Walker3d Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Hehe reklama dźwignią handlu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 8O OMG co za topic :lol: :lol: :lol: Naprawde nie wiecie jak to działa, czy tylko się tak zgrywacie :lol: Weźcie sobie z kuchni łyżke i widelec. Włóżcie łyżkę (częścią do zupy, nie trzymadełkiem :lol: ) w widelec, odginając lekko dwa środkowe zęby widelca (tak żeby łyżka trzymała się między dwoma środkowymi a dwoma zewnętrznymi zębami widelca). Wyjdzie Wam coś podobnego kształtem do bumerangu :wink: . Następnie weźcie zapałkę i zatknijcie ją w widelec tak, żeby powstało coś takiego: / / <--- łyżka / / / |------+ <--- zapałka <--- widelec Teraz powieście tą konstrukcje na rogu stołu i...TADA :D Zapałka może dotykać stołu ledwie ułamki milimetra, jak dobrze ustawicie :D Pamiętam jak w podstawówce zakładałem się na stołówce, że nie powiesze łyżki i widelca na zapałce leżącej na rogu stołu bez użycia żadnego kleju i zbijałem na tym krocie :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 8O OMG co za topic :lol: :lol: :lol: Naprawde nie wiecie jak to działa, czy tylko się tak zgrywacie :lol: troche osob sie wypowiedzialo wiec chyba nie jest zle :P Weźcie sobie z kuchni łyżke i widelec. Włóżcie łyżkę (częścią do zupy, nie trzymadełkiem :lol: ) w widelec, odginając lekko dwa środkowe zęby widelca (tak żeby łyżka trzymała się między dwoma środkowymi a dwoma zewnętrznymi zębami widelca). Wyjdzie Wam coś podobnego kształtem do bumerangu :wink: . Następnie weźcie zapałkę i zatknijcie ją w widelec tak, żeby powstało coś takiego: / / <--- łyżka / / / |------+ <--- zapałka <--- widelec Teraz powieście tą konstrukcje na rogu stołu i...TADA :D Zapałka może dotykać stołu ledwie ułamki milimetra, jak dobrze ustawicie :D Pamiętam jak w podstawówce zakładałem się na stołówce, że nie powiesze łyżki i widelca na zapałce leżącej na rogu stołu bez użycia żadnego kleju i zbijałem na tym krocie :lol: :lol: niezle :lol: mozna wykorzystac na kolacji przy swiecach jak bedzie slabo szlo... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 niezle :lol: mozna wykorzystac na kolacji przy swiecach jak bedzie slabo szlo... :wink:ten pomysl z ta kolacja mnie zabil :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 niezle :lol: mozna wykorzystac na kolacji przy swiecach jak bedzie slabo szlo... :wink:ten pomysl z ta kolacja mnie zabil :D :D :D Mnie też :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 chyba reprezentujesz podobny poziom co ona :? Kolejny z problemem, z czym masz problem? Frytka to Twoja fanka czy jak, no jesli tak to przepraszam ze urazilem Twojego ukochanego idola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Mi sie jakos ten stojak malo praktyczny wydaje ;) No bo tak: wychlacie soki, wywalicie butelki a deska nadal bedzie sie turlac po mieszkaniu. Imo szkoda miejsca ;) I jeszcze jedna wada: jak siegam bo butelka ktora lezy sobie gdzies na stole luzem uzywam jednej reki. W tym przypadku zeby nie bylo lomotu ( np. jest cisza, noc i te sprawy) trzeba bedzie uzyc dwoch rak: jedna siegasz po butelka a druga przetrzymujesz deske po czym ja odkladasz na miejsce :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Bo to jest kawalek dechy z dwoma dziurami, co ma w tym byc zachwycajacego? A wina szampany i napoje trzyma sie w lodowce a nie na jakiejs idiotycznej desce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 wina w lodówce? chyba "wina" owszem powinny leżakować w niskiej temperaturze, ale bez przesady (no chyba że masz w