Rosio Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 zamowilem juz tego palita ale jak popatrzylem na fotke (macie moze jakies fotki tej grafy?) owej karty to lekko mowiac jest ona wykonana "tak sobie" (cholernie duzo tych kondensatorow :evil: ) no i taktowanie mniejsze niz Gainwarda i w zwiazku z tym moje pytanie: czy oplaca sie dodac 100 pln i wziac zamiast Palita GF3 ti >>>> Gainwarda GF3 ti GS (mysle tez o owentualnej utracie wartosci przy odsprzedazy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 zamowilem juz tego palita ale jak popatrzylem na fotke (macie moze jakies fotki tej grafy?) owej karty to lekko mowiac jest ona wykonana "tak sobie" (cholernie duzo tych kondensatorow :evil: ) no i taktowanie mniejsze niz Gainwarda i w zwiazku z tym moje pytanie: czy oplaca sie dodac 100 pln i wziac zamiast Palita GF3 ti >>>> Gainwarda GF3 ti GS (mysle tez o owentualnej utracie wartosci przy odsprzedazy) Nie wiem jak ten palit, ale moge napisac kilka slow o gf3ti 450 gs gdyz wszedlem w posiadanie tej karty niedawno (3 dni temu). Przesiadlem sie CLAP, wiec niech nikt mnie nie krytykuje za to ze stwierdzze ze jakosc obrazu jest super :D No tak, obraz jest wysmienity (w grach i w 2d) nasycone kolorki, wszystko ostre jak zyleta. Komp dostal niesamowitego kopa w grach 3d, az nie chce mi sie odchodzic od niego ;) Extra sie kreci - nie probowalem na maxa, ale chodzi na 250/550 (na tyle pozwala ustawic Xpert tool ;) sciagne nvmax to zacznie sie zabawa). Wiatrak na gpu jest jak helikopter :( karta ma radiatory na pamieciach i 3 lata gwarancji :) Ten model gf naprawde wyszedl gainwardowi i kupujac go bedziesz NA PEWNO usatysfakcjonowany, takze mysle ze warto dac 100 zl wiecej i kupic ! Niech ktos moze napisze cos o tym palicie, jestem ciekaw :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 A ja chyba przymierzam sie aby dorzucic do Gainwarda jeszcze z 80 zlociszy i kupic MSI GeForce3 Ti200 128MB DDR TV DVI-out... Gdzies za ok. rok zamierzam kupic sobie jakiegos LCD'ka, dlatego lepiej byloby miec z DVI... Nie wiem, czy dobrze robie? Ma ktos karte GF3 MSI? Jak sie kreci? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 oczywiscie, ze lepiej kupic gainwarda od palita, tutaj nie ma co sie zastanawiac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 nawet się nie zastanawiaj tylko bierz Gainwarde'a jest 100 razy lepszy od Palita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Bierz GAINWARDA , PALIT to lipa najgorsza na swiecie !!!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 nawet się nie zastanawiaj tylko bierz Gainwarde'a jest 100 razy lepszy od PalitaMam do ciebie pytanie, ile punktów w 3d marku 2001 otrzymałes na swoim sprzecie ????? Odpisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipny Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja tam wole Palita. Karta mniej renomowanego producenta ale pewna. Wyegzekwowanie w PL 3 letniej gwarancji jest i tak prawie niemozliwe wiec sobie tym nie zawracajcie glowy. A za zaoszczedzone pieniadze kupie sobie 128MB RAM. A ze bede mial w 3dmarku na Palicie o 30 benchmarkow mniej niz na geiwardzie to mnie malo interesuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 do palita bedziesh musial doqpic radiatory na pamieci (o ile pamietam nie ma ich) to jush sa koshty, zmian qlerka na gpu, tesh koshtooje, ja bym wzial gainwarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 bierz gainwarda BEZ DWÓCH ZDAŃ!!!! SUPER SIĘ KRĘCI ( Z FIRMOWYCH 200/450 BEZ NICZEGO IDZIE NA 250/550) - A TO PRZYZNASZ ROBI WRAŻENIE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 do palita bedziesh musial doqpic radiatory na pamieci (o ile pamietam nie ma ich) to jush sa koshty, zmian qlerka na gpu, tesh koshtooje, ja bym wzial gainwarda z tego co wiem to Palit ma przeciez radiatory na pamiatkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 znalazlem w sieci tego Palita w dwoch kolorach laminatu: zielonym i brazowawym jest miedzy nimi jakas roznica :?: (poza kolorystyczna :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 do palita bedziesh musial doqpic radiatory na pamieci (o ile pamietam nie ma ich) to jush sa koshty, zmian qlerka na gpu, tesh koshtooje, ja bym wzial gainwarda z tego co wiem to Palit ma przeciez radiatory na pamiatkach a to sorry (napisalem chyba w nawiasie :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 do palita bedziesh musial doqpic radiatory na pamieci (o ile pamietam nie ma ich) to jush sa koshty, zmian qlerka na gpu, tesh koshtooje, ja bym wzial gainwarda z tego co wiem to Palit ma przeciez radiatory na pamiatkach a to sorry (napisalem chyba w nawiasie :D) spox ale tak na wszelki wypadek to oto dowod :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 