gnz Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 w menu w "sercets" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Wystarczy, że wygenerujesz sobie kod tylko na tryb extreme jak nie chcesz mieć wszystkich samochodów od razu :wink: Dokladnie o to mi wlasnie chodzi :) Niemiec dzieki ale jezdze Subaru i tylko Subaru. I jeszcze takie glupie pytanie. Gdzie ten kod wpisac zeby zadzialal ? dla mnei subaru jezdzi jak jakis klocek :/ wole cytryne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 eee tam, mi się najlepiej jeździ ford'em focusem do tej pory jeździłem mitsubishi lancerem :] ale coś miałem na nim słabe wyniki :[ i wypróbowałem focus'a i to jest to o co mi chodziło, dobry na każdą nawierzchnię :] a to kiedy gramy? moge postawić serwerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 no to pograłem już troche i moge powiedziec, że ten Colin jest za krótki. zostało mi tylko extreme mode (czy jakoś tak) ale taki hardcore'owiec to nie jestem :wink: i odniosłem wrażenie, że jest nudny - większosć rajdów można wygrać, jadąc po raz pierwszy na danych odcinkach. czyli po prostu odpalasz brykę i zatrzymujesz się na mecie z najlepszym czasem... nie to co w cm2, gdzie odcinki znało się idealnie na pamięć... i zrobiłem sobie jeszcze sesje porównawczą cm2, 03 i 04 i mówcie, co chcecie ale part 2 rządzi :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Zrob sesje porownawcza na extreame. Tylko jedz cale mistrzostwa, nie jeden rajd. Sprobuj miec dobre wyniki uwazajac, zeby nie rozwalic auta .Czyli albo git wyniki z ryzykiem, ze w kazdym momencie rozwalisz zawieszenie lub silnik albo jedziesz calym samochodem ale w drugiej trojce :) To inna gra. P.S. Gdzie wpisac ten cheat na odblokowanie extreame ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=KrAnKeD= Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Options--->secrets i potem daj ON jak go wpiszesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Mi ten generator pokazuje QKVJSK na odblokowanie extreame. Jednak pisze INVALID CODE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 oj kaeres troche pokombinuj na przyszlosc ;) musiasz spisac z gry z menu "secrets" swoj kod: bez tego cheat-generator wypluwa inne wartoesci: a po wpisaniu: mam nadzieje ze to o to chodzilo ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja tam nigdy nie korzystam z kodow. W colinie 2 odkrylem wszyatko co bylo chyba do odkrycia. tak samo w nfs 4. jak kupie sobie colina 4 to tez bede odkrywal wszystko dla przyjemnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Dzieki gnz. Vadeer, zmienialem HDD i nie bede jeszcze raz przechodzil 2x gry zeby odblokowac znow extreame. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Zrob sesje porownawcza na extreame. Tylko jedz cale mistrzostwa, nie jeden rajd. Sprobuj miec dobre wyniki uwazajac, zeby nie rozwalic auta .Czyli albo git wyniki z ryzykiem, ze w kazdym momencie rozwalisz zawieszenie lub silnik albo jedziesz calym samochodem ale w drugiej trojce na extreme nie jade, bo mnie ten widok nerwi :D a reszte mistrzostw wygrałem - zostało teraz śrubowanie czasów na odcinkach, bo w cm03 miałem pare wyników w hall of fame... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Widok FPP w tej grze to najlepsze co moze byc. Bez niego ta gra w mojej ocenie zasluzylaby moze na 7/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja nie potrafie jezdzic inaczej niz zza samochodu. zreszta kocham podziwiac bryke a nie miec pusty ekran lub kierownice przed soba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja nie potrafie jezdzic inaczej niz zza samochodu. zreszta kocham podziwiac bryke a nie miec pusty ekran lub kierownice przed soba... fajnie jest sobie patrzec jak z pod koł leci piasek i jak pójdzie marchewa z wydechu ale ja nie umiem jezdzic zza samochodu....moze dlatego ze jezdze na kierownicy. Po prostu w zakrety wchodzi sie tak jakos dziwnie i jest mniej dynamiczna gra....:) ale kazdy gra jak chce. Ja gram ze zderzaka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja też gram z widokiem ze zderzaka imho jest to bardziej realistyczne niż widok za auta :] a to jak z grą w internecie? gramy? moge postawić serwer , tylko powiedźcie czy chcecie grać :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ja też gram z widokiem ze zderzaka imho jest to bardziej realistyczne niż widok za auta :] a to jak z grą w internecie? gramy? moge postawić serwer , tylko powiedźcie czy chcecie grać :] ja moge grac ale jak wchodze w menu network i wchodze w internet to pisze connected to server falid czy coś...trzeba instalowac Game Spy costam aby grac po necie..?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 musisz mieć zainstalowanego game spaya :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 ok, to zaraz zainstaluje. To co kto gra?? :D mam wersje 2.63, bedzie dobra??(sciagnelem z jakiejs stronki bo plytki z cmr 04 porzyczylem) :P upss :( wersja 2.63 nie obsluguje cmr 04... