Skocz do zawartości
GuC!o^

Problem z windozą...

Rekomendowane odpowiedzi

dzień dobry... dysk mam podzielony na dwie partycje... systemową 15Gb a drugą na mp3 , filmy itp. i chodzi o to że komp był reinstalowany wczoraj ( na czystą partycje ) i pozostało tylko 250MB wolnego miejsca na nim 8O z ciekawości zajżałem co tak szybko zjadło tyle miejsca.. spojżałem na Documents and Settings i moim oczą ukazała sie magiczna liczba 10,2 Gb 8O ale dziwniejsze w tym jest to że foldery w Dokumentach nie przekraczają łącznie 10MB 8O co z tym fantem zrobić ?

PS. zapomniał bym dodać że przywracanie systemu jest wyłączone na obu partycjach !! we właściwościach dokumentów pisze że jest 126 folderów a w rzeczywistości liczba ta nie przekracza 20 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylo wlaczyc wyswietlanie plikow ukrytych oraz plikow systemu.

Napewno bys cos tam znalazl, jezeli chkdsk nie wykryl bledu.

Poza tym uwazam, ze masz za duza partycje na system :wink: Proponowalbym 5GB na system a reszte wg. uznania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bylo wlaczyc wyswietlanie plikow ukrytych oraz plikow systemu.

Napewno bys cos tam znalazl, jezeli chkdsk nie wykryl bledu.

Poza tym uwazam, ze masz za duza partycje na system :wink: Proponowalbym 5GB na system a reszte wg. uznania.

Ja bym powiedzial ze ty tez proponujesz za duza :wink: , ja mam 3 g i z tego jeszcze 800 mb wolnego i nie mam na co tego przeznaczyc :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi