slavok Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Cze, może ktos z was posiada pada firmy Manta Multimedia pad to PC Dual Shock 2 cyba tak to leci ... za żadne skarby nie wiem w jaki sposób zmusić pada do wibrowania :) w Colinie 4 właśnie. Moze ktos ma jakies pomysły albo zetkną sie już z takowym problemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 Miałem okazję grać na padzie Media-Tech MT171 i na nim też nie miałem wibracji w cmr4, chociaż w cmr3 były. Więc najprawdopodobnie w colinie jest coś zwalone :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Mam pewien problem:( Właśnie zainstalowałem CMR 4 PL Ustawiam sobie wszystko itd.... ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m mistrzostwa :) wczytuje mi mape do gry i bachhhhhhhh wskakuje do windowsa i się gra wylancza aż mi się w oku łezka zakręciła gdy to zobaczyłem :)No nic zobacze jeszcze raz, ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m zwykły rajd i znowu to samo :( no to ja reseta, ponownie wlanczam colina z znowu to samo :) CO MAM ZROBIĆ?? Mój sprzęt: P 4 2.2 GeForce 2 mx 400 64mb 256 ram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Poczytać ten topic, a na początek nowe stery do grafy (jeśli nie masz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Socham Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 mam nowiutkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Masz XP ?? sprawdź czy czasem nie masz jakiegoś konfliktu sprzętowego, pokombinuj ze sterownikami (spróbuj wgrać starsze) , i jaka masz płytę gł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 29 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2004 a ja mam takie male pytanko: ma ktos jakis opis jak rozumiec komendy wydawane przez pilota, bo gosciu gada, a ja i tak z tego nic nie lapie, jakies lewy krotka nie tnij dwa minus czy jakos tak?? a ja tak po swojemu, tylko jak obrazki sie wyswitla to wiem jak mam jechac ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 Do Keares: Skończyłem właśnie mistrzostwa na expert. I nie było tak ciężko jak mówiłeś, po d.upie nie dostałem, wręcz przeciwnie skończyłem na pierwszym miejscu. Tylko w Finlandii i Wielkiej Brytanii nie zająłem pierwszych miejsc. Nadal uważam, że gra jest zbyt łatwa, pierwsze moje podejście do experta i od razu wygrywam. Według mnie tryb expert powinien być bardziej wymagający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Wiec jestes lepszym graczem niz uwazalem. Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 a ja mam takie male pytanko: ma ktos jakis opis jak rozumiec komendy wydawane przez pilota, bo gosciu gada, a ja i tak z tego nic nie lapie, jakies lewy krotka nie tnij dwa minus czy jakos tak?? a ja tak po swojemu, tylko jak obrazki sie wyswitla to wiem jak mam jechac ;]. Tak, w instrukcji do gry jest to wszystko opisane. Zajrzyj sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 a ja mam takie male pytanko: ma ktos jakis opis jak rozumiec komendy wydawane przez pilota, bo gosciu gada, a ja i tak z tego nic nie lapie, jakies lewy krotka nie tnij dwa minus czy jakos tak?? a ja tak po swojemu, tylko jak obrazki sie wyswitla to wiem jak mam jechac ;]. Tak, w instrukcji do gry jest to wszystko opisane. Zajrzyj sobie. :oops: no to mnie pojechal. jednak juz mi to nie jest poczebne bo w gre juz nie gram. znudzila sie po dwoch dniach. i tak nie oplacaloby sie kupowac, bo nie jest tego warta. wedlug mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 wlasnie sie bawie na epercie i nie jest trudno. jestem po 4 odcinkach usa i mam 35sek przewagi. ciezko mi sie troche jezdzi z kabiny bo te pole widzenia jest troche waskie. duzo mniej mi ten extreme sprawia problemu niz grupa B. nie moge wyczuc tam wozkow. po zaliczeniu extreme bede kombinowal. te wozki sie za szybko rozpedzaja, chwila moment i mam >100mph na najkrotszej skrzyni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Jak zrobić żeby mieć split axis? Bo u mnie po podłączeniu Logitech Formula Force GP (ten z force feedback) mam tylko dwa paski, a nie trzy jak w screenie powyżej. Jak tę kierownicę ustawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby-peres Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 gralem w CO4 :twisted: ale niestety w demo :( choc nie dlugo bede mial pelna :D :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike7801 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 wie ktoś może skąd ściągnąć crack'a do polskiej wersji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 mike7801 => CU czy ktos przejechal mistrostwa grupy B?? moze mi udzielic wskazowek jak to cos opanowac, bo dla mnie sa one za mocne, nie moge wyczuc tych fur :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 wie ktoś może skąd ściągnąć crack'a do polskiej wersji ?NIe. Ale Ty zaraz się dowiesz jak szybko mozna opuścić forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 15 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2004 Grupa B jest faktycznie najtrudniejsza, ja przejechałem Pugiem 205 (wcześniej Fordem RS200 mi nie szło najlepiej). Jakie wskazówki? Trzeba jechać uwaznie, nie używać za dużo gazu bo wtedy te potwory są nie do opanowania :twisted:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Czy ktos grywa w ta gre w sieci? Moge zalozyc serwer, sa jacys chetni? Na dzis wieczor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 16 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2004 Jest juz oficjalny patch 1.01 http://www.codemasters.co.uk/downloads/dis...owdetails=14009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laick Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Czy ktoś wie coś na temat dodatków do Colina 04 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Czy ktoś wie coś na temat dodatków do Colina 04 ? Hmm, trochę "skromnie" napisałeś o co ci chodzi, ale może to cię zadowoli: http://www.bhmotorsports.com/CMR4/downloads http://www.cmr4.pl/download.php http://www.munixartdesigne.prv.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laick Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 Właśnie o te adresy mi chodziło. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2004 mam maly/ogromny problem...otoz demo chodzi mi ok...a po zainstalowaniu fulla gra tnie ja cholera..nie jest to ciecie spowodowane za wolnym kompem, ale takie "przeskoki", "szarpania" obrazu...co zrobic??? system XP, stery najnowsze do grafy(56 czy tam 57 z nvidia.com) reszta w podpisie...kurcze why??? moze znow cos trzeba przestawic z vsync(tak jak to bylo w 3)...powiedzcie bo gre odinstalowalem i nie chce mi sie na razie instalowac aby zobaczyc czy wlaczenie vsync naprawia to.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gouranga Opublikowano 25 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2004 moze masz powłączane wszystko na jakość obrazu??? ustaw all na wydajność/performance jak dalej nic to odpisz to coś pomyslimy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laick Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Czy ktoś wie kiedy pojawi się patch do Colina 04 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Juz jest 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Tu masz patcha: ftp://downloads.codemasters.com/Upgrade/c...pgrade_1.01.zip Widzieliście pierwszy oficjalny filmik z cmr2005 ( w sumie to ma już 2 dni :) ) http://www.codemasters.co.uk/colinmcrae200...5/downloads.php :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Yeahhh :) Będzie Celica GT4, a reszta prezentuje się znajomo. Czekamy więc :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laick Opublikowano 27 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2004 Ale to patch do wersji angielskiej (a ja mam polską - po zainstalowaniu patcha Colina wogóle nie działa - opjawia się kompunikat z prośbą o włożenie płyty z grą - oczywiście płyta jest w napędzie)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...