OLAF_SKARPA Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Jeśli Polacy sie postarają to Colin 04 odpłynie w siną dal :) www.xpandrally.com ....pozdrowienia dla maniaków Colina :) ..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 zobaczymy co z tych gier bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(GP)Piotor Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Jeśli Polacy sie postarają to Colin 04 odpłynie w siną dal :) www.xpandrally.com ....pozdrowienia dla maniaków Colina :) ..... O tak, oczywiście :) ... zwłaszcza, że już się tak starają ponad rok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Jak podał serwis Gamershell, Codemasters zdecydowało się wydać grywalne demo CMR04. Nastąpi to 24 lutego (o godzinie 15.00CET). W demku dane nam bedze przetestować Citroena Xsarę na trzech (z 48 ) trasach (USA, Japonia oraz Finlandia). Także zapowada się ciekawie, będziemy mogli sprawdzić jaki bedzie ten nowy CMR :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Mimo iż nie spodziewam sie rewelki po tym demku jak i fullu to czekam zacierając rece na demko... a CMR 3 wg mnie to była kasza na maxa w ta gre grałem najkrócej z całej sagi :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 eee Usa, Japonia, Finladnia? :/ ja chcialem w demku Grecje :( juz mi sie nie podoba :( :( :( . Chociaz USA i Finlandia kusza :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Jeżeli gra wygląda jak na screenach to super. Tylko żeby był wmaire dobry model jazdy, bo też jest ważne. Porównaj Colin 2 z X-rally Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 No SUPER... W przygotowaniu do demka kupiłem nowa kierce Logiego, a do fula szykuje kase na Xsare! 8) P.S. A bedzie Porsche? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 Jak podał serwis Gamershell, Codemasters zdecydowało się wydać grywalne demo CMR04. Nastąpi to 24 lutego (o godzinie 15.00CET). W demku dane nam bedze przetestować Citroena Xsarę na trzech (z 48 ) trasach (USA, Japonia oraz Finlandia). Także zapowada się ciekawie, będziemy mogli sprawdzić jaki bedzie ten nowy CMR :).Było o tym... Widać, że nie każdy czyta wątki :twisted: :arrow: Grywalne demo Colin McRae Rally 04 PC już za 4 dni! Firma Codemasters zapowiedziała, że już 24 lutego, w godzinach popołudniowych, zostanie opublikowane demo długo oczekiwanej pecetowej wersji Colin McRae Rally 04!!! Demo będzie zawierało 3 z 48 etapów (USA, Japonię i Finlandię) i jeden samochód (Citroen Xsara). Plik z wersją demonstracyjną ColinMc Rae Rally 04 będzie można pobrać m.in. ze strony www.cdprojekt.info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 ten colin 4 ma pełna licencje czy tylko cytryny ? i jakieś wrx ? dobrze by było jeden dzwon dobry koniec rajdu , bokiem wchodzisz na jakąś skale urywasz koło , przez jakieś chaszcze auto powinno normalnie przejechać a nie z 180km/h zwalnia do 20 km/h (możliwość uszkodzenia chłodnicy) , małe drzewko uszkodzenie chłodnicy ( koniec rajdu ) większa wrażliwość na uszkodzenia , oryginalne trasy takie jak w rajdach , lepsze zachowanie auta , więcej aut wrc , dłuższe docinki specjalne po ok 20 minut , odcinki nocne ( uszkodzenia lamp ) i jeszcze dużo tego , a na koniec dobry silnik bo z tym mistrzowie kodu maja problemy update: i dobry multi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 t(...) dobrze by było jeden dzwon dobry koniec rajdu , bokiem wchodzisz na jakąś skale urywasz koło , przez jakieś chaszcze auto powinno normalnie przejechać a nie z 180km/h zwalnia do 20 km/h (możliwość uszkodzenia chłodnicy) , małe drzewko uszkodzenie chłodnicy ( koniec rajdu ) większa wrażliwość na uszkodzenia , oryginalne trasy takie jak w rajdach , lepsze zachowanie auta , więcej aut wrc , dłuższe docinki specjalne po ok 20 minut , odcinki nocne ( uszkodzenia lamp ) i jeszcze dużo tego , a na koniec dobry silnik bo z tym mistrzowie kodu maja problemy update: i dobry multi Tak i jeszcze powinni dodawać prawdziwe auto WRC do każdego pudełka z grą, to co napisałeś byłoby zbyt piekne aby byc prawdziwe :wink: :arrow: