qtch Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 czy ktos wie jak tego dokonac ? wiem, ze sie da, ew. bede bardzo wdzieczny za linki do forum, albo stron o nsr itp. bo nie moge nic znalezc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 hmm zalezy czasami wystarczy pol litra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 jak masz znajomą stacje kontroli pojazdów to dajesz "w łape" i masz motorower :D a normalnie u mechanika zakładasz blokady tak aby motor mocą przypominal 50ccm a po kontroli blokadki ściągasz i hulasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 wlasnie rozmawialem, o osoba, ktora sie na tym zna i mowila, ze juz w papierach jest, bo ja nowego nie kupuje, potrzebuje przerejestrowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!!!KASZTAN!!! Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 czy ktos wie jak tego dokonac ? wiem, ze sie da, ew. bede bardzo wdzieczny za linki do forum, albo stron o nsr itp. bo nie moge nic znalezc moj koles zarejestrowal Honde CB 250T jako motor 125ccm :lol: - korupcja robi swoje :wink: ( szkoda ze to muł ) - bo dzieki temu cos tam nie musi placic wiec nie bedziesz mial problemu - wiem ze moj kumpel (inny ) to zrobil z WSK 125 - udalo sie mu heheh po kilku dniach debil przy 80km/h chcial dostac kopa i wlaczyl rozrusznik - slychac bylo tylko trrrrrrrrr i po rozruszniku :D - pozatym w tej jego Hondzie silnik wyglada na bardzo maly - sam sie a NSR ?? mhmm - fajny motorek - ale i tak wolalbym CB :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...