Skocz do zawartości
phranzee

pity 2003..... grrrrr

Rekomendowane odpowiedzi

musialem to odpalic. sciagnalem, zainstalowalem z wine. ruszylo, zawieszalo sie przy wpisywaniu z klawy na poczatku, ale ze schowka poszlo ok. nic wiecej nie robilem. musialem wywalic linuxa ;) spokojnie, po prostu na 2 wieksze partycje :twisted: . sciagnalem znowu, odpalam i nic, sie zamyka. moze nowa wersja wine, nie wiem, nie mam czasu. wczesniej sciagnalem w2k3 trial. wrzucam plytke, 10 minut czekania.... ok, jest. genialny system nie umie sie zainstalowac na wskazanej, czystej 2.5gbajtowej fat32..... :? usunalem ja. nadal nie potrafi..................... zalosny system. na drugim dysku, 13gb fat32 tez nie potrafi sie zainstalowac, ten sam blad. f3, f3, enter, reboot........ lilo rozwalone.... boot z cd instalacyjnego, naprawa lilo, ruszylo. partycje oczywiscie wcielo... za chwile ja dodam... ech.... pol godziny roboty a bede chodzil wk*ony do wieczora :? cale szczescie ze sejm wprowadzil poprawke i umozliwi pisanie takich progow tez pod tuxa.

na jutro skombinuje jakiegos laptopa z winda....... brr

ps. pisze niegramatycznie/nieskladniowo/nieortograficznie, nie przestrzegam,znakow'przestankowych ;)

ave

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi