burro Opublikowano 23 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2004 Może coś jest "na rzeczy" z tymi zintegrowanymi :? , burro jaki masz dzwięk? Live 5.1 (no i to co jescze na plycie zintegrowali :wink:) Burro może w opcjach directX wyłączyć przyspieszenie sprzętowe dźwięku jak już wszystko zawiedzie? Nie musi wszystko zawodzic - sprobuje juz teraz. Acha zeby nie bylo ze siedze cala noc na kompie :wink: - ja juz wsatlem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyrko Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 mam live'a 4.1 i te same problemy z dzwiekiem nagle zaczyna skrzeczec przerazliwie i nic juz sie nie da zrobic - az do restartu gry zazwyczaj :/ , moj konfig jest w podpisie - dajcie znac jak ktos sobie z tym mankamentem poradzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
To_MeKs Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2006 Do osob ktore uwazaja colina 04 za cos nie teges. Kazdy ma swoje zdanie na temat tej gry ale jesli uwazacie ze gierka pozbawiona jest fizyki i nie realistyczna to po co piszecie 20 postow o tym samym ze badziewie ze grafika fujj:/ raz wystarczy nie jakie parapety:/ boshhh PozDro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2015 (edytowane) Przepraszam, że odświeżam tak bardzo stary temat, ale mnie wzięło, czy owa gra będzie działać na win8.1pro(64bit) - intel i3 2348m 2,3Ghz, 6GBRAM, grafika z integrowana z procesorem, (Laptop Toshiba c850pro). Mam zamiar pograć, tj kupić ową grę, bo zobaczyłem rajdy w TV:D Dziękuję, z góry za odpowiedź. (Bardziej chodzi mi o kompatybilność z systemem), wiem, że tu są eksperci. w necie są podzielone opinie. Edytowane 25 Maja 2015 przez peseq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 DiRT już nie działa na win7. więc tutaj może być podobnie. osobiście polecam nową odsłonę cyklu czyli DiRT Rally :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Hę? Jak nie działa, u mnie wszystko śmiga na w7, wersja steam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2015 DiRT już nie działa na win7. więc tutaj może być podobnie. osobiście polecam nową odsłonę cyklu czyli DiRT Rally :) a czy na moim laptopie bedzie to w miare działało? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...