??????? Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ej nie denerwowac mnie bo ja tez sciagam z cdprojektu :):P sciagalem z cdprojektu i tez to mialem, 2 raz wlasnie sciagam :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ej nie denerwowac mnie bo ja tez sciagam z cdprojektu :):P sciagalem z cdprojektu i tez to mialem, 2 raz wlasnie sciagam :[no to cdprojekt dal doopy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 e tam ja sciagnalem z cdprojektu i wszystko cacy. a gra genialna nawet na moim kiepskim sprzecie wyglada cudnie i plynnie chodzi :) a jak mi sie urwalo kolo to spoecjalnie wrocilem zobaczyc czy zostalo czy nie i zostalo :) zajedwabiste Dodam ze sciagalem DAP-em 7 wiec cdprojekt nie dal ciala ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jeśli Polacy sie postarają to Colin 04 odpłynie w siną dal :) www.xpandrally.com ....pozdrowienia dla maniaków Colina :) ..... wow no grafa mnie zmiazdzyla:)))) oby byla tak samo dobra jak wyjdzie juz:))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 a nikt nie ma tego problemu z dzwiekiem .. ??? Efekt taki jakby na playu kasete przewijać :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ja mam to samo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Powiem tylko że giera zajefajna :!: Wreszcie fizyke poprawili (naprawde można się wczuć, że jest się za kółkiem samochodu klasy WRC), grafa jest piękna. Uwielbiam gry których engine został dobże zoptymalizowany, np: CM3 na miedium detalach i 800x600 strasznei zwalniał, a CM4 chula miodzio, trawa powiewa, w japoni ładne odbicia świetlne od mokrego asfaltu, dźwięk też niczego sobie. A myślałem że już niebędzie gier dla mojej grafy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ja mam to samo :|a jaki masz konfig?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 podawajcie rekory w topicu Best Time Colin 04 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ej nie denerwowac mnie bo ja tez sciagam z cdprojektu :):P sciagalem z cdprojektu i tez to mialem, 2 raz wlasnie sciagam :[no to cdprojekt dal doopy :?Tez złapałem się w tą płapke, już myślałem że zagarm a tu zonk :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 nie wiem co Wy robicie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Normalnie jak wszystkie demka, sciągałem Flashgetem i zonk, teraz leci od codmastersów zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 cdprojekt the best hahaha zepsuli demo hahaha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raki Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 a nikt nie ma tego problemu z dzwiekiem .. ??? Efekt taki jakby na playu kasete przewijać :-( Nowe stery do dzwiekówki pomogły... w moim przypadku stery do AC'97 z www.realtek.com.tw UPDATE: Giera naprawde przypada mi do gustu... tylko już musze iść spać : W stosunku do CMR3 to WYMIATA!!! fizyka wreszcie dobra :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 I stalo sie to czego sie obawaialem. Szkoda slow na tego colina. Wprowadzono pare bajerow ale i tak pozostal ogolny nudny charakter gry... :cry: :cry: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 HAHAHA a czego ty sie spodziewales, karabinow i wyrzutni rakiet do zestrzeliwania przeciwnikow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_emak Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 HAHAHA a czego ty sie spodziewales, karabinow i wyrzutni rakiet do zestrzeliwania przeciwnikow? Mialem na mysli wieksze realia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja się nie kłucę, nie mam zamiaru :) Poprostu chciałem dać zabawny komentarz do fotki nic więcej. Mile widziana odpowiedź na ten koment to : prawko zdawałem 70 lat temu, kiedy to były samochody z prawdziwymi końmi :P Lub coś innego, zabawnego. Sorki za zamieszanie. kłi kłi my se tu jaja robimy a oni sie na zartach nie znaja :P BTW gram na kierownicy i mam nadzieje ,ze poprawia efekty FF (kolysze mi kiera jak statek na pacyfiku) ,bo jak nie to bede sie z codelamersow dlugo smial :lol: :lol: Ogolnie giera nie najgorsza ,ale mogla byc lepsza ,a praca zawieszenia wyglada jakby ta Xsara miala wybite amorki :lol: Teraz czekamy na produkt finalny.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 ja sciagam od codmasterow, ale musze w flashgecie dac limit 7kb, bo jak poszcze mu cugle (mam lacze 128kbit) to momentalnie transfer sie zatrzymuje :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 HAHAHA a czego ty sie spodziewales, karabinow i wyrzutni rakiet do zestrzeliwania przeciwnikow? Mialem na mysli wieksze realia. jak chcesz wieksze realia, to colinem nie powinienes sobie glowy zawracac, tylko zajac sie pozadnymi simami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Nareszcie mam, gra fajna, od 3 lepsza i to dużo. na moim sprzecie chodzi idealnie w 1024. Aha odpaliłem EAX 4, trzeba te stery miec których nie lubie bo nie działaja mi efekty eax np sluchajac muzyki w winampie, ale w grze właczylem a czy lepiej to w sumie nie wiem :) fajnie jest jak sie jedzie koło jakis domków, w tunelu lub jak sie wpadnie w jakies drzewa, głos w grze jest zajebisty ale z kabiny lub z kamery na zdeżaku, tak normalnie to skwierczy ta fura jakos cienko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Uuu, to co wydawalo mi sie nie do poprawienia zostalo po prostu zmiazrzone, rozjechane i od nowa napisane. Mianowicie fizyka !!! Nie wyobrazam sobie rajdowki z lepsza fizyka. Lepsza od wszystkich czesci - 100% Grafa tez jest cool i to przy takiej plynnosci :) Ale jednak jak zobaczylem to ->http://www.xpandrally.com/pl/show.php?003 to prawie umarlem z wrazenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Takie pytanie mam. Teraz dopiero sie bawilem opcjami, jak dam na maxa lub na medium grafike to mam wystarczajaco klatek, jest płynnie ale co jakis czas taki przeskok, rwie tak, cos jakby z vsync, ale mam to włączone, wylaczenie tego daje jeszcze gorsze wyniki. Ma ktos tak na Ti 4200? moje stery to 45.23. -edit- nie wiem co to było ale już jest ok :) tak wiec wszystko na ful, eax 4 i jedziemy, oczywiscie bez AA i anizo bo to tylko ti 4200 :) najlepsze z tej gry jest to że tym czymś da sie jechać! bo w trójce się nie dało :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja jade rowniez na sterach 45.23 (najlepsze zreszta). Takich zaciec brak. Przyczyny szukalbym raczej w dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Jedyne co zapamietalem po wlasnie wlaczonym colinie 04 to EXIT, gra jest smieszna, ja nie wiem co ci goscie robia przez ten czas tworzenia nowej czesci lepiej by sobie wolne zrobili, po co ta robota. Znowu to co bylo z dodana ruszajaca sie trawka i takimi tam kolorowymi bajerkami, jestem zalamany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Piotrux....nic dodac nic ując :) Zgadzam sie w 100% SSound...Mam to samo co ty, tylko jeżdze na innych sterach :( rwie jak h. Kaeres...Co do sterów to obadaj sobie 42.86 :) to pogadamy :) ...pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 No jezdze na innych niz Ty i mi nie rwie. PS. Fajnie oddano ciezar auta. Strasznie masywny bolid na miekkich sprezynach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Edytowalem posta - juz mi nie rwie - nie wiem co to było ale jest ok mam wszystko na ful. Jak mam kamere nad samochodem mam okolo 45 fps, kamera na zdeżaku i mam max (85) lub prawie. Mam pytanie bo kolega nie może tego uruchomic na RIVIE TNT 64 - wychodzi mi do windowsa, da sie odpalic to demko na RIVIE ? Aha colin 3 mu chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisis Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Ja powiem krotko... Zagralem, ale niezachwycam sie tak jak co poniektórzy. Ktoś kto powiedzmy zakupił oryginal 3ki popełniłby powazny błąd kupujac 4ke, bo gra nie wnosi nic nowego. Byłoby głupotą wydać kolejne 100zł (albo i wiecej) za to tylko żeby zobaczyc nowe menu (bo jak dla mnie nic wiecej sie w grze nie zmieniło). Troche lepiej odwzorowane uszkodzenia pojazdu, ale za to tekstury otoczenia aż biją po oczach (no i wymagania też troche kosmiczne). Nie pozostaje nic innego jak mieć nadzieje, ze TOCA2 moze bedzie lepsza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 24 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2004 Mam pytanie bo kolega nie może tego uruchomic na RIVIE TNT 64 - wychodzi mi do windowsa, da sie odpalic to demko na RIVIE ? Aha colin 3 mu chodzi.Z pliku readme.txt dema... Supported Graphics Cards -------------------------------------------- • ATi Radeon 8xxx, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 • nVidia nForce 1 & 2, GeForce, GeForce 2, GeForce 3, GeForce 4, Geforce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950 Trzeba sie troszeczke chociaz wysilic i chociaz sprawdzic w najbardziej oczywistych miejscach... jak widac nei ma wsrod obslugiwanych kart graficznych Rivy TNT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...