Crazy_Ivan Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 W pierwszej póbce Holo Chipsa, jest raczej błąd - "35 prawy przez hopę" (ciekawe jaki jest ten zakręt za 35 metrów :lol:) imho powinno być - 30 prawy 5 przez hopę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Pytanka: 1. Co zrobic gdy jakis odcinek pojdzie "fatalnie"?Jak go restartowac,zeby nie zapisalo ze dalem pupy? 2. To samo co wyzej tylko ze zdobywaniem ulepszen.Do tej pory jak mi nie szlo to ALT+TAB, swieta trojca, zamkniecie C04 i uruchomienie od nowa. Czy jesli zpupie obydwie proby to nie bede juz mial mozliwosci zdobycia tych ulepszen? Sorka za zawracanie glowy, perfekcjonizm - moje male zboczenie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Pytanka: 1. Co zrobic gdy jakis odcinek pojdzie "fatalnie"?Jak go restartowac,zeby nie zapisalo ze dalem pupy? 2. To samo co wyzej tylko ze zdobywaniem ulepszen.Do tej pory jak mi nie szlo to ALT+TAB, swieta trojca, zamkniecie C04 i uruchomienie od nowa. Czy jesli zpupie obydwie proby to nie bede juz mial mozliwosci zdobycia tych ulepszen? Sorka za zawracanie glowy, perfekcjonizm - moje male zboczenie... :) trzeba cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc ;] jak po odcinku lub po tecie przed strefa serwisowa dasz "exit" to gra zapyta czy napewno, bo rozpoczniesz rozgrywke od poprzedniej strefy serwisowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 trzeba cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc ;]yes master yoda :wink: jak po odcinku lub po tecie przed strefa serwisowa dasz "exit" to gra zapyta czy napewno, bo rozpoczniesz rozgrywke od poprzedniej strefy serwisowejkucze takie proste to bylo a ja tu go swieta trojca traktuje :) podziekowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam mały acz denerwujący problem z dzwiękim. Jak zjadę z drogi (np. przy ścinaniu albo jak tył auta zabardzo zarzuci przy ślizgu, ect.) to dzwięk tego (taki jak na poboczu czyli szuter udeżający w nadkola itp.) tak jak by zawieszał się i jest odtważany w pętli do końca odcinka :o niezależnie wyszystkie inne odgłosy są poprawne. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Dodam, że zwłaszcza jest to odczuwalne na szutrach (np. Finlandia) a prawie nie występuje na asfaltach (tylko jak otrę się o bandę). Uzywam kodeka AC97 z mobo, w demach nie było z tym problemu. PS. tip ze strony codemastersów nie działa (dodanie komendy noeax, nohardwaresound). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Mam mały acz denerwujący problem z dzwiękim. Jak zjadę z drogi (np. przy ścinaniu albo jak tył auta zabardzo zarzuci przy ślizgu, ect.) to dzwięk tego (taki jak na poboczu czyli szuter udeżający w nadkola itp.) tak jak by zawieszał się i jest odtważany w pętli do końca odcinka :o niezależnie wyszystkie inne odgłosy są poprawne. Czy ktoś spotkał się z czymś takim? Dodam, że zwłaszcza jest to odczuwalne na szutrach (np. Finlandia) a prawie nie występuje na asfaltach (tylko jak otrę się o bandę). Uzywam kodeka AC97 z mobo, w demach nie było z tym problemu. PS. tip ze strony codemastersów nie działa (dodanie komendy noeax, nohardwaresound). mozesz cos wiecej o tym tipie ... u mnie na sb live nie da sie grac czasem jest tak jak u Ciebie ale najczesciej dzwiek sie sypie i sa same trzaski i szumy ... zmiana sterow do dwiekowki nic nie daje rece opadaja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jest na FAQ na stronie codemastersów, wystarczy dopisać komendę NOEAX lub NOHARDWARESOUND w skrócie do exe'ka np. "X:CMR04Cmr4.exe" noeax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 u mnie gierka sie nie odpala :| exe => czarny ekran => 1 krotki dzwiek jakby jakis blad i cisza ... caty 4.3 - ktos mial podobnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 u mnie gierka sie nie odpala :| exe => czarny ekran => 1 krotki dzwiek jakby jakis blad i cisza ... caty 4.3 - ktos mial podobnie ? CMR4.exe NOVIDEOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Najbardziej mi sie podoba tryb expert :). I uszkodzenia EXTREME. Jedno mocniejsze uderzenie w drzewo i kola nie ma. A tak wogole zostal mi do przejscia tryb expert i group B. I wlasnie mam juz wszystko odblokowane oprocz AUDI Quatro ktory pojawia sie po przejsciu trybu Group B. A co daje przescie trybu EXPERT ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Niech ktos powie, ze ta gierka jest kiepska :D Moze Sewer przyjdzie i cos wymysli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 @Tomas BIG thx - I owe you one ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 @Tomas BIG thx - I owe you one ;) No Problem :D Have a nice game :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Jest na FAQ na stronie codemastersów, wystarczy dopisać komendę NOEAX lub NOHARDWARESOUND w skrócie do exe'ka np. "X:CMR04Cmr4.exe" noeax nadal trzeszczy moze bedzie jakas łata ktora to zalatwi narazie musze sobie odpuscic granie w tą gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 mozesz cos wiecej o tym tipie ... u mnie na sb live nie da sie grac czasem jest tak jak u Ciebie ale najczesciej dzwiek sie sypie i sa same trzaski i szumy ... zmiana sterow do dwiekowki nic nie daje rece opadajaU mnie tez Live!