sinus Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Mam epoxa 8RDA A3 Vmodowany na 1,92V I mi cos ostatnio nie chcial wrzucic wyniku z 3D Marka do ORB'a, poniewaz: This project can not be published due to detected CPU speed variation. No i dopiero dzisiaj sie zorientowalem czemu, patrze sobie na CpuZ a tam fsb lata z 218.4 do 220,1 :evil: What teh hell ??!! Dzisiaj pobilem rekord w 3d marku i damm it!! nie moge zapodac URL'a do wyniku :evil: :( Co sie dzieje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 a w biosie masz powylaczane te fsb spread spectrum itd itp ?? ( powylaczaj wszystko co z procentami :P )... Powinno pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kejtu Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 jak u ciebie z zalsilaniem?? tzn na jakim zasilaczu ciagniesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 oczywiscie, ze wylaczone!! Wszystko co niepotrzebne... Zasilka Chieftec 360W, Vmodowana, wiec spoko +5V--5-4,95V +12V--12,4-12,5 no i oczywiscie duze radiatory na Mosfety i na regulator napiecia, wszystko odpowiednio schlodzone woda o temp 16*... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 oczywiscie, ze wylaczone!! Wszystko co niepotrzebne... Zasilka Chieftec 360W, Vmodowana, wiec spoko +5V--5-4,95V +12V--12,4-12,5 no i oczywiscie duze radiatory na Mosfety i na regulator napiecia, wszystko odpowiednio schlodzone woda o temp 16*... A masz CPU-Z 1,20a lub nowsze ?? Na starych tak falowało fsb (spraedź WCPU - tam nie falije - real time clocker) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 u mnie tez orb cos takiego raz odwalil. bylo to przy szynie 200 i chyba fsb spread spectrum enable. przy szynie 166 fsb tez mi faluje o +/-2mhz, ale bez fsb spread spectrum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...