Gumi Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 mam pytanie w sprawie wrazen z plytami ECS'a A mianowice chce kupic Durona 1000 i szukam niestety :( taniej plyty gl. i wacham sie miedzy ECS K7VZA (na via kt133a) lub ECS K7S5A (na SIS 735) czy mozecie mi cos doradzic w tej sprawie a moze znacie jakas inna dobra plyta gl. w cenie ecs Pozdrawiam P.S. Jak nazbieram kasy to kupie Solteka SL-75-KAV i czy mozecie mi powiedziec co myslicie o tej plycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 A czemu nie shuttle AK31-2 (KT266A)? Cena 350pln Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumi Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 chodzi o to zeby byla na SDRAM i tam mam baaaaaaaardzo budzet ograniczony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2002 chodzi o to zeby byla na SDRAM i tam mam baaaaaaaardzo budzet ograniczony Przeciez ddr sa drozsze o tylko 10%!!! Czyli jak kupujesz 256 to za sdram placisz 260 pln a za ddr jakies 280pln (20 pln chyba nikogo nie zbawi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumi Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Ale ja juz mam 256 MB SDRAM PC133 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 18 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2002 z tych dwóch ecs to tego starszego bardziej bym polecał k7vza ( ato tylko ze wzgledu na wiekszą stabilnośc od k7s5a) . Z k7s5a jest naprawde wiele problemow, szczegolnie jak montuje sie w nie Athlony (kiepsko dzialaja na magistrali 133 mhz, w twoim przypadku powinno byc llepiej..bochcesz wpakować w tą płyte duraka. ja też mam D1000 i wpakowałem go do SL-75 KAV (lepiej od razu ja kupić albo schuttla).. w pracy mam k7s5a w domku 75 kav i różnica jest piorunująca jesli chodzi o stabilnośc na + dla solteka. przecytaj wczesniejsze posty o ecs, była nawet ankieta, "czy polecacie ecs??" Ja odradzam ecs.. Lepiej od razu dopłacić troszke więcej $ i miec spokój .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padlina Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 bierz shuttle na kt133A, cena kolo 300 jak dobrze pamietam. Problemy z k7s5a zaczely sie wraz ze zmiana ukladzika przez ecs (bodajze byl to rezystor) - na ocworkbench bylo o tym. Wczesniejsze rev (do 3 i kawalek 3) dzialaly oki a teraz to juz tylko sa 4-ki i wyzej (nalepka na slocie PCI). pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Gumi wez zrob tak: sprzedaj 256sdram za 230zl(ja tyle wziolema za moje) kup za 150zl 128mb DDR i bedziesz mial jeszcze 80zl ktore sobie dolozysz do lepszej mobo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2002 Dobry pomył Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...