piechura Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 chcialem sie zapytac was jaki jest (nie koniecznie najwydajniejszy co do stopnia) blok na CPU ktory pasuje to zwyklych AMD jak i do przyszlych AMD 64 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 pewnie każdy będzie pasowal, warunkiem będzie tylko odpowednia zapinka lub top - niestety nasi rodzimi producenci (a ostatnio to właściwie monopolista :D ) jak narazie w tej kwestii przysypiają. Ja mam nadzieję w każdym razie, że kupię za jakiś czas zapinkę dla mojego Orbitala O1 która spasuje się z Athlonem 64, którego posiadaczem prędzej, czy później niewątpliwie się stanę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Monopolista? Przecierz sa bloki.pl , discotech , nie liczac pelnej gamy kompletow firmowych za gruba mamone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 to ze firma MCS jest najlepsza w naszym kraju to nie ich wina,takze w rzadnym wypadku nie sa monopolistami w naszym kraju,przynajmniej w negatywnym tego slowa znaczeniu.Wydaje mi sie ze po prostu nasza mysl techniczna i przedsiebiorczosc jets na niskim poziomie i dlatego nie maja na razie rzeczywistej konkurencjii.To zem sie napisal,no nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Monopolista? Przecierz sa bloki.pl , discotech , nie liczac pelnej gamy kompletow firmowych za gruba mamone. Ale to dla MCS żadna konkurencja. W swojej klasie jakosciowej i wydajnościowej mają monopol jeśli chodzi o bardzo dobre bloki polskiej produkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Wydajnosciowej raczej nie ładnosciowej tak 8) Bloki.pl nie sa duzo gorsze od mcs/cfd a cena juz znaczaca . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 jest bloczek zalmana (gdzie nawet w promocji) i ma w zesrtawie zapinke na A64 kosztuje ok 150 zł w promocji oi 200 poza podobno jest dosć wydajny ale nie można nic powiedzieć bez porównań piotr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Juz pisalem porownanie zalmana do n1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...