kasper the friendly ghost Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 -> mam plyte ms ktv3 ultra2 i po zianstlowaniu w raid caviarow i reinstlacji win xp, komputer sie nie wylacza sam, nie mam opcji w zarzadzaniu energia teraz ?? moze wie ktos o co chodzi ?? zgory thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Pewnie wyłączyłeś w biosie... APM=enabled powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 wlasnie mam wlacze (enable) i nie nadal musze normalnie "bezpiecznie" wylaczac komuter.... po prostu , nie wiem gdzie szukac bledu czy w xp czy w biosie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 trzeba bylo sie w rejestrze bawic , tu masz jak co i gdzie :wink: http://xp.net.pl/faq.html#w2katx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 dzieki to juz gdzies tez znalazlem The problem is : - nie mam tej ostatniej pozycji HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindows NTCurrentVersionWinlogon] tj - winlogon ...........:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Toja stworz i po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 oczywscie opcja ta byla sie pomylilem, zrobilem tak ajk bylo napisane ... nadal sie nie wylacza a w menadzera uzadzen, po pokazaniu ukrytych ...nie ma NT APM ... dzieki za odp oczywscie opcja ta byla sie pomylilem, zrobilem tak ajk bylo napisane ... nadal sie nie wylacza a w menadzera uzadzen, po pokazaniu ukrytych ...nie ma NT APM ... dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 oczywscie opcja ta byla sie pomylilem, zrobilem tak ajk bylo napisane ... nadal sie nie wylacza a w menadzera uzadzen, po pokazaniu ukrytych ...nie ma NT APM ... dzieki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Tylko się nie denerwuj, ale muszę zapytać: zainstalowałeś hyperiony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 jezeli zainstalowales to juz sam nie wiem , czy bylo by mozliwe ze to przez raid ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 -ainstalowalem najnowzsze sterwoniki i nic to samo... -moze cos w biosie mam nie tak, ale APM mam enable (nawiasem mowiac bylem na innych forum -ach i musze przyznac ze te jest najlepsze) moze ktos ma plyte msi ktv3 ultra2 i wie co jeszcze trzeba w biosie pozmieniac....bo mi brak juz pomyslow.... 3mcsie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 ACPI&APIC enabled? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 tak mam enable ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Jest jeszcze taki motyw, ze Hyperiony nie maja chyba obslugi raid lecz standardowy kontroler dysku. Proponuje zainstalowac jeszcze raz ale odznaczyc kontroler dysku i zainstalowac kontroler (sterowniki) dolaczone do plyty glownej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 10 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2004 ok bede sprawdzal wszytko ale to co zdazylo sie mi ostatnio przechodzi granice !!! nie wiem moze to sie czasem zdarza ale mi pierwszy raz w moim zyciu !! tak wiec po 23 godz zmieczony, wylaczylem komputer niestety cos znuf nie dzialalo i nawet nie mogl sie pojawic komuniakat "mozesz bezpiecznie wylaczyc swoj walniety komputer" tak wiec przytrzymalem 5 sec powra i po krzyku. JAKIE MNIE ZDZWINIE WZIELO KIEDY O 1:00 w noc obudzily mnie brzdeki wlaczajacego sie samodzielnie komputera !!!! czyzby duchy ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a w panelu sterowania w opcjach zarzadzania energia masz zaznaczone nie pamietam dokladnie ale cos takiego jak uzywaj apm or something?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 wogole nie mam takie opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 O ile się nie mylę, karta z tą opcją nie pojawi się, jeżeli windows był instalowany przy włączonym ACPI... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasper the friendly ghost Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 no ok macie jeszcze jakies pomysly ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 Tak jeden bardzo przykry , format c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.Youth Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 O ile się nie mylę, karta z tą opcją nie pojawi się, jeżeli windows był instalowany przy włączonym ACPI...chyba masz racje - napewno sie pojawia jak byl instalowany przy wylaczonym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...