szpaker Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 W jaki sposób w Wordzie lub w Excelu pisać znaki matematyczne. Czy muszę doinstalować dodatkowy program. Dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3T3 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Nie wiem jakie "znaki matematyczne" masz na myśli: - w Wordzie najprostsze znaki znajdziesz w Wstaw / Symbol lub - musisz mieć zainstalowany edytor równań Microsoft Equation (składnik pakietu Office), daj Wstaw / Obiekt / Microsoft Equation - Excel - nie jestem pewien, ale symbole wstawia się z kombinacji klawiszy Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 w excelu jest to samo : wstaw / obiekt / microsoft equation Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackyPL Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 nie chce zakladac nowego tematu - ale mam taki problem: dostalem kilkanascie dokumnetow Worda do wydrukowania - sa to zadania maturalne z matematyki i zawierja pelno wzorow matematyczychy Microsoft Equation. Ale problem jest taki ze jak otwieram te pliki to ze wzorow robia sie "krzaki" - byle jakie znaki :( - Mam Worda 2003 - na Wordzie 2000 dziala normalnie i nie wiem co zrobic - czy potrzebna jest jakas specjalna czcionka? Prosze o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 musiscie doinstalować NARZEDZIA EDYCJI RÓWNAŃ z pakietu MS OFFICE.. gdzies tam są... w tym drzewku w górnej czesci :) lub rozwiązanie dla niepełnosprytnych.. wycinanie gifów z innego programu i wklejanie do worda :lol: (co czasami ma sens :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackyPL Opublikowano 12 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2004 musiscie doinstalować NARZEDZIA EDYCJI RÓWNAŃ z pakietu MS OFFICE.. gdzies tam są... w tym drzewku w górnej czesci :) lub rozwiązanie dla niepełnosprytnych.. wycinanie gifów z innego programu i wklejanie do worda :lol: (co czasami ma sens :) ) hmm... jakbys przeczytal to co napisalem to bys wiedzial ze mam dokument tekstowy gdzie mam krzaki: www.blacky2005.republika.pl/mata.JPG i chce to otworzyc zeby bylo OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 Jest chyba jakas czcionka z MATH w nazwie... Masz zainstalowana Tablice znakow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 14 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2004 przepraszam mój błąd, nie zauwazyłem daty posta pierwszego... a odpowiadałem na pierwszy w sumie :lol:... 4give me bro... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...