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 musisz mieć zainstalowanego game spaya :] Nie musisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 nie trzeba? a ja myślałem że musi być zainstalowany, przecież jak ustanawiasz połączenie w colin'ie 4 to pisze "conecting to game spy server" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 nie trzeba? a ja myślałem że musi być zainstalowany, przecież jak ustanawiasz połączenie w colin'ie 4 to pisze "conecting to game spy server" ? Zgadza sie, ale program do poprawnej gry nie jest wymagany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 nie trzeba? a ja myślałem że musi być zainstalowany, przecież jak ustanawiasz połączenie w colin'ie 4 to pisze "conecting to game spy server" ? Zgadza sie, ale program do poprawnej gry nie jest wymagany. a trzeba miec orginał?? czy jak ktos zakłada to nie ??? :?: 21:59 - grałem dzis z metalem we dwóch, no i grało sie przyjemnie. Fajna walka na odcinku w asustralii byla. Raz ja pierwszy raz on :) Moze ktos pogra jeszcze z nami??? co juz nikt nie gra w colina???????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 (...) a trzeba miec orginał?? czy jak ktos zakłada to nie ??? :?: (...) Sam sobie odpowiedz na to pytanie. Polecam na czas gry wylaczyc pokazywanie zegara systemowego w tray'u - nie bedzie przycinek co minute :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jinxsior Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 witam wszystkich, ja mam takie pytanko a w zasadzie dwa. Mam orginalna wersje wgry i nie bardzo wiem dlaczego nie moge postawic serwera, wlasciwie to niby go stawiam ale nikt nie wchodzi do niego, nie wiem czy jest on widoczny, w porcie wpisuje 30000 i tak jak w ksiazeczce wszysto, nie wiem o co biega prosze o rade, druga sprawa to po skopiowaniu 4-go krazka nie udaje sie uruchomic gry na nim, czy sa to zabezpieczenie nie do przejscia?? Pozdrawiam wszystkich. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 powiedcie mi gdzie colin zapisuje swoje dotychczasowe ustawienia i przejechane trasy ? - zwalil mi sie XP i musze przeinstalowac system ale nie chce tracic osiagniec w collinie 04 - pomozcie prosze jaki katalog zostawic ( plik ) aby potem bylo wszytsko tak samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 powiedcie mi gdzie colin zapisuje swoje dotychczasowe ustawienia i przejechane trasy ? - zwalil mi sie XP i musze przeinstalowac system ale nie chce tracic osiagniec w collinie 04 - pomozcie prosze jaki katalog zostawic ( plik ) aby potem bylo wszytsko tak samo poprostu odinstaluj gre - i jak ciebie zapyta podczas deinstalacj - czy zachować ustawienia i savy - to odpowiedz tak! - no i zostaną ci te pliki ! :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 powiedcie mi gdzie colin zapisuje swoje dotychczasowe ustawienia i przejechane trasy ? - zwalil mi sie XP i musze przeinstalowac system ale nie chce tracic osiagniec w collinie 04 - pomozcie prosze jaki katalog zostawic ( plik ) aby potem bylo wszytsko tak samo poprostu odinstaluj gre - i jak ciebie zapyta podczas deinstalacj - czy zachować ustawienia i savy - to odpowiedz tak! - no i zostaną ci te pliki ! :Plóm: Tylko ze ja przeinstalowujac windowsa bede formatowal parycje wiec wszytskie dane znikna nawet te co podales:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 powiedcie mi gdzie colin zapisuje swoje dotychczasowe ustawienia i przejechane trasy ? - zwalil mi sie XP i musze przeinstalowac system ale nie chce tracic osiagniec w collinie 04 - pomozcie prosze jaki katalog zostawic ( plik ) aby potem bylo wszytsko tak samo poprostu odinstaluj gre - i jak ciebie zapyta podczas deinstalacj - czy zachować ustawienia i savy - to odpowiedz tak! - no i zostaną ci te pliki ! :Plóm: Tylko ze ja przeinstalowujac windowsa bede formatowal parycje wiec wszytskie dane znikna nawet te co podales:( to są te pliki: BESTTIMES_GHOST CHAMPIONSHIP_SLOT_1 CHAMPIONSHIP_SLOT_2 CHAMPIONSHIP_SLOT_3 CHAMPIONSHIP_SLOT_4 CHAMPIONSHIP_SLOT_5 CHAMPIONSHIP_SLOT_6 netopts OPTIONS SpecSelection.bin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekh8 Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 cze... czy moze mi ktoś wytłumaczyc jak pozbyc sie problemu restartowania kompa przez colina 04 :?: :?: :?: a mianowicie co jest nie tak: gra mi sie uruchamia bez problemu,wszystkie ustawienia typu trasa,samochud itp.jeszcze działają - ale jak mam zaczynac wyscig to tylko jest pokazany przez kilka sekund na starcie muj samochud i własnie :twisted: robi mi wtedy restart kompa :cry: mam : ATHLON1800XP 256DDR GF 4MX 44O SB LIVE 5.1 ba.... i system xp :roll: co jest nie tak z tym kompem ze mi colin 04 nie działa?? pozdrawiam :P !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Podkrecanie, temperatura proca, chipsetu, pamieci, gra-pirat, sterowniki z plyty, z grafy, dzwiekowy, slaby zasilacz, ostatecznie reinstal windy (tak dla wyczyszczenia mozliwych badziewii, ktore mogles nawnosic przez okres uzytkowania OS). Jak wszystko wyeliminujesz i nadal nie bedziesz mogl grac to sorry winetoooo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...