(sb0100) siedzi i nie mam takich problemow... A stery od creative'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich użytkowników i pozdrawiam Mam pytanie czy ktoś sie spotkał z tym, ze w trybie 4WD tryb normal, subarka, nie można odblokować skrzyni biegów? Jak tylko sie test rozpocznie to sie kończy czas mi pokazuje 00:00:00. Wydawało mi sie ze na 2 WD, był jakiś czas przydzielony, w którym trzeba było określone biegi trzymać na określonych obrotach ,a tu od razu na starcie nie mam zapasu czasu? A może w 4 WD chodzi o cos innego, wszystko pięknie same 1 pozycje, ale nie pójdę dalej do póki nie łyknę nowej skrzyni biegów. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 U mnie natomiast jest taki dziwny efekt jakby sluchawki na pol gwizdka dzialaly. Wszystkie dzwieki poprawnie slychac ale co jakis czas tak jakby w jednym to w drugim uchu nagle przez sekunde pojawia sie glosniejszy sygnal. Po chwili znow jest tak samo. Tak jakby sie volume zmienialo na ten ulamek czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noob999 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Witam Wszystkich użytkowników i pozdrawiam Mam pytanie czy ktoś sie spotkał z tym, ze w trybie 4WD tryb normal, subarka, nie można odblokować skrzyni biegów? Jak tylko sie test rozpocznie to sie kończy czas mi pokazuje 00:00:00. Wydawało mi sie ze na 2 WD, był jakiś czas przydzielony, w którym trzeba było określone biegi trzymać na określonych obrotach ,a tu od razu na starcie nie mam zapasu czasu? A może w 4 WD chodzi o cos innego, wszystko pięknie same 1 pozycje, ale nie pójdę dalej do póki nie łyknę nowej skrzyni biegów. Proszę o pomoc. jakbys czytal wczesniej to bys wiedzial, ze tez tak mialem :D poprostu odpuscilem sobie girboxa :x (na szczescie endżin chodzi normalnie) odnosnie dzwieku to tez mam oryginalne stery creativa i noproblemo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 OK. Dziekówka, mam nadzieje ze szybko ukaże się jakaś poprawka.. Wesołych Świąt :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 dopiero wylaczenie przyspieszenia sprzetowego w panelu sterowania pomaga na te trzaski i szumy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 kuurcze!! tak sie napaliłem. czytalem o wymaganiach i wydawalo mi sie że pojdzie na moim sprzęcie (w podpisie) a tu sie tnie :(( na minimalej rozdzielczości, minimmum detali, gra pojdzie ale zacina momentami, wydaje mi sie ze powinno działać plynnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Bardzo prosze niech mi ktos powie gdzie sa save z tej gry , bo nie moge odszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Jest na FAQ na stronie codemastersów, wystarczy dopisać komendę NOEAX lub NOHARDWARESOUND w skrócie do exe'ka np. "X:CMR04Cmr4.exe" noeax nadal trzeszczy moze bedzie jakas łata ktora to zalatwi narazie musze sobie odpuscic granie w tą gre Na moim SB Live tez trzeszczy. Jak wylacze przyspieszenie sprzetowe, nie mam trzaskow, ale za to nie gra mi centralny glosnik :( Na patch czekamy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Jest na FAQ na stronie codemastersów, wystarczy dopisać komendę NOEAX lub NOHARDWARESOUND w skrócie do exe'ka np. "X:CMR04Cmr4.exe" noeax nadal trzeszczy moze bedzie jakas łata ktora to zalatwi narazie musze sobie odpuscic granie w tą gre Na moim SB Live tez trzeszczy. Jak wylacze przyspieszenie sprzetowe, nie mam trzaskow, ale za to nie gra mi centralny glosnik :( Na patch czekamy!! i jakosc dzwieku jest gorsza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 mi calkiem wcielo dzwiek silnika :/ w menu mam odglosy, na trasie slychac tylko tlum, trabki itp ale fury juz nie :( wczesniej bylo ok a nic nie robilem w ustawieniach i w sterach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ale jaja z tym dzwiękim się dzieją, u każdego co innego. Jednak chyba będzie potrzebny patch. PS. u mnie nic nie pomaga nawet zmiana przyspieszenia sprzętowego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Przecież pisze na starcie gry, że dźwięk najlepszy na 24 bitówkach :lol: z tego co widze to nie chodzi o to że najlepszy, tylko że bezproblemowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Przecież pisze na starcie gry, że dźwięk najlepszy na 24 bitówkach :lol: z tego co widze to nie chodzi o to że najlepszy, tylko że bezproblemowy.a moze chodzi, ze na 24bitowkach on wogole jest :lol: troche ciezko sie gra bez dziweku, bo nie mam pliota ani nie slysze jak szybko jade :/ choc USA w 4WD champ wygralem z 2 minutowa przewaga ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Przecież pisze na starcie gry, że dźwięk najlepszy na 24 bitówkach :lol: z tego co widze to nie chodzi o to że najlepszy, tylko że bezproblemowy. a moze chodzi, ze na 24bitowkach on wogole jest :lol: troche ciezko sie gra bez dziweku, bo nie mam pliota ani nie slysze jak szybko jade :/ choc USA w 4WD champ wygralem z 2 minutowa przewaga ;] Wlasnie, ze nie ma :lol: Mam to samo - muza w menu jest, pilot jest, ale nie slysze ryku silnika i efektow :( Jednak sam engine graficzny jest spoko - 1280x960, wszystko max i FSAAx6 i smiga jak szalona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 najsmieszniejsze jest to, ze wczoraj jeszcze dzwiek byl a w sofcie nic nie robilem a to, ze epox zaliczyl ze 4 kompiele to nie gra roli bo byl wylaczony i zostal wysuszony ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...