Szulik Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Czy spód obudowy jest płaski, czy są tam jakieś zagłębienia? Zależy mi na płaskim spodzie gdy w moim starym enlighcie dysk wraz z z radiatorami położony na dnie nie jest zbyt stabilny. Jeśli ktoś zdecyduje sie mi pomóc to niech z łaski swojej napisze jeszcze model swojej budy. Z góry dziękuję za odpowiedź. PS. Próbowałem uzyskać taką informację na chieftec.pl ale bezskutecznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
icem@n Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 spod jest plaski, ale najpierw trzeba wyciagnac dodatki do montowania urządzeń 5.25, akurat zamontowali na spodzie budy, po deinstalacji tego masz plasciutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 taki plaski to calkiem nie jest - jak wyciagniesz te ustrojstwa w ktorych siedza szyny/sanki to zostana niewiekie "oczka" do ktorych byly one przymocowane dodatkowo (zalezy od modelu) z przodu na dole moze byc troche ciasno a to przez te dziwne plastiki obok dolnego koszyczka na wentylator http://images10.newegg.com/productimage/11...-125-221-05.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulik Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Dzięki. Rozumiem, że producent na spodzie umieścił akcesoria do montażu napędów 5'25 i podczas pierwszej instalacji te elementy zdejmuje się. Czy tak? Jeszcze jedno pytanie: czy wiatrak z przodu na dole montuje się do obudowy czy potrzebny jest do tego koszyk, który w moim wypadku moze kolidowac z hdd? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 ad 1 - na dnie masz prowadnice w ktorych siedza szyny/sanki (8 szt. jezeli MiddleTower) normalnie wyciagasz tylko potrzebne szyny/sanki ale nic nie stoi na przeszkodzie zeby wyjac wszystko (rowniez prowadnice) ad 2 - jak widac (albo i nie) na zdjeciu do ktorego dalem odnosnik - koszyczek na wentyl i ten plastik z "kwadratowymi" otowrami to 2 odrebne rzeczy - zawsze mozesz ten plastik odczepic ad 3 - wentyle mozna zamontowac i bez koszyczka ale trzeba troche pokombinowac - ja mam 2 wentyle w moim ANTEC'u, oba sa z tylu pod zasilaczem jako wyciag i oba nie w koszyczkach ale na "kolkach" z gabki (efekt 0 wibracji) - gdzies na Modyfikacje dawalem opis i linki do strony SilentPCReview z ktorej zaczerpnalem pomysl (ale nie wywalalem grillow bo i tak sa duze otwory wiec 2 wentyle na 5V dzialaja optymalnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...