grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 przeszedlem rajd japoni i szwecji, no i dla mnie to sa najlepsze rajdy z calej gry :D na szwecji to 3/4 rajdu przejechalem na biegu 5 :) przy 100mph. Japonia tez super, fajne trasy i wogole :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Przydałaby się Nowa Zelandia, Kenia, Meksyk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Codemasters will be showing Colin McRae Rally 5 at this year's E3 show. Scheduled release date is September 2004. We have opened Colin McRae Rally 5 Game Guide section. www.bhmotorsports.com 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Co o tym myślicie :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Codemasters will be showing Colin McRae Rally 5 at this year's E3 show. Scheduled release date is September 2004. We have opened Colin McRae Rally 5 Game Guide section. www.bhmotorsports.com 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Co o tym myślicie :?: :?: buhehhehe 8O 8O 8O 8O chyba colin juz nie jezdzi - ale to chyba niewazne - liczy sie marketing!! mysle ze to dobrze - bo my potencjalni gracze bedziemy mogli sie znowu pobawic - a NARAZIE colin jest najlepszą grą RAJDOWĄ na rynku chociaz do tego czasu moze sie wiele zmienic - dzieki RBR i Xpand Rally Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ze względu na ogromne zainteresowanie tematem, uzyskał on status; przyklejony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 dzis skończylem jezdzić subaru wrc na normalu, teraz zaczelem bawic sie tez w 4WD ale Fordem Focusem na Advanced. Z dwóch OES-ów zauważylem ze focus jest taki jakis bardziej zwrotny, i na zakretach nie ucieka mu [gluteus maximus] jak w subaru gdzie czesto na rajdach szutrowych mialem obity caly tylny bok od zachaczania tylną częścią autka o drzewo lub inne badziewie(np. kibice :lol: ) Chociaz ze gram poziom wyzej gra mi sie latwiej :). Jeszcze musze przetestowac Peugota 206 bo ztego co widzialem ma najmniejsza wage wiec pewniej lepiej sie zbiera.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Ja smigam Peugotem :) Na poczatku bylo ciezko, ale jak juz wyczulem auto to nie ma bata :P PS najlepiej mi sie jezdzi z kamery ze zderzaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 no ja tez jezdze kamera ze zderzaka bo widok z tylu jest do bani a ze srodka za malo trasy sie widzi...ze zderzaka jest ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 tez jezdze ze zderzaka a najfajniej mi sie jezdzi cytryna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Wg. mnie najlepszy fure to Subaru Impreza. Wspaniale sie nim jezdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 tez jezdze ze zderzaka a najfajniej mi sie jezdzi cytryna. cytryna jest fajna ale max speed to 100km/h :( Mi sie najbardziej z klasyków podoba Lancia Delta Integrale:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Najlepiej dachowanie wychodzi na pierwszym odcinku w Grecji :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 mi zawsze wychodzi na USA STAGE 1 pod koniec gdzie jest taka droga pomiedzy skalkami a na koncu zakret 90stopni. No i przed tym zakretem jest taka gorka :) wjezdzasz na gorke i skrecasz w prawo i masz dacha nawet na zawieszeniu na low i springs na hard :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 tez jezdze ze zderzaka a najfajniej mi sie jezdzi cytryna. cytryna jest fajna ale max speed to 100km/h :( Mi sie najbardziej z klasyków podoba Lancia Delta Integrale:) chyba chodzi o mph ;] ja "swoja" wybujalem do 110 naskrzyni sredniej, bo na max dlugiej nie wiem gdzie testowac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 chyba chodzi o mph ;] ja "swoja" wybujalem do 110 naskrzyni sredniej, bo na max dlugiej nie wiem gdzie testowac ;] Australia 5 :?: :?: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 tez jezdze ze zderzaka a najfajniej mi sie jezdzi cytryna. cytryna jest fajna ale max speed to 100km/h :( Mi sie najbardziej z klasyków podoba Lancia Delta Integrale:) chyba chodzi o mph ;] ja "swoja" wybujalem do 110 naskrzyni sredniej, bo na max dlugiej nie wiem gdzie testowac ;] ja zawsze jezdze na skrzyni 1 kreske od LOW, bo i tak nigdy takiego wrc nie rozbujasz do 150mph a przy 120mph jest ok :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 e tam w Australii, Finlandii, Szwecji mozna przygazowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 oto screeny Colina 2005 - narazie na Xklocka a reszta screenów: http://www.gamershell.com/hellzone_XBox_Co...ally_2005.shtml oraz http://www.gamershell.com/hellzone_Playsta...ally_2005.shtml wydaje mi sie - ze cmr2005 to bedzie jazda klasykami ! - bo przeciez Colin juz nie jezdzi ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Lancer evo VIII i Lancia Stratos :lol: Ale chyba dużo się różnic nie bedzie od 04 :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 e tam w Australii, Finlandii, Szwecji mozna przygazowac :P Szwecje przejechalem całą na 5 biegu(czasem 6) na skrzyni jedna kreske od LOW. W szwecji nie trzeba hamowac, bo mozna sie odbic od zaspy :) no chyba ze na lodzie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja tez jezdze na max low lub jedno oczko wyzej niz max low bo dluzsza skrzynia nie ma sensu a nie potrzebnie zabija to odejscie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 http://www.codemasters.com/colinmcrae2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Gdzie sa save`y z colina 04 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Po raz drugi piszę: save są w katalogu z grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkuć Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ej co jest ze jak startuje championschipa po wszystkich wyborach jak ma sie filmik zaladowac gra wychodzi na pilpit i po rozgrywce w innych trybach smiga bez problemu lece na dx90b i cat 4.4 oryginalne ATI doaradzcie cos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zmienialem twardego. Moglby mi ktos przeslac save`a z ukonczonym Championship na Advanced ? Zaczalem juz grac Extreame sporo czasu temu ale zaczne najwyzej jeszcze raz. Albo jakis kod na odblokowanie extreame ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Zmienialem twardego. Moglby mi ktos przeslac save`a z ukonczonym Championship na Advanced ? Zaczalem juz grac Extreame sporo czasu temu ale zaczne najwyzej jeszcze raz. Albo jakis kod na odblokowanie extreame ? chyba musisz sobie sciagnac generator kodów np. stąd http://www.cmr3.pl/untilities.php i pewnie bedą jakieś kody na odblokowanie wszystkich bonusow to i na tryb extreme tez bedzie....chociaz sam nie sprawdzalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Wystarczy, że wygenerujesz sobie kod tylko na tryb extreme jak nie chcesz mieć wszystkich samochodów od razu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Kaeres => jak chcesz to moge CI podeslac save. obecnie jestem po szwecji na advance, woz xsara, komplet punktow ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Wystarczy, że wygenerujesz sobie kod tylko na tryb extreme jak nie chcesz mieć wszystkich samochodów od razu :wink: Dokladnie o to mi wlasnie chodzi :) Niemiec dzieki ale jezdze Subaru i tylko Subaru. I jeszcze takie glupie pytanie. Gdzie ten kod wpisac zeby zadzialal ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...