Zgodnie z obecnymi przepisami FIA nie rozgrywa się już odcinków nocnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 22 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2004 yeeyeyeyeyeyyeye :D niemoge sie doczekac. znowu sie zacznie srubowanie czasow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 A ja powiem tylko ,ze wlasnie sciagam demo :twisted: wyszlo godzinke przed czasem. Trzeba tylko troszke poszukac na gamershell albo codemasters :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 A ja powiem tylko ,ze wlasnie sciagam demo :twisted: wyszlo godzinke przed czasem. Trzeba tylko troszke poszukac na gamershell albo codemasters :PSciągam z codemasters... ale jest straszny transfer... szukam czegos szybszego :-) PISZCIE JAK WRAŻENIA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Gamershell był szybki, ale do czasu, aż cały świat nie zaczął tego ssać. Na początku 65kb/s, po 40% spadło do 20 :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 jak ktoś dorwie jakiś w miare dobry serwer to niech daje linak bo na razie na jaki nie trafie to kazdy lami na maxa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d34d Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://www.3dgamers.com/dl/games/colinmcra...r_demo.zip.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 gamershell - 50kb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jest też na 3dgamers.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Już mam... pierwsze wrażenie ok... ale cos mi sie z dzwiekiem dziwnego dzieje w grze... jakis taki dziwny jest ... Czy ktos zauważył to u siebie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja juz mam 8) Zagralem pierwszy stage w USA Xara WRC. Pierwsze wrazenia: - grafika b. podobna do CMR3 - na sprzecie w podpisie smiga w 1280x960 - nie ma 1280x1024 :( - fizyka jazdy znaczenie poprawiona (takie odnioslem pierwsze wrazenia) - gra wspiera EAX 4.0 - ale jakos nie potrafie wlaczyc :( - menu identyczne jak w CMR3 :lol: Caloksztalt wyjdzie w praniu :wink: Kilka screenow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://www.3dgamers.com/dl/games/colinmcra...r_demo.zip.html nie wiem co to za przypadłość, ale ja z tego serwera co nie zassam to nic rozpakowac nie mogę (w tym tyg juz 2razy), wiec sobie podarowałem 3Dgamers z innych no'problemo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 dzisiaj kozystam od kolesia z modemu :( i 150Mb to bedzie trwalo wieki , ale sobie odbije jak bedzie full wersja i lacze 1 Mb :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d34d Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 http://www.3dgamers.com/dl/games/colinmcra...r_demo.zip.html nie wiem co to za przypadłość, ale ja z tego serwera co nie zassam to nic rozpakowac nie mogę (w tym tyg juz 2razy), wiec sobie podarowałem 3Dgamers z innych no'problemo Ja biore linki z tamtąd ale tylko do sieci torrent, i wszystko miodek, painkiller, ut2k4 itp No i jak na moje neo szybciusio się ściąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja sciagam stad caly czas na full-speedzie :twisted: 9% do konca mi zostalo... ale bedzie jazdeczka :twisted: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Kolejne fotki [Japan Stage 2]: Gram 1280x960 na razie bez AA i Anizo i nie schodzi <90 fps :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d34d Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Te w nocy jakieś takie fajniejsze fotki. Jeszcze moment i sam zobacze na moim monitorku. A jaktam fizyka gry? Arcade`owa czy sim bardziej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Szczerze to nie podoba mi sie ta gra ;( zawiodłem sie ... Ta Xsara wyje jak odkurzacz :D do tego grafa lekko poprawiona ! otoczenie takie smutnawe .... eh....... ....pozdrawiam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 najwazniejsze zeby z fizyką zrobili pozadek bo w 03 to totalna poorażka była Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 a....i na moim konfigu jakoś dziwnie rwie gra... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...