Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ok, ok. Byle jakich by sie nie uzylo bedzie dobrze chodzilo ale... czy da sie takie koziolki fikac jak na filmie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Usilnie probuje, ale nie wychodzi Pedze autem 120 mil w Australii czy w Finlandii, przed jumpem skrecam, auto w powietrzu obraca sie nawet 60* i przy ladowaniu nic Ten filmik to lipa jakas Tylko na stromych zboczach mozna zrobic 'fikolka' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Kożiołki moża zrobić, przynajmniej w cmr3 maznabyło a tu przecież wiele się nie zmieniło, pamientam jak jachałem rajd Finlandi i właśnie zle wybiłem się z hopy - z auta zostały strzepy (a wcale tego nie zamiezalem) ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Dziwna wypowiedz :) W ski jumping mozna skakac po 300m i pewnie w CMR04 rowniez. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Witam wszystkich. Właśnie przed paromia minutami zawitał do mnie kurier z Colinem 4. Jestem fanem tej fierki od pierwszej częsci i daltego musze/lubie miec oryginał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Instaluj, pograj chociaz jedno mistrzostwo zdaj nam relacje i ciesz sie ze swietnie wydanych pieniedzy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ralphi13 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Mój kurier chyba jest pozbawiony zacięcia rajdowego :-) - jeszcze czekam :-( edit - chory jestem w domciu siedzę :-( pograłobysię w Colinka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Gierka rewelacyjna, bardzo dobra fizyka jazdy, niesamowity model uszkodzeń, Trasy ciekawe. Jest jedno ale:) ale jest za łatwa. Szybko się przechodzi. W finlandi rozwaliłem auto na chopach (fajna zaawa). Z dzwiekiem na SS nie mam problemu. Jak na razie przestałem grać (ale trudno było sięo derwać ) bo musze kuć na majce:) Warto było wydać te 66zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Johny, zagraj na extreame to zobaczymy czy latwa :P W trybie normal walniecie przy 150km konczy sie usterka silnika, badz zwichrowaniem nadwozia. Pierdyknij przy 150 w trybie extreame. Gwarantuje Ci, ze silnik sie bedzie wylaczal co 500 metrow, a max speed zmniejszy sie o polowe - nie mowiac juz o przyspieszeniu i koordynacji ruchow kierownica. To powoduje pozniej tylko kaskade kolejnych bledow i w rezultacie bedziesz sie cieszyl, ze juz jest meta (oczywiscie z 1 min. opoznieniem :P ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Doszły mnie "słuchy", że właśnie ukazała się wersja PL 8) Tylko nie gadać teraz o tym ile się komu ściągnęło, bo sypnę bananami z rana jaka nic, ja tylko po prostu pytam jak wrażenia, kogoś kto już zagrał... Ciekawe co tym razem zepsuł cd-projekt :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jak to spolszczona ? Chodzi o polskiego lektora ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jak to spolszczona ? Chodzi o polskiego lektora ? Chodzi o polskich pilotów (Hołowczyc, Wojciechowska), polskie menu, polskie bugi :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jak to spolszczona ? Chodzi o polskiego lektora ? Chodzi o polskich pilotów (Hołowczyc, Wojciechowska), polskie menu, polskie bugi :lol: Ehh, przepraszam. Myslalem, ze pisze w watku o Painkillerze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Jak to spolszczona ? Chodzi o polskiego lektora ? Chodzi o polskich pilotów (Hołowczyc, Wojciechowska), polskie menu, polskie bugi :lol: Ehh, przepraszam. Myslalem, ze pisze w watku o Painkillerze :) :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Niewiem nie miałem okazji pograć w wersje PL ale dam wycinek z jednego tematu z pewnego forum ( reklamy robić nie będe ) :wink: Po kilku minutach gry spadają opony i blokuje się sterowanie.... Po wyjściu i ponownym uruchomieniu wszystko działa poprawnie aż do chwili kiedy ....spadają opony i.t.d. Nie wiecie O CO CHODZI????????? UWAGA ZNALAZLEM COŚ TAKIEGO... informacja: problemy z instalacja i dzialaniem gry Colin 04 1) bledy instalacji (2/3 cd) - komunikat: w stacji znajduje sie niewlasciwy wolumin... problem moze wystapic w systemie Windows XP. najprosciej wyeliminowac go, kopiujac plyty nr 2,3,4 do jednego katalogu na dysku twardym. 2) zabezpieczenie - komunikat: wykryto oprogramowanie emulujace cd/dvd... moze pojawic sie w przypadku zainstalowanych wirtualnych napedow oraz oprogramowania do kopiowania plyt (alcohol, blindw, clonecd itp.). rozwiazaniem jest wylaczenie programow. 