Dozeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 ty to na pewno nie czytasz !!! :evil: 4 osoby pisaly juz abys wywalil lub zmniejszyl te screeny bo sie forum rozjezdza a ty nic :mad: :evil: wykasuj sobie "temporatory internet files" a zobaczysz różnice...obrazki już dawno zmieniłem z 1280/1024 -na- 800/600 ... ja bynajmniej mam juz spokój z rozjeżdżającym się forum , i z góry sorry każdego kto miał z tym kłopot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Hehe, udalo mi sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Czytałem, ale bił do mnie więc 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Hehe, udalo mi sie :) ale co ci sie udało? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Zobacz dokladnie zdjecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Zobacz dokladnie zdjecie. widze coś "zielonego" ...hmmm... to o to chodzi? jakies zielone iskierki? czy o napis? RESTART ENGINE? KUCYK <==> MOŻE BYŚ TAK OPRÓŻNIŁ WPIERW TEMPORATORY INTERNET FILES - bo obrazki zostały pół godziny temu zmienione na 800/600 ale oczywiście nikt tego niezauważył? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Sciaglem.. (naszczescie bez rzadnch problemów z zipami :P) Zagraralem... i nie zbyt pozytywnie gre odebralem - za czesto ladowalem na poboczu :D Wrocialm ze szkoly nauczylem sie jezdzic troche lepiej.. i gra sie good :D Mi sie bardziej podoba od CMR3. Grafika... hmm.. w 3 mi sie bardzo podobala.. ale 3 byla rok temu. Porownajcie sobie grafe z cmr do cmr2.... duza roznica nie ?? A teraz z cmr2 do cmr3... roznica nadal spora... a cmr3 do cmr4.... istny szok!! kibice sa 3d!! Rewolucja!! Do tego nie wszycy kibice tylko niektorzy, a wiekszosc nadal 2d... Reasumujac - grafika trzyma poziom poprzedniej czesci. I to ze w demku nie ma fajnej wody nie oznacza ze nie ma PS. PS napweno jest ale jescze nie zrobili wody. A co do klutni o realizmie - kto wam mówil ze wszystkie gry maja byc realistyczne ?? Gry maja spwawiac radosc, satysfakcje i ogolnie frajde, a nie symulowac wszystko co sie do okola nas dzieje... Colin 4 mimo iz nie jest jakims big krokiem do przodu, ale jest poprawiona 3. Gra bardzo dobra, ale nie rewolucujna jak pierwsze 2 czesci. Mam nadzieje ze Burns skopie tylek Colinowi a mistrzowie kodu wezma sobie to do serca i zrobia cos nowego... tylko bez colin w tytule.. bo to jest juz nudne robi... Prawdziwy Colin swoje lata swietnosci ma juz za soba... tak samo jak wirtualna seria. Takie sa moje spostrzezenia po kilku godzinach grania... ale pewnie sie zmieni jak pogram dluzej :twisted: Człowieku co ty za bzdury wypisujesz gdzie ta gra jest rewolucyjna " A teraz z cmr2 do cmr3... roznica nadal spora... a cmr3 do cmr4.... istny szok!! kibice sa 3d!! Rewolucja!! " Kibice w 3D już były półtora roku temu w RallisportChallenge ta gra była jest rewolucją do tej pory żadna wyścigówka WRC nie dorasta jej do pięt. Jak to czytałem to myślałem że spadnę z krzesła część 3.0 była paskudna szczególnie otoczenie jedynie fury trzymały dobry poziom jak wyszła a to coś to ta sama gra co 3 tylko z małym liftingiem . Gdzie ta rewolucja!!!! Wy wszyscy co tak zachwalacie tą grę macie klapki na oczach Jordi23 to też tyczy się do ciebie gra jest beznadziejna wyszła tylko żeby producenci zbili kasę na takich jak wy. a Colin pod dobra zabawe dla czlowieka od 5 do 100 roku zycia. Z tego co pamiętam Colin miał być z założenia symulatorem wyścigów WRC a nie arcadówką. