase przepuścić bardzo łatwo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 W NHL każdy może wygrać z każdym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 ale dużó więcej z tego zysku niż strat :( chyba cos Ci sie pomylilo, no chyba, ze nie lubisz wygrywac ;) No pewnie że lubie wygrywać, ale nie myśł że to takie proste. Trzeba mieć do tego wielkei szczęście. A kase przepuścić bardzo łatwo. hmm to byla ironia ;) prtzeczytaj jeszcze raz co napisales ;) to zrozumiesz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramzes Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 ale dużó więcej z tego zysku niż strat :( chyba cos Ci sie pomylilo, no chyba, ze nie lubisz wygrywac ;) No pewnie że lubie wygrywać, ale nie myśł że to takie proste. Trzeba mieć do tego wielkei szczęście. A kase przepuścić bardzo łatwo. hmm to byla ironia ;) prtzeczytaj jeszcze raz co napisales ;) to zrozumiesz :D :):):):) No coś nie tak faktycznie. Ale wiecie o co mi chodziło, a że troche odwróciłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...