maniekh8 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Podkrecanie, temperatura proca, chipsetu, pamieci, gra-pirat, sterowniki z plyty, z grafy, dzwiekowy, slaby zasilacz, ostatecznie reinstal windy (tak dla wyczyszczenia mozliwych badziewii, ktore mogles nawnosic przez okres uzytkowania OS). Jak wszystko wyeliminujesz i nadal nie bedziesz mogl grac to sorry winetoooo. dzieki stary za pomoc :D !!! a co do twojej porady to nie mam podkreconego kompa,stery raczej aktualne bo mam kompa od roku,a co to jest ta winda<reinstal windy> dzieki za pomoc i pozdrawiam :D :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Podkrecanie, temperatura proca, chipsetu, pamieci, gra-pirat, sterowniki z plyty, z grafy, dzwiekowy, slaby zasilacz, ostatecznie reinstal windy (tak dla wyczyszczenia mozliwych badziewii, ktore mogles nawnosic przez okres uzytkowania OS). Jak wszystko wyeliminujesz i nadal nie bedziesz mogl grac to sorry winetoooo. dzieki stary za pomoc :D !!! a co do twojej porady to nie mam podkreconego kompa,stery raczej aktualne bo mam kompa od roku,a co to jest ta winda<reinstal windy> dzieki za pomoc i pozdrawiam :D :!: :!: :!: reinstal windy - przeinstalowanie windowsa :) stery na 100% działające to np. 45.23 WHQL u mnie działają i jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Dzieki za pomoc ? Czyli rozwiazales problem czy jak ? Slyszalem, ze moga byc problemy z karta dzwiekowa w tej grze. Zmien sterowniki z LIVE`a (dlatego specjalnie ta opcje pogrubilem abys zwrocil na nia uwage). P.S. Mam CMR04 na t610. Fizyka rowniez niezla :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 stery raczej aktualne bo mam kompa od rokuJeżeli stery instalowałeś z płytki dołączonej do rocznej karty graficznej, to mogą już być za stare. Ja używam akurat 53.03, ale 45.23 może są lepsze, bo nie sprawdziłem ich. A dx 9.0b masz zainstalowany, czy dx9.0 bez "b", bo ten 9.0b jest poprawiony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 stery raczej aktualne bo mam kompa od rokuJeżeli stery instalowałeś z płytki dołączonej do rocznej karty graficznej, to mogą już być za stare. Ja używam akurat 53.03, ale 45.23 może są lepsze, bo nie sprawdziłem ich. A dx 9.0b masz zainstalowany, czy dx9.0 bez "b", bo ten 9.0b jest poprawiony. a gdzie sciągnąc stery do grafiki i tego dx9.0b?? moze faktycznie cos pomoze to co piszesz :lol: :lol: pozdrawiam :D :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 -maniekh8 poważnie nie wiesz? http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp http://www.microsoft.com/downloads/details...EF-5EAB5C851CF5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 -maniekh8 poważnie nie wiesz? http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asphttp://www.microsoft.com/downloads/details...EF-5EAB5C851CF5 powaznie nie wiem gdzie bo- stary ja kompa mam od niedawna,czyli gdzies od roku a co jest najsmieszniejsze to internet sobie załozyłem jakiś miesiąc temu,wiec sam widzisz ze w tych sprawach jestem zielony. ale,co tam nieważne -jak mi sie uda znaleść te cholerne stery i tego direkta,a colin mi bedzie działał to masz u mnie stary piwo na bank!!!! dobra biore sie za szukanie i instalowanie tych cholernych sterownikow!!! moze uda mi sie je znalesc i sciągnąć!!! pozdrawiam :D :D :D !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 no stary jestem pod wrazeniem :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: sciągnołem stery do grafiki<tylko nie było takich jak pisałeś,tylko znalazłem 53.04 tez nowy> i tego dx9.0b :lol: i co widze :?: :?: :?: stary ty mi z nieba spadłeś :lol: bo colinek smiga az miło :lol: :!: :!: :!: masz u mnie piwo i to moze nawet nie jedno :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: stary dzieki ,jesteś WIELKI :!: :!: :!: pozdrawiam i jeszcze raz WIELKIE DZIEKI :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: narka :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 heh cieszysz