dustone Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Trzeba brać wszystkie marki pod uwage... I sprzęt powinien być raczej mocny bo wątpie, że ktoś będzie się porywał na rekord z Celkiem :lol: choć nigdy nic nie wiadomo ;) racja przez weekend powalcze i zobaczymy... 8) ps.może być screen z 3dmarków?Net tylko mam w pracy ale może dam radę w klasie gf5600 tylko jeden przeciwnik... z tego forum :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 Co do modów (moderatorów ;) ) to może by tak sgj zaciągnąć ;) PS. W hall of fame to nieaktualne są czasem ;) (np. mój ;) ) I jak chwalicie się czymś to zapodajcie linka do orba... a nie tylko przechwalanki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 21 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2004 PS. W hall of fame to nieaktualne są czasem ;) (np. mój ;) )w takim razie zapraszam do uaktualnienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Już wysłałem nowe, ale HQ12 podobno net nawala, więc poczekamy troche ;) PS. Kogo można by zaciągnąć do roli "zwierzchnika" 3d Mark Teamu ?? (wasze propozycje) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Mnie :lol: a tak na serio, to moderzy chyba powinni wybrać jednego z siebie odpowiedzialnego za Teem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Fajnie by było gdyby ktoś z moderów wogóle wpadł na ten wątek i zainteresował się nami.... jesteśmy tacy samotni... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Już napisałem PW do Romka ;) poczekajmy i zobaczymy na co wpadnie ekipa modująca ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Panowie moderzy zapraszamy do rozmowy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 myslicie ze ja ze swoim wynikiem bym sie dostal ?? :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 20000 jestem wstanie wycisnąć ze swojego sprzętu!! :twisted: oczywiscie 2k1 a w 2k3 pewnie w okolicach 7k :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Pipanol-> Odpada :( Zobacz na Yotomo i PBA. Przecież Ty prawie wogóle tej karty nie oc'owałęś ;) i pytasz się o przynależność do Teamu Tweaka :lol: Jak wyciągniesz z niej ponad 17k to daj znać, napewno będzie bliżej... :D PS. Obadajcie Orby na futuremarku... ja już tutaj pomijam fanatyków jak macci i innych... z FX'ami 4GHz albo P4 6GHz ;) :twisted: i do nich porównujcie swoje wyniki, oraz miejsca na świecie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 a wyniki to se sprawdzajcie tutaj: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=63874 jak jestescie w pierwszej 3 w swojej klasie to macie b duze szanse dalsze wyniki chyba w ogóle nie bendą brane pod uwage bo to kurcze w tedy nie bedzie miało wiekszego sensu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 22 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2004 Tylko często jest tak, że na samym tweaku jest mało wyników... ;) lepiej było by się opierać na Hall of Fame ale także porównywać wyniki w skali świata ;) na ORBie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 nbo wiecie moge dalej procka podkrecic i bede mial wiecej ale ja wole pozostac przy klasie do 3.0 GHz :) wiedz....... i tak nie mam szans :( aa to ze jej nie podkrecilem to nie prawda :( podkrecilem na tyle ile ona pozwolila :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Silnik ok, nie najgorzej, ale można lepiej... ;) Ale nie wierze, że pamięci 4ns idą tylko na 530MHz... :lol: Podejżewam, że masz samsungi 4ns... więc 600MHz dla nich to standard... Jak się ma fuksa to się ma takie jak PBA 700MHz bez modów, albo moje, troche gorsze ;) 702MHz z vmodem... ;) PS. Ja napisałem do romka, lecz możliwe, że go nie ma... więc zainteresujcie tym topiciem także innych modów... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 wszyscy pisza o swoich rekordach, a dalej nic nie wiadomo o sposobie segregacji. moim zdaniem moglibysmy troche przerobic system chlopakow z xtremesystems... XS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Tylko u nich liczą się max wyniki, hardcore z najlepszego sprzętu ;) A u nas liczć się będą max osiągi na każdym sprzęcie (karcie)... a nie tylko X800, GF6800, i radki 9800i 9700 ;) Powinniśmy brać pod uwage Hall of Fame, ale głównie skupiać się na ORBie, oczywiście zależy też w jakiej kategorii, wiadomo, że najwięcej ludzi "markuje" na radkach 9700,9800 i ja naprzykład nie miałem aż tak licznej konkurencji na FX5200, ale i tak trzeba było hardcore napięcia zapodać, żeby konkretne zegary osiągnąć... :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Mi sie wydawalo ze mam spoko wyniki, ale w 3dM05 jestem 9 na swiecie, a w 3dM03 znajduje sie dopiero na 4 stronie (oczywiscie w kategorii OPEN). Wciaz walcze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Tak wiec z tego co widze 2 miejsce na Tweaku na 9500@pro w 3dmarku 2k3 4950pkt http://service.futuremark.com/compare?2k3=3199496 a na RADEONIE 9600 NON PRO w 2k1 11623pkt http://service.futuremark.com/compare?2k1=7571943 Radeon 9200 SE w 2k1 5820 http://service.futuremark.com/compare?2k1=7967572 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakoob Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 Pomysł świetny ale trzeba by zrobić kilka kategorii bo np ja moim radziem 9500@pro na procku athlon 2000+@2350MHz niemam szans z gosciem ktory ma powiedzmy tak taktowanego bartona!!!A mój wynik na dzień dzisiejszy to 15843 i mysle z w tej kategorii procesorow bym sie łapnął (chyba bo konkurencja nie śpi) :lol: Ale jestem jak najbardziej za!!!Jak co to się na to piszę!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 23 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2004 to nie sa samsungi to sa chyba hynixy czy jakos tak :( w kazdym badz razie jakis shit :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 pcmax jedyne co moge powiedzieć to gorzej niż źle do "Team'u"... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 pavełek o co Ci chodiz ty masz w 2k1 14200pkt ja mam 15649 ale go nie podlaem gdyz za slaba mam platforme ale w 2k3 bez mopdow to narazie najlepszy wynik jaki widzialem na tweaku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Może ktoś zebrać to co zostało juz tu napisane w jakąś sensowną całość? Bo tak czytam i co chwile widze co innego i nie wiem w koncu co ustaliliście do tej pory. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 o sgj! chcemy oabys sie zajal przyznawaniem uzytkowinikom miano czlonka 3dmark team'u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Chodzi o wyniki w 3d Mark 2001 a konkretnie o trzy najlepsze wyniki w każdej kategorii. A kategorie to chipset układu graficznego. Hall of fame są tutaj Jeśli to jest dalej niezrozumiałe to wybacz, ale mam dziś baaaaaaardzo cięzką głowę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Dlaczego tylko 3dM01? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 Dlaczego tylko 3dM01? Bo taki jest tytuł topiku :P Ale tak na poważnie to można stworzyć dla wszystkich marków (ale ja wtedy odpadam bo tylko 2k1 mam niezły ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 nie nie! jak to nie bedzie 2k3??????? przeciez powinnismy byc we wszytskim a nie w starych testach ktore sa juz coraz rzadziej uzywanie. ja oosobiscie uzywam go sporadycznie gdyz wole 2k3 - wiecej "mowi" mi o mozliwosciach karty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 24 Października 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2004 źle mnie zrozumiałeś, nie mam nic przeciwko :) a wręcz przeciwnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...