lodówce ~ 10 st.C ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 wina w lodówce? chyba "wina" owszem powinny leżakować w niskiej temperaturze, ale bez przesady (no chyba że masz w lodówce ~ 10 st.C ) Pisze ogolnie. Nie wyobrazam sobie picia szampana czy wodki o temperaturze pokojowej np. 21C a napoje tez smakuja najlepiej im chlodniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 chyba reprezentujesz podobny poziom co ona :? Kolejny z problemem, z czym masz problem? Frytka to Twoja fanka czy jak, no jesli tak to przepraszam ze urazilem Twojego ukochanego idola [update] okej nie wazne co tu bylo napisane kilka minut przed edycja tego posta sorki mrtnt :oops: :oops: :oops: zle przeczytalem to co napisales :oops: :oops: :oops: przyznaje sie do bledu, nastepnym razem to sie nie powtorzy :oops: :oops: :oops: ajgon to co przeczytales zachowaj dla siebie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Nie chce wskazywac paluchem kto tu z siebie durnia robi panie paprotek :P tnt napisal wyraznie - "Boze gdzie tu ta cala antygrawitacja ?" I ma racje - antygrawitacji nie ma - calosc opiera sie na odpowiednim dobraniu srodka ciezkosci - sprzedawca robi wiec delikatnie ludzi w balona, bo antygrawitacji de facto nie ma ;). Nie napisal tez, ze stojak jest dobry dla frytki z bigbrothera, tylko ze ta sciema z antygrawitacja jest dla niej dobra. Ehhh... tak to jest, jak sie nie czyta uwaznie, tylko non-stop kox, kox postow :D Pozdrawiam i no offence ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Skończcie już bo to sie żałosne robi:/ Kłócić się o kawałek deski... To już nawet moja sztuczka, którą sam wymyśliłem jest imho bardziej efektowna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Chyba za bardzo sie rozpędziliśmy. Zastanówmy się nad sensem "antygrawitacji" :lol: Z tego co wyniosłem z podstawówki wiem że grawitacja to wzajemne oddziaływanie ciał między sobą poprzez przyciąganie np. ziemia swoją masą przyciąga wszystko co się na niej znajduje (dzięki temu możemy chodzić po jej powierzchni :D ) Przedrostek "anty" znaczy przeciwieństwo , antonim , a więc sformułowanie "antygrawitacyjny" znaczy że coś się wzajemnie odpycha a nie przyciąga , a ja jakoś nie widze żeby ten stojak odpychał się od podłoża i lewitował w powietrzu . Do czego zmierzam?? Chce tylko uzmysłowić że opis tej aukcji jest debilny!!! Jakiś debil który nawet nie wie co oznaczają pewne słowa (pewnie usłyszał takie słowo w TV) pisze takie bzdury. Nie wiem czy ta osoba która to sprzedaje ma niedorozwiniętą jedną półkule mózgową ale według mnie ta cała aukcja a zawłasza jej opis jest mega śmieszna. No ale ludzie to kupują . Widocznie używanie sformułowań których się samemu nie rozumie przynosi efekty i aukcja się kręci. Nawet ten topic zrobił sprzedającemu niezłą reklame no ale coż...... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Nie chce wskazywac paluchem kto tu z siebie durnia robi panie paprotek :P tnt napisal wyraznie - "Boze gdzie tu ta cala antygrawitacja ?" I ma racje - antygrawitacji nie ma - calosc opiera sie na odpowiednim dobraniu srodka ciezkosci - sprzedawca robi wiec delikatnie ludzi w balona, bo antygrawitacji de facto nie ma ;). Nie napisal tez, ze stojak jest dobry dla frytki z bigbrothera, tylko ze ta sciema z antygrawitacja jest dla niej dobra. Ehhh... tak to jest, jak sie nie czyta uwaznie, tylko non-stop kox, kox postow :D Pozdrawiam i no offence ;] okej, juz sam doszedlem ze zle przeczytalem :( n/c, ty sie nie mylisz nigdy :?: peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Chyba