860lacov Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Może nie takie głupie bo i ja nie wiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 mi w tej czesci bardzo przeszkadza brak swiatel, ktore niby sa, ale nic nia daja szczegolnie w Japonii i UK, bo czasem nic nie widac :/ jak juz sa te swiatla, to moglyby chociaz swiecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Podczas instalacji, wyskakuje mi blad: Pierwsza plyta sie instaluje ladnie, wkladam druga, druga idzie, po pewnym czasie pojawia sie komukat: Niewlasciwie wolunium. Wloz prawidlowe woluminium CMR4PC_1 do stacji F: Mam anuluj, ponow probe i kontynuuj. Wszystkie plyty maja takie etykietki. No nic, wlozylem tam 1cd, klikam ponow probe jest ok, kaze mi instalator wlozyc 3cd, wkladam, instaluje i znowu z tym woluminium. Tym razem nic nie pomaga i musze przerwac instalacje. Co jest?? tez to mialem ! czyżbys uzywal D-Tools(to chyba on takie bledy robi) wypalilem i wszystko jest OK Uzywalem do tego Alcohola. Czym wypalic te plytki? Alcohol mi cos smierdzi ostanio. HELP! kupic a nie wypalic.... ja tak mailem jak instalowalem z cd. wkurzylem sie i zgralem to do jednego katalogu: kat *cd1 *cd2 *cd3 *cd4 i zainstalowal sie bez problemow samemu znajdujac odpowiednie pliki. brawo, niezly patent Niestey u mnie takie cuda tez występują niech Ktoś cos poradzi bo spotkałem sie z tym pierwszy raz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Gram sobie już od kilku dni ale mam jakiś dziwny problemik. Chodzi o pokazywanie czasu (strata albo przewaga) na checkpoint'ach. Jak zaczynam nowe mistrzostwa to przewagi pokazują się tylko na dwóch pierwszych trasach, a potem już ich nie ma. W single stage wszystko działa OK. Jak grałem na normal to mi to nie przeszkadzalo, ale teraz jak gram na wyzszym poziomie dobrze jest wiedzieć czy się ma stratę czy przewagę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Przy bledach z niewlasciwym woluminem robie obrazy iso i z nich instaluje Daemonem. U mnie ta metoda dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Gram sobie już od kilku dni ale mam jakiś dziwny problemik. Chodzi o pokazywanie czasu (strata albo przewaga) na checkpoint'ach. Jak zaczynam nowe mistrzostwa to przewagi pokazują się tylko na dwóch pierwszych trasach, a potem już ich nie ma. W single stage wszystko działa OK. Jak grałem na normal to mi to nie przeszkadzalo, ale teraz jak gram na wyzszym poziomie dobrze jest wiedzieć czy się ma stratę czy przewagę.:lol: A nie wziałeś poprawki na kolejność startów zawodników, jak pierwszy wyruszasz na trasę to niby z kim możesz porównać czas? :lol: Ale jest na to rada, przegrywaj - czyli nie będzesz jechać pierwszy i po kłopocie :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Przy bledach z niewlasciwym woluminem robie obrazy iso i z nich instaluje Daemonem. U mnie ta metoda dziala. hmmm robiłem z wirtuala alkoholem ale tez cos wyskakuje... co to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A moj problem daje mi juz niezle popalic. Sprzet jak w podpisie, Ati na Omegach cat 4,4. Odpalam Colina a tu obraz robi sie czarny i wraca na pulpit :( Mialem to samo na Colinie 3 ( oryginale PL ) Kurcze co jest pomozcie bo mi sie kierownica marnuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A moj problem daje mi juz niezle popalic. Sprzet jak w podpisie, Ati na Omegach cat 4,4. Odpalam Colina a tu obraz robi sie czarny i wraca na pulpit :( Mialem to samo na Colinie 3 ( oryginale PL ) Kurcze co jest pomozcie bo mi sie kierownica marnuje. Odpal Colina z parametrem NOVIDEO. Poczytaj pare postow wstecz, pisalem o tym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Przy bledach z niewlasciwym woluminem robie obrazy iso i z nich instaluje Daemonem. U mnie ta metoda dziala. hmmm robiłem z wirtuala alkoholem ale tez cos wyskakuje... co to może być? ech starość nie radość.... zakupiona płyta 2 była nie kompletna bez chyba jeden mega teraz wsio ok :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDi Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 A moj problem daje mi juz niezle popalic. Sprzet jak w podpisie, Ati na Omegach cat 4,4. Odpalam Colina a tu obraz robi sie czarny i wraca na pulpit :( Mialem to samo na Colinie 3 ( oryginale PL ) Kurcze co jest pomozcie bo mi sie kierownica marnuje. Odpal Colina z parametrem NOVIDEO. Poczytaj pare postow wstecz, pisalem o tym. Pomoglo !! Gierca super miodzio z kierownica Logitecha to sama przyjemnosc. Ale zeby nie bylo tak rozowo to czasami cos sie przycina a na dodatek wywala na pulpit. Ehh jakos to przezyje 3 godz i nie mam dosc jazdy hehehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 powiedzcie mi czy u was czasy ozyskane na poszczegolnych OSach sa zapisywane jako rekord odcinka. ja juz jade poraz 3 niektore odcinki a mam zapisane rekordy tylko jak przejade dany OS w trybie "STAGES". na tych, ktorych w ten sposob nie jechalem (jechalem je 2 razy w trybie 2WD champ) to mam "best time - no set" :/ dziwne dla mnie to jest. poza tym szkoda, ze nie zapisuje bo w mistrzostwach zawsze uzyskuje lepsze czasy niz przy przejezdzie tylko danego odcinka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszzz Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 troszke lamerskie pytanie: w jakim momencie gry mozna zrobic test skrzyni czy silnika? (screeny niejednokrotnie na tym forum) dopiero co zaczelem grac i nic takiego nie znalazlem......