ATLON Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 witam mam problem zainstalowalem sobie fajny program co wyswietal fajny paskek zadan i chcialbym sie teraz pozbyc tego windowsowego. da sie to zrobic? bo narazie zrobilem tak ze jest wysuwany.ale to jest tylko polsrodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 moze go zmniejsz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 powiedzmy ze udoalo mi sie schowac pasek. czy jest jakis prog co wyswieli mi ikony ktore sa w trayu ? chodzi mi o to zeby ladnie to wygladalo bo ten prog co zainstolowalem nei pokazeju ikon z traya:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Ten program nazywa sie, niestety, pasek zadan. Ten tajemniczy program o ktorym piszesz, jak on sie nazywa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...