za bardzo sie rozpędziliśmy. Zastanówmy się nad sensem "antygrawitacji" :lol: Z tego co wyniosłem z podstawówki wiem że grawitacja to wzajemne oddziaływanie ciał między sobą poprzez przyciąganie np. ziemia swoją masą przyciąga wszystko co się na niej znajduje (dzięki temu możemy chodzić po jej powierzchni :D ) Przedrostek "anty" znaczy przeciwieństwo , antonim , a więc sformułowanie "antygrawitacyjny" znaczy że coś się wzajemnie odpycha a nie przyciąga , a ja jakoś nie widze żeby ten stojak odpychał się od podłoża i lewitował w powietrzu . Do czego zmierzam?? Chce tylko uzmysłowić że opis tej aukcji jest debilny!!! Jakiś debil który nawet nie wie co oznaczają pewne słowa (pewnie usłyszał takie słowo w TV) pisze takie bzdury. Nie wiem czy ta osoba która to sprzedaje ma niedorozwiniętą jedną półkule mózgową ale według mnie ta cała aukcja a zawłasza jej opis jest mega śmieszna. No ale ludzie to kupują . Widocznie używanie sformułowań których się samemu nie rozumie przynosi efekty i aukcja się kręci. Nawet ten topic zrobił sprzedającemu niezłą reklame no ale coż...... Pozdrawiam Nie rozumiesz (no offence) Gość, który sprzedaje ten super-hiper-ultra-zajefajny stojaczek z deseczki, doskonale wie, że opis aukcji jest debilny. Ale właśnie na coś takiego łapią się ludzie, którzy to kupują. Poprostu facet wykorzystuje, że ludzi podniecają hasła typu "antygrawitacyjny stojak" i tyle. Oczywiście niektórzy kupujący również wiedzą, że opis jest debilny, ale lubią mieć w domu takie ciekawostki, zeby np. zaszpanować przed kobietą przy wspomnianej już kolacji przy świecach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 und3r hehe domyślam się co sprzedający chciał osiągnąc poprzez swój "fachowy" opis o czym nawet pisałem na samej górze drugiej strony topicu ( :lol: jak to brzmi :lol: ) Tylko chciałem głośno i wyraźnie powiedzieć co sądze o tym "antygrawitacyjnym stojaku" aby potencjalnych kupców uchronić właśnie przed kompromitacją w stylu : zeby np. zaszpanować przed kobietą przy wspomnianej już kolacji przy świecach bo tylko taka osoba może się ośmieszyć :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Dobra EOT - zgadzamy się z sobą w kwestii tego tajemniczego stojaczka :D i niech tak zostanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 podsumowujac koles mial glowe :) sciol drzewko przed domem,wyciol kilka deseczek przewiercil 3 dziurki,zazucil kilka reklam z telezakupow mango i sprzedaje to jak swieze buleczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 podsumowujac koles mial glowe :) sciol drzewko przed domem,wyciol kilka deseczek przewiercil 3 dziurki,zazucil kilka reklam z telezakupow mango i sprzedaje to jak swieze buleczki :)i to jest wlasnie MARKETING :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Myślicie, że to jego pomysł?!? Przecież ten stojak jest na Allegro już od jakiegoś roku! Masa ludzi go sprzedaje. A propos, jak uważacie, czy gdybym wystawil na Allegro aukcje pod tytułem: ZADZIW ZNAJOMYCH - [i tutaj opisał mój trick z łyżką i widelcem :lol: :lol: :lol: ] to miałbym wzięcie :?: :twisted: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Myślicie, że to jego pomysł?!? Przecież ten stojak jest na Allegro już od jakiegoś roku! Masa ludzi go sprzedaje. A propos, jak uważacie, czy gdybym wystawil na Allegro aukcje pod tytułem: ZADZIW ZNAJOMYCH - [i tutaj opisał mój trick z łyżką i widelcem :lol: :lol: :lol: ] to miałbym wzięcie :?: :twisted: :D no napewno musialbys tylko to opatentowac zeby nikt twojego pomyslu nie podebral :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Myślicie, że to jego pomysł?!? Przecież ten stojak jest na Allegro już od jakiegoś roku! Masa ludzi go sprzedaje. A propos, jak uważacie, czy gdybym wystawil na Allegro aukcje pod tytułem: ZADZIW ZNAJOMYCH - [i tutaj opisał mój trick z łyżką i widelcem :lol: :lol: :lol: ] to miałbym wzięcie :?: :twisted: :D a w jakiej formie bys to sprzedawal :?: dzwonil bys i tlumaczyl co i jak :?: a moze film video na cd :D :D :D bo vhs to juz nie oplacalne :| pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Nieeeeee... W opisie aukcji tylko efekt bym podał, czyli: "Powieś sztućce na zapałce leżącej na kancie stołu (zapałka może dotykać stołu tylko częścią z siarką, tak że cała konstrukcja zdaje się unosić w powietrzu)" lub, lepiej... "NIEBYWAŁE ANTYGRAWITACYJNE SZTUĆCE!!!" :lol: :lol: :lol: (ludzie na to lecą :wink: ) No a potem wysyłałbym maile z opisem i rysunkiem by Paint :D Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 No dobra ale fakt faktem to nie jest zadna rewelka - np mnie sie to zupelnie nie podoba byc moze to sprawa gustu, to co tam jest fajne to nazwijmy to umownie "zludzeniem optycznym" ale fakt faktem pozostaje, jest to kawal zwyklej deski ktora jak napisal rcube co popieram jest bardzo malo uzyteczna, ma to pelnic funkcje dekoracyjną prawda? no chyba tak bo do przechowywania sie nie nadaje, a do dekoracji to moim zdaniem sie nie nadaje zupelnie, za 9,75 np w makro mozna kupic piekne wiszace zegary scienne to jest cos i jeszcze przydatne bo mamy zegar a tu mam za 15 + koszt wysylki jakąs deske dzieki ktorej zamiast postawic napoj pionowo postawimy go poziomo, swietnie zamawiam 1000 sztuk! :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Nieeeeee... W opisie aukcji tylko efekt bym podał, czyli: "Powieś sztućce na zapałce leżącej na kancie stołu (zapałka może dotykać stołu tylko częścią z siarką, tak że cała konstrukcja zdaje się unosić w powietrzu)" lub, lepiej... "NIEBYWAŁE ANTYGRAWITACYJNE SZTUĆCE!!!" :lol: :lol: :lol: (ludzie na to lecą :wink: ) No a potem wysyłałbym maile z opisem i rysunkiem by Paint :D Co wy na to? no ja chyba sobie kupie :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: heheheh :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ja tez chce taka deske :cry: Kto mi kupi taka deske bo obecnie sianka nie mam :( Cale zycie snilem a czyms takim. Kazdy fan Britney powinien taki antygrwitacyjny przedmiot miec na swoim posiadaniu :!: I wogole koledzy beda mi zadroscic i na impezie wiecej panienek poderwe :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 Ja tez chce taka deske :cry: Kto mi kupi taka deske bo obecnie sianka nie mam :( Cale zycie snilem a czyms takim. Kazdy fan Britney powinien taki antygrwitacyjny przedmiot miec na swoim posiadaniu :!: I wogole koledzy beda mi zadroscic i na impezie wiecej panienek poderwe :!:Podrywaj na mój trick z łyżką i widelcem!!! :lol: To jest bardziej efektowne i zapewniam, że wszyscy bedą zadziwieni! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 no und3r ty to reklame robisz, mowisz o tricku - ze jest. Ale jak wyglada, o co chodzi, to jzu nie powiesz :) az jestem zainteresowany i prawie kupilbym od ciebie informacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2004 no und3r ty to reklame robisz, mowisz o tricku - ze jest. Ale jak wyglada, o co chodzi, to jzu nie powiesz :) az jestem zainteresowany i prawie kupilbym od ciebie informacje :)Na poprzedniej stronie był opisany :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...