birdman Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 wlasnie jestem na etapie wymiany plyta pod athlona i zaczolem sie tak zastanaiwac: czy jest sens inwestowac jeszcze w platforme socket a, skoro moj barton chodzi na 2320mhz a na nowej plycie dobiej go do jakich 2,5ghz; no ale co dalej?? czy bede jeszcze jakies nowe proce na ta platforme?? czy to juz koniec i calkowite przezucenie sie amd na proce z seri 64?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ja bym na twoim miejscu poczekal z kasiorka na to az uzbierasz na a64 no chyba ze tak bardzo te 300mhz ci sie przydadza (w co watpie) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no wlasnie rozwazam zakup an7... ale rozwazam tez presiadke na p4 (ale troche za duzo to wychodzi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 ja bym poczekał pół roku ... w wakacje ceny idą w dół ... pozbierać troche kasy i Amd. 64 :-) Może dual hehehehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no a jak z prockami na socket a?? wyjdzie jeszcze cos?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no a jak z prockami na socket a?? wyjdzie jeszcze cos??poszukaj sobie roadmapos AMD - pewnie ze na sA jeszcze beda procki:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Na S A wyjdzie jeszcze sporo procków i warto w to inwestować za kilka lat kupisz sobie 64 bity jeszcze poczekaj bo taki procek kosztuje 2000zł 8O 8O 8O cena jak z kosmosu więc za 2 latka ja sobie kupie za jakieś 300zł procka w tedy cena będzie wpożo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 no to looz :] juz niedlugo zagosci u mnie abit AN7 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Na S A wyjdzie jeszcze sporo procków i warto w to inwestować za kilka lat kupisz sobie 64 bity jeszcze poczekaj bo taki procek kosztuje 2000zł 8O 8O 8O cena jak z kosmosu więc za 2 latka ja sobie kupie za jakieś 300zł procka w tedy cena będzie wpożo :DA możesz powiedzieć jaki procek ma wyjść pod socket A bo ja o żadnym nie słyszałem? Athlon64 3000+ kosztuje coś ok 1200zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Widzisz Megabyte to jest tak ze znajac życie i firme AMD to wypuszczą procka np: Durona 2500Mhz ktorego da sie przerobić na BARTONA :lol: i Bartona którego przerobią na Athlona 64 i to z cał a pwenoscia a jak nie (w co wątpie) to nasi wschodni sąsiedzi coś juz wymyślą :) Tak czy tak napewno jakiś cud wypuszczą a Athlon 64 Hmm... Tym bym sie zbytnio nie Podniecał czas leci a Amd bedzie musiało coś kombinować żeby dotrzymac pola Intelowi a napewno procek za 1200 lub 2000 im w tym nie pomoże.Takze spokojnie nie zostawią nas Socketowców A na lodzie i bedą twożyć dalej jakieś procki tak jak napisałem wyżej :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Widzisz Megabyte to jest tak ze znajac życie i firme AMD to wypuszczą procka np: Durona 2500Mhz ktorego da sie przerobić na BARTONA :lol: i Bartona którego przerobią na Athlona 64 i to z cał a pwenoscia a jak nie (w co wątpie) to nasi wschodni sąsiedzi coś juz wymyślą :) Tak czy tak napewno jakiś cud wypuszczą a Athlon 64 Hmm... Tym bym sie zbytnio nie Podniecał czas leci a Amd bedzie musiało coś kombinować żeby dotrzymac pola Intelowi a napewno procek za 1200 lub 2000 im w tym nie pomoże.Takze spokojnie nie zostawią nas Socketowców A na lodzie i bedą twożyć dalej jakieś procki tak jak napisałem wyżej :twisted: :twisted:A słyszałeś że AMD ma wypuścić niskobudzetowe proce z zablokowanymi 64bitami. Czyli beda działac jak zwykłe AXP jednak beda wykorzystywac podstawke A64. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...