GuC!o^ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 dzień dobry... dysk mam podzielony na dwie partycje... systemową 15Gb a drugą na mp3 , filmy itp. i chodzi o to że komp był reinstalowany wczoraj ( na czystą partycje ) i pozostało tylko 250MB wolnego miejsca na nim 8O z ciekawości zajżałem co tak szybko zjadło tyle miejsca.. spojżałem na Documents and Settings i moim oczą ukazała sie magiczna liczba 10,2 Gb 8O ale dziwniejsze w tym jest to że foldery w Dokumentach nie przekraczają łącznie 10MB 8O co z tym fantem zrobić ? PS. zapomniał bym dodać że przywracanie systemu jest wyłączone na obu partycjach !! we właściwościach dokumentów pisze że jest 126 folderów a w rzeczywistości liczba ta nie przekracza 20 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 odpal jakis chkdsk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 to nic nie daje ! antywir też nic nie wykrył :evil: nie wiem co to może być... chyba znowu musze pacnąć reinstalla :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 może foldery są ukryte :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 dobra temat zamknięty ! walnąłem formata :evil: chociaż i tak chętnie bym sie dowiedział czym to mogło być spowodowane :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Bylo wlaczyc wyswietlanie plikow ukrytych oraz plikow systemu. Napewno bys cos tam znalazl, jezeli chkdsk nie wykryl bledu. Poza tym uwazam, ze masz za duza partycje na system :wink: Proponowalbym 5GB na system a reszte wg. uznania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Bylo wlaczyc wyswietlanie plikow ukrytych oraz plikow systemu. Napewno bys cos tam znalazl, jezeli chkdsk nie wykryl bledu. Poza tym uwazam, ze masz za duza partycje na system :wink: Proponowalbym 5GB na system a reszte wg. uznania. Ja bym powiedzial ze ty tez proponujesz za duza :wink: , ja mam 3 g i z tego jeszcze 800 mb wolnego i nie mam na co tego przeznaczyc :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...