sie zes stery zainstalowal jakbys pobil rekord swiata w czyms ;) poczytaj troche na forum a dowiesz sie jak ludzie wahluja sterami by miec na maxa zoptymalizowanego kompa ... stery to podstawa -zarowno do grafy jak i plyty ... TU masz przyklad jak ja sie bawilem zaraz po tym jak tylko ukazalay sie nowe stery ;] PS: na przyszlosc nie pisz 2 postow po sobie tylo uzywaj przycisku PS2: witamy na forum ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 dzisiaj odpalilem colina na nowym nabytku AA4 AF16 detale na max 1020*768 i giera popierdziela az milo i do tego jak wyglada ;] jestem pod wrazeniem :D efiks to moze tylko siasc i zaczac plakac, nadaje sie raczej do pasjansa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 kolejny zaciagniety na strone ATI ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 heh cieszysz sie zes stery zainstalowal jakbys pobil rekord swiata w czyms ;) poczytaj troche na forum a dowiesz sie jak ludzie wahluja sterami by miec na maxa zoptymalizowanego kompa ... stery to podstawa -zarowno do grafy jak i plyty ... TU masz przyklad jak ja sie bawilem zaraz po tym jak tylko ukazalay sie nowe stery ;] PS: na przyszlosc nie pisz 2 postow po sobie tylo uzywaj przycisku PS2: witamy na forum ;] hehehe ale śmieszne :lol: :lol: :lol: niemozesz tego zrozumiec ze ja dopiero zaczynam przygode z kompem :twisted: :!: :!: :!: moze dla Ciebie to ''bułka z masłem" ale dla mnie to było duze wyzwanie :D jeszcze do niedawna nie wiedziałem nawet gdzie sie <span style="color:red;">ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span></span> a gdzie wyłancza kompa hehehe :lol: a ty mi odrazu z takimi tekstami wyjezdzasz :cry: a co do postow to sorki,tak jakos wyszło :oops: pozdrawiam i dzieki za bardzo miłe przyjecie na forum :evil: hehehe narka :D :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 a gdzie ja cie zjechalem ze sie tak oburzyles ??? przeciez podalem ci wskazowki co zrobic by bylo lepiej ;] nie mialem zamiaru jechac po tobie - byla to forma zartu powitalnego ;] poczytasz troche to jeszcze zaczniesz wykrecac ze swojego sprzetu siodme poty :twisted: ok koniec bo sie OT zrobil ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 heh cieszysz sie zes stery zainstalowal jakbys pobil rekord swiata w czymshmmm.bo to było dla mnie pobicie jakiegos tam rekordu 8) dobra 8) ok :!: jesli tak witacie nowych hehehehehe to, to forum mi sie bardzo podoba :lol: hahahahaha pozdrawiam :lol: :!: :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Przeszedłem wszystkie championship oprócz exterme i muszę powiedzieć, że gra jest zbyt łatwa. Na advanced wyprzedzałem komputer ok 1min na kraj. Najfajniej się gra w grupie B, bo trzeba zapanować nad tymi bestiami, ogólnie to teraz jeżdzę tylko Audi quattro. Dodam jeszcze, że widok mam zza auta, inaczej nie potrafię jeżdzić, dlatego nie przechodzę mistrzostw na extreme. Ale moze w końcu sie nauczę z kamerą w samochodzie. Aha, gram na klawiaturze. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2004 Przeszedłem wszystkie championship oprócz exterme i muszę powiedzieć, że gra jest zbyt łatwa. Ja lubie lody waniliowe dlatego jem cytrynowe. Na advanced wyprzedzałem komputer ok 1min na kraj. To w extreame dostalbys po d*** Dodam jeszcze, że widok mam zza auta, inaczej nie potrafię jeżdzić, dlatego nie przechodzę mistrzostw na extreme. To jest sama esensja gry. Ale moze w końcu sie nauczę z kamerą w samochodzie. Zycze Ci z calego serca, bo warto. To nie CMR2, ze fajnie sie gra zza samochodu. Aha, gram na klawiaturze. Pozdro Sie wie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Za co dostaje się karne minuty(penalty)? UPD- Już wiem za to jak sie za dużo naprawi wcześniej nie zwracałem na to uwagi a potem sie dziwiłem skąd jakaś kara. Już knułem że to za jakieś ścinki, dachowania albo wiazdy w ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neuro Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Witam ! Mam problem z cholernym Colinem 04 - otoz mialem Windowsa XP gre zainstalowalem przeszedlem dwa razy mowie spoko, czas na zmiane systemu (juz tak mam ze szybko sie nudze :-). Polozylem Windows 2003 Standard zainstalowalem Colina - odpalam - Fatal Error - Mode not supported. Mowie no coz zdarza sie chodzilo na XP moze 2003 ma jakies problemy. Wczoraj polozylem XP - zainstalowalem Colina - gram elegancko banan na ryju - wylaczylem. Dzisiaj przychodze z roboty wlaczam cholerne XP - odpalam Colina - Fatal error - mode not supported - moze ktos wie o co chodzi bo przeciez ciezkiej nerwicy dostane - zeby chociaz podalo powod - szukalem na necie i na supporcie Codemasters - niby ktos mial taki problem ale nikt nie wie co to za shit... HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 Czesc!! Dzis moj kolega kupil te gre i niestety kiedy jazda ma sie wlączyc (w menu jest wszystko ok) komp wchodzi do windowsa. Podkreslam ze kumpel ma Directa 9.0 a jego karta nie jest zgodna (GF4 MX 440) procek to ATHLON XP 2000+. Pytam jeszcze czy to moze byc wina karty dzwiękowej (choć wątpie) bo na opakowaniu jest napisane ze gra moze miec problemy ze zintogrowanym układem dzwiękowym i graficznym. Czy ktos mial taki problem, jezeli tak to prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Czesc!! Dzis moj kolega kupil te gre i niestety kiedy jazda ma sie wlączyc (w menu jest wszystko ok) komp wchodzi do windowsa. Podkreslam ze kumpel ma Directa 9.0 a jego karta nie jest zgodna (GF4 MX 440) procek to ATHLON XP 2000+. Pytam jeszcze czy to moze byc wina karty dzwiękowej (choć wątpie) bo na opakowaniu jest napisane ze gra moze miec problemy ze zintogrowanym układem dzwiękowym i graficznym. Czy ktos mial taki problem, jezeli tak to prosze o pomoc Musi miec przynajmniej GF3/R8500 - proste jak barszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Juz jest wszystko dobrze wgrał se najnowsze sterowniki i ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Czesc!! Dzis moj kolega kupil te gre i niestety kiedy jazda ma sie wlączyc (w menu jest wszystko ok) komp wchodzi do windowsa. Podkreslam ze kumpel ma Directa 9.0 a jego karta nie jest zgodna (GF4 MX 440) procek to ATHLON XP 2000+. Pytam jeszcze czy to moze byc wina karty dzwiękowej (choć wątpie) bo na opakowaniu jest napisane ze gra moze miec problemy ze zintogrowanym układem dzwiękowym i graficznym. Czy ktos mial taki problem, jezeli tak to prosze o pomoc Musi miec przynajmniej GF3/R8500 - proste jak barszcz Ale wymyśliłeś 8O Ja mam gf2mx i mi chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 tez mi sie coś wydawało ze z tym gf3 to jest lekka przesada bo na pudełku jest napisane ze tam wystarczy 32MB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Gdzie mozna przestawić prędkość z mil/h na km/h? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Gdzie mozna przestawić prędkość z mil/h na km/h? :| Zobacz kilkanascie postow wstecz. Tam to opisalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 19 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2004 Ok. znalazłem. Dzięki Tomas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Dodam jeszcze, że widok mam zza auta, inaczej nie potrafię jeżdzić, dlatego nie przechodzę mistrzostw na extreme. To jest sama esensja gry. Dokładnie tryb extreme jest najlepszy - reszta mogła by nawet nie istnieć :P tylko sam extreme :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 20 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2004 Gra ktoś w te gierkę korzystając z Logitech Formula™ Force GP? Wrażenia? Jak działa Force Feedback? A wrażenia z innych kierownic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Dla posiadaczy kart GFX od 5600 wzwyz polecam Forceware 60.85 WHQL w polaczeniu z najnowszym DirectX 9.0c. Gra nabiera wtedy blasq. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2004 O jakim blasku mowisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...