pavloxx Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mam pytanie mam zamiar kupić sobie obudowę firmy CHIEFTEC i własnie się dowiedziałem że ma być nowy standart obudów i płyt głównych w skrucie "BTX" czy jak kupię taka obudowę to czy będą do niej pasowały przyszłe płyty w formacie BTX, oczywiście obudowa ma być z zasilaczem czy poczekać trochę jak to dalej się potoczy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 http://www.formfactors.org/developer/specs...TX_Spec_1_0.pdf nic tylko czytac i porownywac z atx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 EZ_lo troche duzo tego do czytania - to moze swoje wnioski z tego tekstu przedstawisz nam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavloxx Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Hmmm tam tylko są wymiary i co a dokładniej to nie ma jakie napięcia itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 jest napisane, ze zasilacze z atx beda pasic. to chyba tyle w kwestii napiec? zreszta ja tego nie czytalem calego, bo na razie nieplanuje przesiadki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...