piechura Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 czy jezeli mi nie zalezy na super niskiej temperaturce procka to czy polecacie mi blok Zlmana czy duza jest roznica temperaturymiedzy Zalmanem a maze4 i nukleonem II i ile ona wynosci z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 nie ma testow wiarygodnych wiec niewiadomo , ale wydajnosc raczej napewno bardzo podobna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 czy jezeli mi nie zalezy na super niskiej temperaturce procka to czy polecacie mi blok Zlmana czy duza jest roznica temperaturymiedzy Zalmanem a maze4 i nukleonem II i ile ona wynosci z gory dzieki Po co tworzysz 2 bardzo podobne topici? O zalmanie wb2 i jego wydajnosci juz pisalem (co prawda w porownaniu do N1). Wystarczy troche poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...