adi_k Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Niestety śp. mistrz J.Kulig już nam głosu do czwóreczki nie użyczy. :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Obejrzałem jakiś filmik z "rekordem" na japan z BHMotorsports . No niezły rekord :) :biglol: na maksa .Scinanie to pikuś , ale jazda w zakrecie po bandzie czy też opierając sie o sciane to CZYSTE LAMERSTWO NA MAXA !!! brak mi słów krytyki dla takich "rekordów" , przeca to [ciach!]o nie rekord. Kumple jak oglądali filmik ze mna to prawie sikali po nogach z tego kolesia i jego " rekordu " To jest REKORD LAMERSTWA. Ja osobiście bym sie wstydził pokazać ludziom taki wyczyn. Te ścięcia poprzez taśmy to też dziecinada.. ehh szkoda słów. Na szczescie jeśli wogóle CMR 4 mi sie spodoba to nie zamierzam bić w nim żadnych rekordów bo w obliczu takiej lameriady to NIE MA SENSU sie z nimi ścigać . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 4 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2004 Dla jednych lamerstwo dla innych nie. Jeżeli nie obowiązują, żadne zasady to oczywiście każdy tnie gdzie się da. :-) Na czasy.com rusza czysta liga, bez skrótów i cięć. Na potwierdzenie czasów konieczne bedzie wysłanie ghostów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 KIedy full ? mial byc wczoraj !? grrrr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 KIedy full ? mial byc wczoraj !? grrrrskąd takie info, że miał być wczoraj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Obejrzałem jakiś filmik z "rekordem" na japan z BHMotorsports . No niezły rekord :) :biglol: na maksa .Scinanie to pikuś , ale jazda w zakrecie po bandzie czy też opierając sie o sciane to CZYSTE LAMERSTWO NA MAXA !!! brak mi słów krytyki dla takich "rekordów" , przeca to <font color="#FF0000">[ciach!]</font> nie rekord. Kumple jak oglądali filmik ze mna to prawie sikali po nogach z tego kolesia i jego " rekordu " To jest REKORD LAMERSTWA. Ja osobiście bym sie wstydził pokazać ludziom taki wyczyn. Te ścięcia poprzez taśmy to też dziecinada.. ehh szkoda słów. Na szczescie jeśli wogóle CMR 4 mi sie spodoba to nie zamierzam bić w nim żadnych rekordów bo w obliczu takiej lameriady to NIE MA SENSU sie z nimi ścigać . na www.czasy.com powstaje "czysta liga" - beda ludzie odpowiedzialni za sprawdzanie rep-ow wiec o takich przejazdach mozna zapomniec i scigac sie tylko po trasie ... w sumie powstana 2 ligi cmr4 - dla uczciwych i dla scinaczy ;) EDIT: dla zainteresowanych wkleje regulamin powstajacej "czystej ligi" Przejazd jest "czysty" jeśli gracz nie używa cięć, teleportów, ślizgania po ścianach ani cheatów Skrót definiujemy jako ominięcie trwałej przeszkody w taki sposób, że znalazła się ona pomiędzy samochodem a wyznaczoną przez odcinek drogą. Trwałe przeszkody to drzewa, pnie, reklamy, płoty, taśmy, znaki drogowe, skały oraz wszystkie obiekty przez które nie można przejechać. Krzaki nie są przeszkodami stałymi. Cięcie zakrętów jest dozwolone jeśli nie może być uznane za skrót według powyższej reguły, tj jeśli gracz nie omija żadnej przeszkody trwałej po stronie przeciwnej niż droga. Uderzanie ścian i przeszkód trwałych jest dozwolone (pojedyncze uderzenia) tylko jeśli samochód po uderzeniu odbija się od przeszkody, to znaczy jeśli kontakt jest pojedynczy i bardzo krótki (<0.1 sek) Oznacza to, że ślizganie się po ścianach, takie jak na moim filmie: http://www.gametimesonline.com/moviefiles/...04/cmr04men.avi jest niedozwolone Cheaty Jedyne dozwolone kody to te, które nie mają wpływu na osiągane czasy(odblokowywanie tras, samochodów itp.) Używanie trików modyfikujących fizykę gry lub osiągi samochodu spowoduje natychmiastowe wykluczenie zawodnika z ligii. Teleport definiujemy jako opuszczenie drogi w taki sposób, że powoduje to przeniesienie przez grę samochodu w inne miejsce. Wszystkie teleporty są zabronione. Film pokazujący "czysty" przejazd na krawędzi regulaminu: http://www.gametimesonline.com/moviefiles/.../jap02clean.avi na tamtejszym forum trwa jedynie debata i ankieta co do ciecia tasm ... wyniki ankiety dolaczone zostana do regulaminu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 Sorki kucyk :D eh...;p To przez te hormony hahahaha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mam pytanie do ludzi co graja w cmr 04 na kierownicy...działa wam FORCE FEEDBACK?? mi na mojej LOGITECH FORMULA FORCE GP, po wlaczeniu oczywiscie w opcjach gry ForceFeedback nie dziala! :( ostatnio jak na niej gralem(jakies 2,5 miesiąca temu) to w innych grach dzialalo...jest moze jakis patch do dema cmr 04 aby dzialalo FF?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(GP)Piotor Opublikowano 6 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2004 mam pytanie do ludzi co graja w cmr 04 na kierownicy...działa wam FORCE FEEDBACK?? mi na mojej LOGITECH FORMULA FORCE GP, po wlaczeniu oczywiscie w opcjach gry ForceFeedback nie dziala! :( ostatnio jak na niej gralem(jakies 2,5h temu) to w innych grach dzialalo...jest moze jakis patch do dema cmr 04 aby dzialalo FF??Feedback w Demo CMR04 działa wyśmienicie :wink: (Logitech Momo Racing) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 No nie, tesh nie mam tarczy :/ Mada faka, co jest grane. Może są? Tylko ślepy jestem ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tarcze swiecia przy hamowaniu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Z tymi tarczami to mam nadzieje bedzie wyeliminowanie w full. Z drugiej strony i tak jezdze FPP, a replayow nie ogladam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Przy hamowaniu ;]] Upss, ja nie hamuje ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 tarcze swiecia przy hamowaniu :lol:muhehehhe słuszna uwaga :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 7 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2004 Mi świecące tarcze wogóle niepotrzebne. :-) Niemam czasu spojrzeć na samochód, a co dopiero na tarcze. W gruncie rzeczy wzrok umiejscawia się nieco powyżej przodu maski, na środku, lub po wewnętrznej stronie drogi ( w przypadku skręcania). :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Zgadnijcie co :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Zgadnijcie co :)jest juz?? :> EDIT JEST JUZ :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 no to panowie i panie (?) uwaga na tresc postow ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 koniec oczekiwania, nastapil czas grania a raczej wymiatania :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 zeby zainstalowac musialem dac uninstall :lol: bo install bylo niedostepne taki maly bug na poczatek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Napiszcie czy płynność gry jest równie dobra jak w demie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ee a ile to ma plytek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 cd romków sztuk 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 cd romków sztuk 4 ku*** jak zwykle :( XIII miala 4 cd-romy, far cry tez 4cd - romy, no i colin....:( a tak pozatym ciekawe ile bedzie mial race driver II?? moze z 5? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 racer 2 bedzie only @ DVD ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 jak sie uda i dobrze pojdzie to pod koniec tygodnia sie dowlecze ... no coz to tylko kablowka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Niemiec: czyli bedzie trzeba sobie qpic DVD-ka? :( no bo chyba obrazu ISO przypuscmy 4GB nie da sie podzielic na mniejsze kawalki aby to dzialalo?? sokolr: skad kupujesz gre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ja tam już mam 3 grę na DVD- Far Cry :) A gry DVD nie są wcale takie młode- w 1999 roku luty miałem grę Claw i Win Commander IV na DVD :) Mozliwe, że Colin 4 oprócz wersji CD też wyjdzie na DVD- ja jestem jak najbardziej za :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Ma juz ktos to - napiszcie o tym niby realistycznym modelu zniszczeń ! czy poprawili cos w stosunku do demka ? moze jakies screeny :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Gra jest wartach tych 4 CD , na radku 9500@pro i athlon 2600xp chodzi super z aliasing x 6 i anzo x16 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...