wiekshego nie bylo? hyhy :D a w takim wypadq, to wez tego palita, jednak rooznica w cenie jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ale zara-na tym zdjeciu z pod radia wystaja czesci kostek :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 nawet się nie zastanawiaj tylko bierz Gainwarde'a jest 100 razy lepszy od PalitaMam do ciebie pytanie, ile punktów w 3d marku 2001 otrzymałes na swoim sprzecie ????? Odpisz na standardowym taktowaniu zegara karty 200c/167m było 2597 a po podkręceniu 215c/193m 2970 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 żadna rewelacja dlatego chce wymienić grafikę :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ale zara-na tym zdjeciu z pod radia wystaja czesci kostek :/ hmm moze dlatego ze fotka zrobiona pod katem, sam nie wiem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja jestem za Gainwardem. Karta jest jakosciowo doskonale wykonana a to przeklada sie na dobre wyniki w podkrecaniu. Jedyna wada to glosny wiatraczek. Po za tym sprawuje sie doskonale. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 ale czy Gainward jest o tyle lepszy zeby oplacalo sie doplacic te 100 pln :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a o czym cały czas mówimy???? przecież każdy przeczytał o dodatkowych 100zł. jak chcesz mieć naprawdę dobrą kartę bierz gainwarda a te 100zeta różnicy jakoś przeżyjesz-100zł za zajebistą kartę(jedna z ważniejszych rzeczy w kompie- i gwarantowana jakośc obrazu,podkręcania itp-a Ty się jeszcze zastanawiasz?????????? chyba że chcesz kupic jakiś shit z którym bedziesz się bujał po serwisach itp. a poza tym zostaje jeszcze kwestia ewentualnej pózniejszej odsprzedaży-gainwarda sprzedaż bez najmniejszego problemu to naprawdę jeden z najlepszych gf dostępnych na rynku(są i tacy którzy twierdzą ze gainward robi najlepsze) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja tam jestem za Palitem. Mam jego 2 generację i się kosmicznie kręci pamięci 400/470 bo po wyżej artef. wyskakują (a na pamięciach nie mam radiatorów ) Palit górą i to 100 zyli taniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wajus! Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 plait suxxxxxxx :) gainward the best zrob jak wiekszosc radzi!!! GAINWARD TO JEST TO!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja bym brał palita nieopłaca sie dopłacać 100zł do gainwarda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 bierz gainwarda 3dmark 2001se 6821pkt :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 THX wszystkim zamowilem Gainwarda tylko trochi musze na niego poczekac :( (brak towaru tymczasowo) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Gainwarda GF3 ti GS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja tam jestem za Palitem. Mam jego 2 generację i się kosmicznie kręci pamięci 400/470 bo po wyżej artef. wyskakują (a na pamięciach nie mam radiatorów ) Palit górą i to 100 zyli taniej :) Zgadzam sie, ja tez mam palita (g3 ti 200) i kreci sie zajebiscie, w nvmaxie to mi skali zabrakło zeby go na maxa wykrecic, a mój obecny rezultat widoczny jest w sigu. Poza tym karta jest dobrze wykonana, pokaźne radiatorki na pamięciach, pamieci 4ns, no i jakość obrazu też jest b. dobra (na monitorku sony G220 17" obraz jest ostry, soczysty i co najważniejsze nie zniekształca sie przy wiekszych rozdzielczosciach np 1600x1200), napewno na gainwardzie jest lepiej z jakoscią obrazu, ale z podkrecaniem jestem pewien ze palit wypada lepiej. Morał z tego taki ze nie opłaca sie dokładac stuwy, po to zeby miec karte moze troszke lepszej jakosci, lepiej za ta kase wypic pare pifek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Ja tam jestem za Palitem. Mam jego 2 generację i się kosmicznie kręci pamięci 400/470 bo po wyżej artef. wyskakują (a na pamięciach nie mam radiatorów ) Palit górą i to 100 zyli taniej :) Zgadzam sie, ja tez mam palita (g3 ti 200) i kreci sie zajebiscie, w nvmaxie to mi skali zabrakło zeby go na maxa wykrecic, a mój obecny rezultat widoczny jest w sigu. Poza tym karta jest dobrze wykonana, pokaźne radiatorki na pamięciach, pamieci 4ns, no i jakość obrazu też jest b. dobra (na monitorku sony G220 17" obraz jest ostry, soczysty i co najważniejsze nie zniekształca sie przy wiekszych rozdzielczosciach np 1600x1200), napewno na gainwardzie jest lepiej z jakoscią obrazu, ale z podkrecaniem jestem pewien ze palit wypada lepiej. Morał z tego taki ze nie opłaca sie dokładac stuwy, po to zeby miec karte moze troszke lepszej jakosci, lepiej za ta kase wypic pare pifek :) ej nie przeginaj, wiem ze palit to malo znana marka robiaca jednak dobre karty,ale 400 mhz na rdzeniu, chyba cieklym azotem chlodziles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...