Iverace Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Sciągam z kazy plik 360 mb , na wszelki wypadek robie kopi ***.dat , jak by mi znikneły pliki. Mam juz 240 mb , a tu znika plik wiec wrzucam do myshared kopie i za zadna cholere kaza nie chce sciagac tego pliku , w momencie jej otwarcia usuwa plik z my shared . Pomóżcie bo mnie juz szlak trafia !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverace Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 MY shared znajduje się oczywiście na partycji na której mam duzo wiecej miejsca niz 360 mb . Please Help!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverace Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 Przeinstalowalem od nowa kazze i szukalem tez na innych serwisach , ale nigdzie nie ma , moze nie dokladnie sukalem?? Hellllllppppppppp!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 6 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2004 nieraz tak jest i trzeba sie z tym pogodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverace Opublikowano 7 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2004 Dzięki za zajebistą radę!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverace Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 czy jest KTOŚ kto może mi pomóc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 wywal to [ciach!]o którym jest kaza , jzu lpeszy jest chyba imesh ale to tez badziewie , polecam DC++ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...