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 KUCYK <==> MOŻE BYŚ TAK OPRÓŻNIŁ WPIERW TEMPORATORY INTERNET FILES - bo obrazki zostały pół godziny temu zmienione na 800/600 ale oczywiście nikt tego niezauważył?Nie będe sobie takimi zawodnikami jak ty głowy zawracał. Napisałem na początku, żeby nie wrzucać obrazków z kosmicznymi rozmiarami, ale co niektórzy nie potrafią tego zrozumieć. Nie jestem twoim prywatnym moderatorem i nie mam zamiaru chodzić wszędzie za Tobą i sprawdzać czy wrzucasz obrazki o dobrej rozdziałce, a już napewno nie będe czyścił tempa z twojego powodu :evil: Może jeszcze format mam zrobić co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Nie będe sobie takimi zawodnikami jak ty głowy zawracał. Napisałem na początku, żeby nie wrzucać obrazków z kosmicznymi rozmiarami, ale co niektórzy nie potrafią tego zrozumieć. Nie jestem twoim prywatnym moderatorem i nie mam zamiaru chodzić wszędzie za Tobą i sprawdzać czy wrzucasz obrazki o dobrej rozdziałce, a już napewno nie będe czyścił tempa z twojego powodu :evil: Może jeszcze format mam zrobić co? poprostu wystarczy że zrozumiesz mnie - czego ci brakuje... a skąd ja mam wiedzieć, że forumowicze maja rozdziałke mniejszą niż JA? i teraz musialbym powiedzieć/napisać to co ty przed chwilą... naprawiłem swój błąd i jest git... o co jeszcze chodzi? I co to za text "Nie będe sobie takimi zawodnikami jak ty głowy zawracał." a kim ty niby jesteś ? chyba moderatorem? i chyba powinieneś zawracać sobie głowe takimi zawodnikami jak ja - oczywiście bez urazy bo niezamierzam to się kłócić, nierozumiem tylko ludzi którzy na swoich stanowiskach maja poprostu pretensje że "sa na tych stanowiskach" to może zrezygnujesz z moda?... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Co wy chcecie od tej gry? 3-ka moim zdaniem była b. dobra. To nawet 1 gra rajdowa, która przeszedłem całą. Część 4 jest uleprzoną wersją 3-ki i nic tego nie zmieni. Ale co w tym złego? To jest jak z UT 2003-2004. Niby to samo, ale lepiej napisany kod, trochę nowości i to powinno wystarczyć! Mi tam demo b. się podobało, owszem, ta "fizyka" jazdy na szutrze to istna ślizgawka na krowiej kupie :P, ale po przejściu na asfalt powinno być już znacznie lepiej ( przynajmnije tak było w 3-ce). Nic tylko czekać kwietnia, a tym czasem jak komuś się coś nie podoba, proponuję spojżeć w stronę konkurenyjnych tytułów :) PS- najleprzą fizykę i tak ma Carmageddon 2 i tam publiczność była w 100% w 3D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Zobacz dokladnie zdjecie. widze coś "zielonego" ...hmmm... to o to chodzi? jakies zielone iskierki? czy o napis? RESTART ENGINE? KUCYK <==> MOŻE BYŚ TAK OPRÓŻNIŁ WPIERW TEMPORATORY INTERNET FILES - bo obrazki zostały pół godziny temu zmienione na 800/600 ale oczywiście nikt tego niezauważył? Z tymi zielonymi iskierkami mnie rozbawiles :) To sa oczywiscie podwojne linie na srodku jezdni. Chodzi rzeczywiscie o napis RESTART ENGINE. Po prostu udalo mi sie zagrzac silnik na tyle zeby sie wylaczyl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 kaeres - mnie udalo sie to w 1 wyscigu jaki wogule jechalem :lol: na szczescie po chwili wlaczyl sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Z tymi zielonymi iskierkami mnie rozbawiles :) To sa oczywiscie podwojne linie na srodku jezdni. Chodzi rzeczywiscie o napis RESTART ENGINE. Po prostu udalo mi sie zagrzac silnik na tyle zeby sie wylaczyl :P no rzeczywiście sam sie troche zamotałem - w końcu demo mam od paru godzin - a te rozmycia paskow na jezdni przypominaja torche iskry wydobywajace sie spod samochodu ; ) mój błąd. a RESTART ENGINE w sumie miałęm jak "rwałem koła" ktore to skcreeny usunoł mi mr "kucyk" ... ale fajne to - zwł. jak próbuje ponownie zapalić to jakby sie zaopalało fiata punto ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Czyli kolejny kroczek przed konkurencja w strone realizmu. Lepiej rowniez rozwiazano zerwanie gumy z felgi. Teraz nie jest tak, ze znika z kolka po postrzepieniu. Widac wyraznie jak schodzi z alu. Swietne wrazenie. A takie smaczki tworza ze zwyklych produkcji klasyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 panowie wszystko ladnie sciagniete, zaainstalowane, i gdy juz widze ,,Cytryne" na starcie wywala mnie do windy system winXP sprzecior w podpisie to samo bylo z demkiem CM03. thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Jezeli sobie poradziles z demkiem CMR03 to moze zastosuj ten sam sposob. Moze odkrecenie sprzetu pozwoli na ocenienie stabilnosci sprzetu wzgledem tej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 