Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

oczywscie opcja ta byla sie pomylilem, zrobilem tak ajk bylo napisane ... nadal sie nie wylacza a w menadzera uzadzen, po pokazaniu ukrytych ...nie ma NT APM ...

dzieki za odp oczywscie opcja ta byla sie pomylilem, zrobilem tak ajk bylo napisane ... nadal sie nie wylacza a w menadzera uzadzen, po pokazaniu ukrytych ...nie ma NT APM ...

dzieki za odp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

-ainstalowalem najnowzsze sterwoniki i nic to samo...

-moze cos w biosie mam nie tak, ale APM mam enable

(nawiasem mowiac bylem na innych forum -ach i musze przyznac ze te jest najlepsze)

moze ktos ma plyte msi ktv3 ultra2 i wie co jeszcze trzeba w biosie pozmieniac....bo mi brak juz pomyslow....

3mcsie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok bede sprawdzal wszytko ale to co zdazylo sie mi ostatnio przechodzi granice !!! nie wiem moze to sie czasem zdarza ale mi pierwszy raz w moim zyciu !!

tak wiec po 23 godz zmieczony, wylaczylem komputer niestety cos znuf nie dzialalo i nawet nie mogl sie pojawic komuniakat "mozesz bezpiecznie wylaczyc swoj walniety komputer" tak wiec przytrzymalem 5 sec powra i po krzyku.

JAKIE MNIE ZDZWINIE WZIELO KIEDY O 1:00 w noc obudzily mnie brzdeki wlaczajacego sie samodzielnie komputera !!!!

czyzby duchy ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi