nrl Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Skąd wy macie tak szybko te gry ja np. FarCry i UT2004 kombinowałem z 2 tygodnie albo i więcej :evil: . Colin 4 wyszedł wczoraj a tu juz forumowicze go mają :) 8O możecie podać namiary na sklep w którym kupiliście C4 najlepiej jakiś szybki coś w stylu sklepu FTP game :twisted: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Skąd wy macie tak szybko te gry ja np. FarCry i UT2004 kombinowałem z 2 tygodnie albo i więcej :evil: . Colin 4 wyszedł wczoraj a tu juz forumowicze go mają :) 8O możecie podać namiary na sklep w którym kupiliście C4 najlepiej jakiś szybki coś w stylu sklepu FTP game :twisted: .ooooo zgadzam sie a najlepiej to jakies info na priv :P zeby reklamy nie robic :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ci co go juz maja to po prostu ze stanow przedpremierowe wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 dokladnie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 srutu tutu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ale dziwny jest ten bug na poczatku , ze trzeba najpierw odinstalowac (trwa z 5 sek ) i dopiero mozna instalowac gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Gra chodzi tak dobrze jak demo, na moim sprzecie, z kamerą na zderzaku od 60 - do max fps (przewaznie max), z widokiem znad samochodu zawsze równiutko 43 fps i to jest plynnie jak cholera. W grze multi samochody przeciwników to różnego koloru duchy, jak te w demie. Nie ma problemu z postawieniem serwera czy dolaczeniem sie do publicznego :) Jade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nei trzeba wyczekiwać colin już w sieci jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nei trzeba wyczekiwać colin już w sieci jest :Dchcesz rozwinac swoja wypowiedz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nei trzeba wyczekiwać colin już w sieci jest :Dchcesz rozwinac swoja wypowiedz ? nie wiesz o ty ze jest?? www.gamershell.com www.gamespy.com :D 8) sciagajcie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 hej jak juz macie fulla to podzielcie sie opinia jaka jest w porownaniu do 03 co sie zmienilo w stosunku do dema, jak z plynnosicia, dajcie jakies screeny ale nie z tych samych lokacji co byly w demie i jakas inna bryke :) no.... wiaruchna.... jest sens kupowac ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 nei trzeba wyczekiwać colin już w sieci jest :D Pewnie jest w sieciach wysylkowych. Ile kosztuje, orientujesz sie moze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman84 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Witam Mam problem z colinem 4, otoz w czasie gry przycina mi sie "zamraza obraz" co 20 sek, czym to moze byc spowodowane? mam r9500@pro na demie nie mialem takich problemow, zmienilem jedynie Directx na 9b czy to moze byc tego wina ? jesli tak ktos wie jak to odinstalowac?:) Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Witam Mam problem z colinem 4, otoz w czasie gry przycina mi sie "zamraza obraz" co 20 sek, czym to moze byc spowodowane? mam r9500@pro na demie nie mialem takich problemow, zmienilem jedynie Directx na 9b czy to moze byc tego wina ? jesli tak ktos wie jak to odinstalowac?:) Pozdro! moze wina @pro ??? dx napewno nie !!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaman84 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Nie mozliwe przeciez demo chodzilo dobrze, wraz ze zmiana directx zaczely sie te cuda ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja mam dx 9.0b i zarowno demo jak i full chodzi dobrze na radku 9500@pro , bez zadnych problemow . grafa w porownaniu do dema jak dla mnie za duzo sie nie zmienila , plynnosc tez podobna . na 9500@pro 350 / 620 , athlon 2600xp - w miare plynni chodzi (nie spada ponizej 30 klatek ) w 1024-800 , fsaa x6 , anizo x16 . na fsaa x4 i anizo x8 , juz 50 klatek minimum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 a da ktos wkoncu jakiegos wypasionego screena :roll: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Nie są wypasione ale są :) jak zaduże to zmniejsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 kupilem i jak dla mnie kicha ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 replaye poprostu miazga , najlepiej z nich dac screena , chodz to nie odda i tak w 50 % tego co na zywo na duzym TV :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Skąd wy macie tak szybko te gry ja np. FarCry i UT2004 kombinowałem z 2 tygodnie albo i więcej :evil: . Colin 4 wyszedł wczoraj a tu juz forumowicze go mają :) 8O możecie podać namiary na sklep w którym kupiliście C4 najlepiej jakiś szybki coś w stylu sklepu FTP game :twisted: . prawda jest taka ze nikt sie z takich rzeczy nie zwierza ... zobacz na priv moze tego nie znasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 mowie że jest w sieci itnerent do pobrania ale gdzie to popstu nie mam pojecią i cichosza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 pryma aprylis ! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 akurat nie . bo gra jest i w nia gram Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 nie no ok...;) chodzilo mi o takie posty np: Skąd wy macie tak szybko te gry ja np. FarCry i UT2004 kombinowałem z 2 tygodnie albo i więcej :evil: . Colin 4 wyszedł wczoraj a tu juz forumowicze go mają :) 8O możecie podać namiary na sklep w którym kupiliście C4 najlepiej jakiś szybki coś w stylu sklepu FTP game :twisted: . istne jaja! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Panowie z roku na rok do Colina płytek przybywa 3 byla na 3CD 4 zaś na 4CD :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Panowie z roku na rok do Colina płytek przybywa 3 byla na 3CD 4 zaś na 4CD :Djak do tego doszedes ? dzieki ze wszystkich uswiadomiles w tym jakze istotnym fakcie :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 hmm geniusz na forum :) super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Panowie z roku na rok do Colina płytek przybywa 3 byla na 3CD 4 zaś na 4CD :D ja o tym nie wiedzialem, dobrze wiedziec, thx Gie-eN-Zet przestal bys dawac takie glupie odpowiedzi i zasmiecac forum :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Panowie z roku na rok do Colina płytek przybywa 3 byla na 3CD 4 zaś na 4CD :D ja o tym nie wiedzialem, dobrze wiedziec, thx Gie-eN-Zet przestal bys dawac takie glupie odpowiedzi i zasmiecac forum :? no :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...