2) zabezpieczenie fade opisane w postach objawy moga wystapic tylko w przypadku nieprawidlowej instalacji gry i dotycza systemu Windows XP (nie wszystkie pliki z 4 cd sa kopiowane do katalogu z gra). Aby rozwizac ten problem wystarczy z 4 plyty z gra uruchomic program: wmfdist.exe przy dalszych problemach, prosimy o bezposredni kontakt z dzialem pomocy technicznej na adres email: pomoc@cdprojekt.com (najlepiej przesylajac raport dxdiag z dokladnym opisem problemu) może pomoże!!!!!!! Pózniej: U mnie pomogło.... przejechałem 4 odcinki i opony mi nie spadły a nawet dało się kierować!! Ciekawe jakie następne niespodzanki nas czekają?? Hmm znowu to samo co z 3 :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Problemy były także z wersją angielską, ale opony tam nie spadały :lol: Normalnie nie mogę, tak mi się śmiać chcę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Ja się trochę dziwię, że zawsze wszystkie błedy wychodzą po premierze, czy naprawdę cd-projekt nie widzi tych błędów :idea: :?: Dziwię się im troche za tego pilota niespodziankę, wszystko fajnie smiesznie ale kto z tym będzie jezdził :?: Przejedzie ktoś kilka tras i zobaczy, że słowa sie powtarzają :wink: I wtedy nie będzie smiesznie tylko poprostu nudno :roll: Ale pozatym CMR4 the best jak dla mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ja tam wole gry w oryginalnej wersji jezykowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 U mnie z błedami przy instalacjii pomogło wyłączenie antywira i wszystkiego innego z tła :) Gra może i niezła ale stawiam browara temu co sprawi by koleś nie machał tak ociężale kierą !! W innych grach kierownic obraca sie plynnie tu jakos wolno. Kombinowalem juz róznie . Pozatym w opcjach kalibrowania dead zone sa tylko 2 !! osie zamiast 3 :D Lipa na mase. Przez to jezdzi mi sie ŹLE . O fizyce narazie nie moge przez to nic powiedziec :) Jeśli ktos wie jak to poprawić to prosze o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 zakupiłem cmr04 wczoraj w MM za 79,90zł - dobra cena i po pierwszym dniu testów powiem tyle - dobre! to wygląda jak cmr03, chociaż jazda jest duużo lepsza! polska wersja jest, a co do polskich pilotów nie wiem, bo jeżdzę z Nickim Gristem - takie przyzwyczajenie. aha, wszystko ładnie śmiga, bez problemów wracam na trasę :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Czy ktos tu poza mna probowal jezdzic na kierze i ustawic split ais? ( 3 osie) , czy sami klawiszowcy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 kto ma zdjecie Martyny dodawane do polskiej wersji?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 A ja mam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 jakie zdjecie martyny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 A ja mam:) to sie podziel ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 testowal ktos moze colina 04 na kierownicy z FF?? jakie wrazenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 testowal ktos moze colina 04 na kierownicy z FF?? jakie wrazenia? Co prawda jest to pierwsza gra na której miałem okazje pograć z FF ( na MOMO ) to wrażenia są niesamowite 8O Jak się ustawi FF na maksimum to kierke wyrywa z rąk :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Kranked a udało cvi sie poprawnie skonfigurowac 3 osie w kierze?? OFC jesli masz ver PL bo w demku byly 3 przy kalibracji ale w final PL jest tylko x i y. pozatym FF nie służy do wyrywania rąk-- no chyba ze ktos tak lubi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 panowie piszecie piszecie a nikogo nie spotkalem na servie z was ja osobiscie grywam na polskich bo przewaznie sa zahalowane dla nas polakow :wink: nick to DEFENCE jak latwo sie domyslic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Kranked a udało cvi sie poprawnie skonfigurowac 3 osie w kierze?? OFC jesli masz ver PL bo w demku byly 3 przy kalibracji ale w final PL jest tylko x i y. pozatym FF nie służy do wyrywania rąk-- no chyba ze ktos tak lubi. Wersja angielska u kolegi niewiem jak miał skonfigurowane, osie są x i y niewiem dokładnie jak to działa ale wszystko działało poprawnie :lol: Co do wyrywania rąk, to chodziło mi o to, że jak np wjechałem w dziurę to kierke odbijało na tą stronę na której była dziura, lub jak samochód tracił przyczepnosć to tez odbijało :lol: Jak dałem kamerę od środka to koleś kręcił kierą tak samo jak ja :lol: Dobra wiem zamotałem, ale inaczej nie mogę wytłumaczyć :roll: U mnie z demka ( pełna wersja własnie sie poszła jeb.. :evil: ) wyglada to tak http://www.rgk.republika.pl/cal.jpg w pełnej wersji jest oczywiscie tak samo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...