Skocz do zawartości
Elpawlakos

3D MARK 2001 TEAM??? (Tweak.pl)

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba brać wszystkie marki pod uwage...

I sprzęt powinien być raczej mocny bo wątpie, że ktoś będzie się porywał na rekord z Celkiem :lol: choć nigdy nic nie wiadomo ;)

I powinno się brać także pod uwage zaangażowanie, mody, hardcore napięcia, mody z chłodzeniem, zacięcie... zobaczcie na mojego orba, mi się udało pokonać gości z A64 i P4 3.8GHz tylko dzięki max oc karcie, a nie każdemu karta musi się aż tak kręcić i mieć proca w granicach ~2.5GHz oraz niższe FSB...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego powinno się brać Exterme wyniki, hardcore mody, ale także tych, którzy posiadają "złom" ale i tak starają się coś osiągnąć w swojej klasie...

Powinno znalezć się jedną osobe (np. moda) do którego posyłalibyśmy nasze "wnioski" o przyznanie nalezności do teamu... i tak można by np. uzasadnić posiadanie P3 550, ale i tak max oc karty i jakieś osiągi w swojej klasie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3DMark05: 1435 / 2 miejsce na ORB /

Compare URL: http://service.futuremark.com/compare?3dm05=177866

3DMark03: 7606 / 6 miejsce na ORB (w weekend powalcze o 3 lub 2) /

Compare URL: http://service.futuremark.com/compare?2k3=3253017

A oto i :twisted: karta:

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

E BAZYL...myślisz, że ja się załapie na którąś pozycje ??...co prawda narazie mam 3 miejsce(na 3:P) w klasie gpu GF2MX400(128bit)...ale jakby tak wszyscy co mają tego GF się wpisali to niewiem czy byłbym w pierwszej 10. Także sam niebędziesz jakby co:D....ale dla słabszych userów by się przydało coś:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja dopiero co poskładałem sprzęt i to do tego na pożyczonym dysku bo mój padł i za pierwszym odpaleniem 3dmarka mam 21k. Karta idzie ~ 450/800 bez modów, także sądze że z 22 lub nawet 23k bym pewnie puknął. :)

Pozostałych marków nie sprawdzałem bo nie mam tak duzego hdd :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna by utworzyc nowy temat z wynikami itp , z kategoriami i tam by była lista 3 najlepszych w danej kategori :) I to było by dobre :) ale kategorie proca nie moga byc zbyt rozległe bo to bez sensu :) Wkońcu Świder sam powiedizał że pokonał kolesia z a64 a ma axp :) wiec mozna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powie mi ktoś jak sprawdzić miejsce które ma się na orbie??:P...no warto by otworzyć takie wczesne juz wyniki...ale przeciez już jest Hall of Flame czy cos takiego:P...to tylko obciąć wszystko do 3-go miejsca i będzie....a nowy temat otworzyć na słabsze wyniki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sukces obojętnie w którym marku powiunien byc nagradzany w koncu wynik z nieba nie spada

jak ktos nie ma proca to niech sie sciga w 2003

tutaj jest napisane ładnie jaki mark jak reaguje na szybkosc procka

rekord w 2k1 swiadczy o szybkosci caltformy a co za tym idzie moim zadaniem wiecej starań

2k3 to krecenia grafy hard core ale wszystko ma sens w swoejej działce

jakie tam wyróznienie powinno byc ta tego rodzaju sukcesy na tego rodzaju forum

a czy nagrodą benda napisy koszulki dyplomy pozdrowienia czy paszport polsatu to juz wasza intencja twórcza ja wyraziłem swoje zdanie

tutaj czarno na białym widac kto jest gdzie i na którym miejscu

http://forum.purepc.pl/about63874.html

moze wysoka cyfra obok nicka zmobilizuje co poniektórych do powazniejszego o/c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to ja musze sie pochwalic moim skromnym winikiem z GF2 MX400 64 MB w 3dmark2003 jestem na 2 miejscu :twisted: . http://service.futuremark.com/compare?2k3=3144456

ale jakbym mial lepszego procka :( to bym rozjechal tego co ma 1 miejcse

oczywiscie test byl robiony na defaulcie, sterowniki WHQL - 5.2.1.6 FM Approved

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No cóż, w kategorii R9700/9700Pro muszę trochę w tych rankingach pozamiatać :wink: Te wyniki z Hall Of Fame rażą miernotą moje oczy :wink: W przeciągu kilku dni możecie tam zajrzeć na nowo. Zresztą wystarczy spojrzeć na Hall Of Fame na Ekstremalnym... :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...