Dr.Crash Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Mam malutki dylemacik. Mianowicie czy można odtłuścić powierzchnie proca za pomocą spirytusu? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 gdzies widzialem foty jak procka myki woda z mydlinami i szczoteczka do zebow tylko wysusz go puzniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 To bylo na www.dzikie.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 akurat też to widziałem, ale prawdę mówiąc nie jestem przekonany do takiej formy. a spirytus tez ma własności odtłuszczające, ale nie wiem jak to wpłynie w kontakcie z powłoką proca. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuLeK Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Ja myłem ze sto razy swojego C1.2. Myłem mydłem i szczoteczkę do paznokci, a potem spirytem. Nic się nie buj, tylko wysusz dobrze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 nie ma strachu ja wczoraj myłem go wodą z mydlinami(po białej paście) benzyną ekst. (po paście od titana) Rozpuszczalnikiem ftalowym (po silwerze) wcześniej próbowałemrozpuszcalnika do paznokci :)) i najlepsze bo po nim schodzą wszystkie pasty to benzyna ekst. a wszystko po to bo mi kolega nie wierzył ze silwer jest najlepszy i temperaturke zbije(ok 2 st) a wszystko to na k7vza i djuronie 800@1100 wiec sie nie ma strachu . pózniej dokładne suszenie (własciwie benzyna sama wietrzeje) i działa jak złoto a wyglada jak nie śmigany ze sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 spirytem jak najbardziej, po rozpooshczalniq proc zmienia kolor :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Bruce o jakim ty rozpuszczalniku mówisz?? ja wczoraj myłem tego durnia Ftalowo-karbidowym i nic koloru nie zmieniło. a proc czyszty jak łza.(no a paste z titana to za łatwo nie chodzi) a tym rozpucholem(ftalowo-karbidowym) koszt 3 zł schodzi i nic koloru nie zmieniło:)) a najlepiej benzyną ekstr. działa jak złoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Dzięki wszystkim. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a wszystko to na k7vza i djuronie 800@1100 wiec sie nie ma strachu . pózniej dokładne suszenie (własciwie benzyna sama wietrzeje) i działa jak złoto a wyglada jak nie śmigany ze sklepu Kurde jak ty podkreciles durona800 na 1100 ? Odblokowales mnoznik? Bo ja u kumpla chcialem samym fsb pokrecic i max co sie dalo to do 112 FSB tak, zebylo raptem 900 MHz. Jak ty to dalej robiles??? Prosze o pelne instrukcje. MeHow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Bruce o jakim ty rozpuszczalniku mówisz?? ja wczoraj myłem tego durnia Ftalowo-karbidowym i nic koloru nie zmieniło. a proc czyszty jak łza.(no a paste z titana to za łatwo nie chodzi) a tym rozpucholem(ftalowo-karbidowym) koszt 3 zł schodzi i nic koloru nie zmieniło:)) a najlepiej benzyną ekstr. działa jak złoto toluenem, dokladniej chodzi mi o to, ze stal sie troshke ciemniejshy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Jak odtluscic to moze plynem do mycia naczyn? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 szoruj bez strachu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Mam malutki dylemacik. Mianowicie czy można odtłuścić powierzchnie proca za pomocą spirytusu? 8) Ja do tego celu używam zmywacza do paznokci ale konkretnej firmy (Vipera zmywacz do paznokci Regenerujący bez acetonu)- to na buteleczce jest napisane. Bez acetonu żeby z plastikiem w reakcje nie wlazł i innymi rzeczami OK. TESTOWANE NA DURONACH I ATHLONACH MP i XP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a wszystko to na k7vza i djuronie 800@1100 wiec sie nie ma strachu . pózniej dokładne suszenie (własciwie benzyna sama wietrzeje) i działa jak złoto a wyglada jak nie śmigany ze sklepu Kurde jak ty podkreciles durona800 na 1100 ? Odblokowales mnoznik? Bo ja u kumpla chcialem samym fsb pokrecic i max co sie dalo to do 112 FSB tak, zebylo raptem 900 MHz. Jak ty to dalej robiles??? Prosze o pelne instrukcje. MeHow Wiesz MeHow właściwie to Normalnie :D to znaczy mam Super Serje Tego Djurona 800 mhz Anda0122 :))) na tej mojej Ecs wstawał na 124 bez zajknięcia na 133 nie chciał jak podniosłem do 1,83 wstawał na 133 ale był troszke nie stabilny to zrobiłem Vmoda na płycie i teraz śmigał na 1,9 V a dokładnie na 1,9V i na Fsb 138 pamiątki mam ustawione na 2,5,3 i to jest ma sie rozumieć szybsze od morgana 1100@1250 w tej samej konfiguracji.Mostki Zaatwione u grawera(kieyś pisałem że tak sie bał ze nic nie zapłaciłem :)) ale już wyżej Dureń nie chciał iśc .możejak by było WC i poltier to napewno by poszedł no ale narazie jest 1107 i tak super wynik temeratury 48 idle 54 streess za pomniałem dodać ze to mnożnik zostawiłem 8 bo był najstabilniejszy z fsb 138(jak skała):)) testowałem cpuburnem i bez ani jednej zwiechy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pewnie ze mozna ja czyscilem swojego durona jak mi koles za duzo pasty srebrnej walnol i sie rozlazla po calym procku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Pisane o tym bylo juz kilkakrotnie :? Poszukaj najpierw, zanim topic zalozysz. BTW, benzyna extrakcyjna rulzz, nie szkodzi prockom na 100% a zmywa wszystko. Nie ma sladow po zadnej pascie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 o tak! benzyna ekstrakcyjna rządzi! u mnie zmyła nawet gumowo-gąbkowe podpórki :lol: Pozdrawiam m. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 o tak! benzyna ekstrakcyjna żądzi! u mnie zmyła nawet gumowo-gąbkowe podpórki :lol: Pozdrawiam m. Gratulacje ! Mi jakos nie zmyla, a juz kilkakrotnie mylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niedwiedi Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Spirytus to się najlepiej nadaje do odtłuszczania powierzchni żołądka. :lol: Ja takie rzeczy zmywam bezacetonowym zmywaczem do pazurów, dotąd nie miałem z nim problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 spirytus jest dobry na wszystko :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 spirytus jest dobry na wszystko :wink: Oto madrosc ludu !!! popieram :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2002 buuuuuuuuuuuuu ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...