marcinsz0 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 szukam,ale nie moge znaleść konkretnego sposobu na usunięcie plomb z procesora i kości pamieci tak aby plomba była w jednym kawałku prosze podajcie jakies dobre i sprawdzone sposoby :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Niema raczej sposobu bez jej uszkadzania. Jezeli to jest srebrna to niedo usuniecia. Jak ja oderwiesz to zostana takie znaczki na powierzchni. Jezeli to taka biala to sprobuj zyletka ja jakos zeskrobac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 plomba jest ta biała , moze zejdzie jak wymocze w alkoholu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 to zetrzesz co na niej jest napisane, wiem bo jak bawilem sie w odblokowywanie Athlona to wlasnie tak sie stalo jak zmywalem zle namalowane kreski lakieru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...