jakby napisal jasno to bym zrozumial widocznie nie wypowiedzial sie w miare prosto jak na moj prostacki umysl... :lol: :lol: :lol: :arrow: no a mi sie wkoncu udalo trafic za 3 razem dobrego zipa :lol: (gamershell - slot szwecja)Prościej się nie dało :twisted:imc po coż te krzykniecia???? dotarlo do mnie ta prawda fatalna - poprostu gonzo mial pecha :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Sciaglem.. (naszczescie bez rzadnch problemów z zipami :P) Zagraralem... i nie zbyt pozytywnie gre odebralem - za czesto ladowalem na poboczu :D Wrocialm ze szkoly nauczylem sie jezdzic troche lepiej.. i gra sie good :D Mi sie bardziej podoba od CMR3. Grafika... hmm.. w 3 mi sie bardzo podobala.. ale 3 byla rok temu. Porownajcie sobie grafe z cmr do cmr2.... duza roznica nie ?? A teraz z cmr2 do cmr3... roznica nadal spora... a cmr3 do cmr4.... istny szok!! kibice sa 3d!! Rewolucja!! Do tego nie wszycy kibice tylko niektorzy, a wiekszosc nadal 2d... Reasumujac - grafika trzyma poziom poprzedniej czesci. I to ze w demku nie ma fajnej wody nie oznacza ze nie ma PS. PS napweno jest ale jescze nie zrobili wody. A co do klutni o realizmie - kto wam mówil ze wszystkie gry maja byc realistyczne ?? Gry maja spwawiac radosc, satysfakcje i ogolnie frajde, a nie symulowac wszystko co sie do okola nas dzieje... Colin 4 mimo iz nie jest jakims big krokiem do przodu, ale jest poprawiona 3. Gra bardzo dobra, ale nie rewolucujna jak pierwsze 2 czesci. Mam nadzieje ze Burns skopie tylek Colinowi a mistrzowie kodu wezma sobie to do serca i zrobia cos nowego... tylko bez colin w tytule.. bo to jest juz nudne robi... Prawdziwy Colin swoje lata swietnosci ma juz za soba... tak samo jak wirtualna seria. Takie sa moje spostrzezenia po kilku godzinach grania... ale pewnie sie zmieni jak pogram dluzej :twisted: Człowieku co ty za bzdury wypisujesz gdzie ta gra jest rewolucyjna " A teraz z cmr2 do cmr3... roznica nadal spora... a cmr3 do cmr4.... istny szok!! kibice sa 3d!! Rewolucja!! " Kibice w 3D już były półtora roku temu w RallisportChallenge ta gra była jest rewolucją do tej pory żadna wyścigówka WRC nie dorasta jej do pięt. Jak to czytałem to myślałem że spadnę z krzesła część 3.0 była paskudna szczególnie otoczenie jedynie fury trzymały dobry poziom jak wyszła a to coś to ta sama gra co 3 tylko z małym liftingiem . Gdzie ta rewolucja!!!! Wy wszyscy co tak zachwalacie tą grę macie klapki na oczach Jordi23 to też tyczy się do ciebie gra jest beznadziejna wyszła tylko żeby producenci zbili kasę na takich jak wy. To byl sarkazm. Tak ciezko bylo to zqumac. Przeciez zdanie po ty pisze "Reasumujac - grafika trzyma poziom poprzedniej czesci." Potem: "Gra bardzo dobra, ale nie rewolucujna jak pierwsze 2 czesc" Widocznie jakos to zle zformulowalem ze tego nie zrozumiales... Ktos sie chciaz na forum domyslil o co mi chodzio ?? a Colin pod dobra zabawe dla czlowieka od 5 do 100 roku zycia. Z tego co pamiętam Colin miał być z założenia symulatorem wyścigów WRC a nie arcadówką. A tu to ci sie chyba cos pomylilo... ja cos takiego pisalem :?: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Ja sie domyslilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 burro już poprawiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 OK dziala zmienilem tylko dentki z 53.03 whql Gra jak narazie fajna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 CMR4 Little Trick In car selection screen use F1 and F2 keys to rotate the car. F3 will open doors and trunk. F4 will close them. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Haha, fajne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 25 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2004 Nie no marudzicie... ja mam jak na razie całkiem pozytywne odczucia. W porówaniu do Trójki, którą włączyłem chyba ze 4 razy i odinstalowałem to gierka miodzio, naprawde chce się jeździć. Niestety najbardziej mi brakuje czucia nawierzchni która jest w Dwójce, tam najbardziej mi się podobało jak autko wpadało z szutru na asfalcik i czuć było jak łapie przyczepność... a tu z tym kupa... ale może to poprawią (pewnie na tym etapie produkcji takie zmiany w engine`ie są niemożliwe, ale można pomażyć).... W każdzym razie demko wywołało u mnie nieodpartą chęć pogrania w fulla i o to chyba chodzi.