AsTeX Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Wierze że są dobzi ludzie na forum którzy mogli by pomóc rozwinąć się mojemu forum :) adres to :arrow: www.wrctuning.glt.pl < jeżeli możecie to wejdźcie , porejestrójcie się i róbcie to co tutaj :) piszcie posty itd ;) zapraszam UPDATE: jeżeli ktoś ma problem z wejściem przez ten adres to istnieje drugi :) > http://members.lycos.co.uk/wrctuning/ < zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 czy naprawde nikt by nie chciał uczestnicyzć w takim forum ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 czy naprawde nikt by nie chciał uczestnicyzć w takim forum ?wole forum.tuning.pl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Wg. mnie takie forum nie ma szans na rozwój :( Pierwsza zasada: forum jest na Lycoos'ie - pojawia się błąd za błędem, piewsze musisz zainwestować w dobry srv :!: A potem domena i reklama :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 no wiem , ale to narazie tylko tak , potem będzie lepszy serwer itd ...... tylko przydało by się żeby ludzie przychodzili choćby i na ten początek , a tak jak ludzi nie znajde to będzie lipa , więc narazie ludzie , a potem inwestycja......jak możecie to pomóżcie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 nawet jesli ktos sie interesuje czyms takim, to co mamy pisac na forum, ktorego nikt nie odwiedza ? nie tedy droga. Forum samo z siebie trudno rozwinac, jesli nie ma dodatkowo jakiejs strony. Jak bedzie strona o tuningu, to ludzie sami sie znajda, a tak jak jest teraz, to beda wybierali cos co znaja, albo fora ze stron o tuningu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 strona w trakcie przygotowania w tym miesiącu raczje stanie na nogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 9 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2004 Astex jak widzisz mamy do takich rzeczy odpowiedni dzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 16 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2004 Albo mi sie zdaje... albo na chama nabijasz tematy.... 60% tematow to twoje <WOW> ... jak chcesz jakis ruch wzbudzic... to nie tak.... Ja proponuje kontakty z innymi stronkami ( poczatkujacymi i srednio zaawansowanymi )... Wpisuj swoj link w ksiegach gosci ... ITD ITP... Kombinuj :lol: !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...