fuxmen Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 ktoś napomniał gdzieś żeby nawiązać rywalizacje między użytkownikami i robić wykresy coś ja na barwkompie, tylko dlaczego to ucichło?? czy ktoś by się tego podjął; nie mówię o takich zbajerowanych w flashu tylko coś ladnego i prostego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 hmm, dobry pomysł .... to kiedy zaczynasz?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JB Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Hmm ... ja tam jestem na razie na czwartym miejscu w teamie, ale widzę że ósme-dziesiąte jest całkiem realne w najbliższej przyszłości. W sumie to mogę powalczyć o dziesiąte :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hmm, dobry pomysł .... to kiedy zaczynasz?? ;)wiesz no ja nie mam za bardzo czasu bo szkoła ale może ktoś inny?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2004 a moze tak sami cos wywmyslcie a nie wszystko z barwkompa kopiujcie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 tak to co niby innego można wymyślić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 tak to co niby innego można wymyślić?nie bede ci odbieral przyjemnosci myslenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2004 ok dzięki może nawet czymś się zajmę jak wymyśle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...