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AJDAHO Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 zainstalowalem i zagralem , fakt jazda troche lepsza od colina 3 grafa też TROCHĘ lepsza , tylko czemu to nie jest to co bylo w colinie 2, zarówno 3 jak i 4 część to porażka w porównaiu do colina 2 , dla tamtej gry kupiłem kierownicę dla tych to bym kompa wyj... za okno , jak jakaś firma będzie chciała zrobić symulator ruskiego poduszkowca to już będzie miała skąd engine <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> , czemu jak coś jest dobre to muszą to spier... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Hallo !! Po to sa sequele aby sie roznily od poprzednikow :) Dopiero bym sie czul jak na podstawie colina 2 poprawili grafe i kazali placic 150 pln Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Niestety najbardziej mi brakuje czucia nawierzchni która jest w Dwójce, tam najbardziej mi się podobało jak autko wpadało z szutru na asfalcik i czuć było jak łapie przyczepność... a tu z tym kupa... Dokładnie - tego na maxa nie czuć. Prawie zero różnicy przy zmianie nawierzchni. To akurat w CMR2 było perfekcyjne. W 3 i 4 to jest zwalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 gram, przynajmniej chwile, w kazda gre samochodowa, koncze kazda rajdowa i troche w multi, cmr4 skoncze i tak glownie dlatego ze nie ma na razie alternatywy, poki co, jak wyjdzie rbr i xpand to sie zobaczy w kazdym razie w cmr4 feeling rajdowy, grafika i dzwiek b. mi sie podobaja, niestety codemasters chce na tym zarobic dlatego nie zrobia fizyki z lfs, ja to rozumiem i dlatego gra sie przyjemnie, jak ktos ma niezaspokojone marzenia niech wsiada w prawdziwa bryke i jedzie nie prawdziwe oesy i nie zaprzatuje sobie uwagi grami, tam dzwony bola najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dozeer Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 informacja dla ludzi lubiących extremalną jazde w COLINIE 4, udało mi się wreszcie ściągnąć wszystkie 4 KOŁA z felg ( z czego w jednym koło odpadło razem z felgą ), i co najważniejsze MOŻNA DALEJ JECHAĆ - bez obawy z napisem GAME OVER lub podobnym. To mi sie naprawde podoba. Bez tych 4 opon jest naprawde nieporównywalna przyjemnośc z przejażdżki ( dla ludzi lubiących slizganie się po ulicy jak łyżwami po ludzie ) czego niezaobserwowałem w innych częśiach COLINA lub podobnych grach - gra nadal pzostaje wg. mnie w tyle pod względem realistyki do Colina2 , z tym ze w Colinie 2 takiej opcji niema i to przemawia jedynie na korzyśc Colina4... Na potwierdzenie zamieszczam screena ( w rozdziałce 800/600 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 26 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2004 Nierealny - Fajnie ze masz swoje zdanie, o to chodzi. Tylko nie wiem do czego ty zmierzasz - gra mi sie podoba jest poprawiona wersja Colina 3, nie jest taka rewolucja jak Colin 1, ale gra sie przyjemnie i chyba o to wlasnie chodzi. A co do symulacji - no wedlug mnie Colin nigdy nie mial byc symulacja WRC (no moze jezeli chodzi o mozliwosci ustawien conf. sam., a nie prowadzenia). Jezdzi sie przyjemnie, ladne poslizgi i to daje przyjemnosc. Pozatym kazdy producent wydajacy gre mysli o zbijaniu kasy wiec nie wiem co ty takiego odkryles, gry nie kupie bo mnie nie stac na kupowanie oryginalow, mam inne wydatki (rodzina). Naprawde nie chce tutaj sie wielce rozwodzic gra mi sie podoba, jezdzi sie fajnie, a czy jest to super symulator wali mi to - mam sie przy tym bawic, dla mnie to sie liczy. Bede chcial reazlizmu, wezme swoja bryke pojade do lasu i bede prul miedzy drzewami (i zapewne bym sie zabil) wiec wole sie pobawic w Colina. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...