Trendzik Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Witam Mam taki problem...nieraz moja motorola odmawia posłuszeństwa...gdy wciskam przycik spis telefonów pojawia się napis ''spróbuj później'' i to trwa długo....a nieraz bardzo długo...podobnie jest z SMS-ami...nie można nic zrobić. Pozostałe funkcje działają jak należy... zdarza się to nieraz choć nie zawsze i jest to denerwujące bardzo... Co robić??Czego to może być wina?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 jest to spowodowane laczeniem telefonu z karta sim i mozliwe ze wystepuja jakies bledy i dlatego tak sie dzieje, mialem taki objaw w N3310 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 czyli ... wadliwy egzemplarz?? czy wina softu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 moze wystarczy przeczyscic styki, a jak nie pomoze to jeszcze mozna sprubowac z wgraniem softu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 czym to mam przeczyścić ?? powiedz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 troche spirytusu na patyczek do uszu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Problem po wlaczeniu telefonu?? Normalka w motkach. Tak samo bateria. Dwie pierwsze kreski uciekaja szybko a na jednej trzyma a trzyma (baterie w motkach zawsze mialy dziwna krzywa rozladowania) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...