Konrad_ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Otóż mam probblem, posiadam porcesor Athlon Xp 1700+ który chcialbym podkręcić, ale zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać. Prosze o jakieś rady P.S przepraszam jeżeli taki teamt sie już pojawił :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Nie, no luzik. Pierwszy wpadłeś na taki pomysł i jeszcze nikt nie poruszał tego tematu ;) MSPANC BTW. Czy wiesz, co może kryć się pod przyciskiem "Szukaj"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Nie, no luzik. Pierwszy wpadłeś na taki pomysł i jeszcze nikt nie poruszał tego tematu. HE, HE :D Dobre. Konrad_- poczytaj to: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29395 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fllanker Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Otóż mam probblem, posiadam porcesor Athlon Xp 1700+ który chcialbym podkręcić, ale zupełnie nie wiem jak sie za to zabrać. Prosze o jakieś rady P.S przepraszam jeżeli taki teamt sie już pojawił no wiec skoro nie wiesz to lepiej poczytaj troche za nim zabierzesz sie za podkrecanie roznie bylo z tymi 1700 jedne sie fajnie krecily inne mniej a inne wogole a pozatym do podkrecania przydal by sie jakis dobry zasilacz i plyta glowna poszukaj tu na forum napewno znajdziesz duzo informacji na temat podkrecania i samych prockow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...