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 troszke lamerskie pytanie: w jakim momencie gry mozna zrobic test skrzyni czy silnika? (screeny niejednokrotnie na tym forum) dopiero co zaczelem grac i nic takiego nie znalazlem.........po kazdym uonczonym rajdzie masz testy. test na skrzynie jest przed rajdem wlk. bry. przynajmniej w 4wd champ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 panowie, jakimi furami smigacie? swietnie jezdzi sie golfem jestem troche zawiedziony jezeli chodzi o Peugota 206 :/ nie moge go wyczuc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 2wd normal => puma 2wd advance => golf 4wd normal => xsara dalej nie dojechalem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Sorry, za OFF Niemiec - może daj sobie to na avatara: Tylko zmniejsz do 100 na 100 oczywiście wcześniej 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 dzieki Kucyk. wlsnie o cos takiego mi chodzilo, ale jakos nie mialem czasu tego poszukac dluzej niz 5 minut ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 A teraz grzecznie wracamy na temat gry :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 2wd normal - punto 2wd advace - punto 4wd normal - xsara 4wd advace - 206 Ggrup B - jeszcze nie jechałem ale pewnie będze 205 lub Lancia 037 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 2WD NORMAL - PUNTO 2 (ukonczony) 4WD NORMAL - XARA (ukonczony) GroupB - Peugot 205 (ukonczony) 2WD Adv - GOLF (ukonczony) 4WD ADV - Peugot 206 (ukonczony) EXPERT - PEUGOT 206 ( strasznie trudny ale walcze :)) Narazie we wszystkich ukonczonych mam max punktow ale na EXPRECIE to juz chyba nie mozliwe !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 panowie gracie gdzies czasem przez Internet :roll: i na jakich servach mozna was spotkac. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja malo gram ale teraz w ten tydzien sie za nia wezme. Narazie skonczylem NORMAL subaru impreza z kompletem pkt. Teraz jade nadal impreza ale juz ADVANCE i jestem w Hiszpani. Przy 5,6 rajdzie krew mnie zalewa bo ten 6 rajd jade praktycznie na rowno z Colinem i zawsze gdzies przyp**** w slup z nerwow :) A musze ten rajd wygrac bo trace do tego Szkota 4 s. Kilka razy klawiatura ledwo co przezyla :P Swietnie jest zrobiony realizm w tej grze. Zmieniam jeden parametr i juz samochod inaczej sie zachowuje. Wiem, ze tak powinno byc i mnie nie dziwic ale jednak zawsze w takich grach dopiero drastyczne zmienienie danego parametru dalo sie wyczuc (np. zawieszenie z LOW na HIGH). A tutaj wystarczy delikatnie dac o jeden stopien wyzej niz LOW i odrazu samochod przestaje sie trzasc na grudach ale nadal jest stosunkowo twardy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Rozgryzłem Puga 206 i już "czeszę" Colina jak chcę :P okazało się, że to jednak sterowniki, u mnie najlepiej ta gra działa na 44.03 (FX5200 Ultimate) przy innych niby jest płynnie ale jakoś nie mam pełnej kontroli nad autem, nie ma takiej precyzji 8O wiem, że to dziwne ale tak mam. BTW. jakich sterów używacie (nV)? PS. denerwują mnie tylko te zreńcznościowe próby (odblokowywanie bonusów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akslow Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Crazy_Ivan w trybie expert juz na poczatku bedziesz mial wszystkie ulepszenia. (naszczescie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 To dobrze, ale teraz też mam tylko, że sposób w jaki trzeba jeżdzić by je odblokować zupełnie nie pokrywa się z tym jak jeżdzi się na osach. I to głównie mnie w tym denerwuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 (...) jakich sterów używacie (nV)? (...) Dentki 45.23 na GFX5600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Panowie (i moze Panie). Czy da sie tak efektownie koziolkowac i jak na tym filmiku po kazdym ukonczeniu mistrzostw ? Przeciez to jest tak piekne, ze ogladam ten film juz chyba z 30x :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 ja mam 56.55 fx5600 nie moge odblokowac skrzyni Xsara. udalo mi sie tylko raz ja odblokowac golefem :/ dla mnei glupota sa te upgraty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Ja używam 56.72 forceware :]]] gf4ti4200 i zero jakichkolwiek problemów z grafą, czy to z dźwiękiem :] to jak z grą w internecie? będą jakieś rozgrywki tweak'owców? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...