SKRYTOBOJCA Opublikowano 2 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2004 Wlasnie przegladajac allegro natrafilem na dosc ciekawa aukcje: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20811259 I pytanie czy ktos zna wogole ta firme, jakosciowo jak sie te akumulatorki maja, czy lepiej pozostac przy energizer 2100mAh :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 zrobi ci duza roznice te 200mAh?:P bo dla mnie energizer to najlepsza firma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 NO wlasnie jeszcze nie kupilem tych 2100 :> sie zastanawialem czy pozostac przy tej firmie :) bo dobra jest :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Ja mam Jelen'iowe Cameliony 2000 mAh i jak bede qpowal wlasne to na pewno kupie tej firmy, sa bardzo dobre. : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 pewnie ze cameliony sa bardzo dobre, aku zadna filozofia a energizer bierze za swoja robote wiecej kasy tym sie rozni na pewno no bo przeciez musi skads wziac na swoje reklamy z kroliczkami itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 pewnie ze cameliony sa bardzo dobre, aku zadna filozofia a energizer bierze za swoja robote wiecej kasy tym sie rozni na pewno no bo przeciez musi skads wziac na swoje reklamy z kroliczkami itd... To pewnie kupie cameliony do aparatu :D, a co do kroliczkow to byly w duracelach :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 No faktycznie ale Energizer tez mial jakies reklamy tylko moze nie z kroliczkiem, w kazdym badz razie Camelion powinien spelnic Twoje oczekiwania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Energizer miał kiedyś IDEALNĄ reklamę z dzięciołem, ale wtedy nie miałem neta to nie było skąd zassac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Mam Cameliony 1900 i się sprawują dobrze. Ale niestety nie dorównoją moim GP 1900 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Mam Cameliony 1900 i się sprawują dobrze. Ale niestety nie dorównoją moim GP 1900 :? Rozwin troche zdanie :) Porownaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Ok, porównuje: Pojemność niby ta sama, a GP wystarczają na tydzień/półtora więcej moją klawiaturą i myszką :) I niewiem dlaczego jeden Camelion poprostu powoduje dziwne zaniki prądu ( dziwnie to troche napisałem, wygląda to tak: podpinam pod woltomierz pokazuje napięcie, kilka sekund 0, potem jest, i znowu 0 <---- widocznie padł ). Te wnioski wyciągnołem po kilkumiesięcznym używaniu 6 szt. Camelionów i 4 szt. GP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja z kolei mam ASSMAN'y 2300mAh i GP 2100mAh, jak by nie patrzec na GP zrobie o okolo 50 zdjec wiecej niz na tych drugich. Oprocz pojemnosci liczy sie takze jakosc :]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartekplus Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Ja mam Cameliony 2300mAh i jestem z nich bardzo zadowolony , używam ich w aparcie cyfrowym(olympus c-150) i 2 akumulatorki wystarczjana ok 250 zdjęć z fleszemi włączonym wyświetlaczem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hCr Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 nie wiem czy to wplynie na wasza ocene ale test canona a80 na benchmark.pl byl wlasnie na takich acu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 15 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2004 od niedawna np. w MM są też AA/GP 2300 mAh NiMH. bodaj 36,99 2szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...