Root87 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Dlatego na hardware bo to hardwareowy dług. Na Polsraczu miał miejsce zakład pomiędzy Holman`em i Ryper`em. Obiektem zakładu było 10zł. Dziesięć złotych (polskich) płaci ten kto pierwszy pójdzie spać. Ja byłem świadkiem tego zakładu. Chatowicz ryper opuszczał czat 6 razy a potem się już nie pojawił. To oznacza że ryper przerżnął owe 10zł. Oznacza to że ryper ma dać holmen`owi 10 zł. Jeżeli nie odda dobrowolnie sprawa znajdzie finał w sądzie. Mail do oskarżonego to: ryper@wp.pl Jeszcze dla formalności pytanko hardware jakby to wyżej nie wystarczyło Sz.P moderatorowi: „Co to jest Procesor?????” Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP :( Zostałem nawrócony: mam Linuxa „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 jest 4:15, ja nie spie 8), a tak w temacie to niestety nie wiem co to jest procesor :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dru8d Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 widać, że się nudzicie...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Root87 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 To nie jest żart!!! To w 100% na serio z tymi 10zł Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP :( Zostałem nawrócony: mam Linuxa „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ech 4:15 jak dla mnie to południe hehe.Chodzę spać o 10 rano a wstaje o 19-20 :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Hehe moze sie dolaczyc :D ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 jasne xon :), ale panowie wrocmy do tematu: co to jest procesor?, pomozcie pliz!!!, bo nie moge wlaczyc kompa bez tego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 jasne xon :), ale panowie wrocmy do tematu: co to jest procesor?, pomozcie pliz!!!, bo nie moge wlaczyc kompa bez tego! Procesor, układ scalony będący podstawową częścią komputera. Wykonuje on elementarne instrukcje programów takie jak np. podstawowe instrukcje matematyczne czy kopiowania danych. Procesory mogą się od siebie znacznie róznić, między innymi architekturą (RISC albo CISC), ilością przetwarzanych jednocześnie bitów albo częstotliwością taktowania. Do najważniejszych producentów procesorów należą Intel, AMD, Cyrix albo Motorola. http://wiem.onet.pl/wiem/00411b.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 jasne xon :), ale panowie wrocmy do tematu: co to jest procesor?, pomozcie pliz!!!, bo nie moge wlaczyc kompa bez tego! Procesor, układ scalony będący podstawową częścią komputera. Wykonuje on elementarne instrukcje programów takie jak np. podstawowe instrukcje matematyczne czy kopiowania danych. Procesory mogą się od siebie znacznie róznić, między innymi architekturą (RISC albo CISC), ilością przetwarzanych jednocześnie bitów albo częstotliwością taktowania. Do najważniejszych producentów procesorów należą Intel, AMD, Cyrix albo Motorola. http://wiem.onet.pl/wiem/00411b.html nie wiem dlaczego, ale czuje ze sie nie zgadzam z Twoja opinia Xon, nie przekonasz mnie tym stekiem imperialistycznych klamstw! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ok brakuje Texas Instruments i Cyrixa zdaje sie juz nie ma :) mamy VIA... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 To nie jest żart!!! To w 100% na serio z tymi 10zł Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP :( Zostałem nawrócony: mam Linuxa „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Na serio to Wy macie cos z glowami :):):) - zart :) Toz to normalna pora (4:15), najlepsze pingi sa o 5:00 w q3 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 hyhy zadnego zakladu nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Toz to normalna pora (4:15), najlepsze pingi sa o 5:00 w q3 :) +1godzina bo forum lezy w innej strefie czasowej hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 cholera ja juz druga noc nie spie i ciagle nie widze w mailu tych 10 zeta! :lol: , ryper co to za robota jest!, donos mi tu zara! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Dlatego na hardware bo to hardwareowy dług. Na Polsraczu miał miejsce zakład pomiędzy Holman`em i Ryper`em. Obiektem zakładu było 10zł. Dziesięć złotych (polskich) płaci ten kto pierwszy pójdzie spać. Ja byłem świadkiem tego zakładu. Chatowicz ryper opuszczał czat 6 razy a potem się już nie pojawił. To oznacza że ryper przerżnął owe 10zł. Oznacza to że ryper ma dać holmen`owi 10 zł. Jeżeli nie odda dobrowolnie sprawa znajdzie finał w sądzie. Mail do oskarżonego to: ryper@wp.pl Jeszcze dla formalności pytanko hardware jakby to wyżej nie wystarczyło Sz.P moderatorowi: „Co to jest Procesor?????” Root87 Bloki wodne by Root87 www.WB.prv.pl Celeron 800@1110 :( , MSI BX Master :( , 256Ram noname (Seitec) CL3@Cl2, GeForce DDR 120/300 @ 145/340 :( & TNT2 M64 125/120 @ 164/181 :) , Double power supplies 200&235W (pararel) Powered by sprawdzanie pisowni MS Word XP :( Zostałem nawrócony: mam Linuxa „Życie jest za krótkie żeby czegoś nie podkręcić” Chyba sobie jaja robisz Rooth87 !? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arakasi Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2002 Jeżeli nie odda dobrowolnie sprawa znajdzie finał w sądzie.Gwoli scislosci art. 413 par. 2 KC a contrario nie zapewni takiemu roszczeniu z zakladu przymusowej realizacji, mimo ze jest ono uwazane za nalezne przez porzadek prawny, to jest niezaskarzalne (zobowiazanie niezupelne/naturalne). Gdyby jednak Ryper spelnil to swiadczenie z zakladu (oddal Holmanowi te 10 zl), to nie bedzie mogl zadac jego zwrotu (art. 413 par. 1 KC) :!: Mail do oskarżonego to: ryper@wp.plNazwanie Rypera "oskarzonym" jest bledne, w tej sytuacji moglibysmy uzyc ewentualnie pojecia "dluznika z zobowiazania naturalnego" :wink: Pozdroofki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...