kikus Opublikowano 3 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2004 Siemka.... mam w końcu tego Radeona 9500 za 300 zł :D Jutro jade kupić do niego jakieś bardzo dobre chłodzenie... mam max 150 zł... myślałem o: http://www.nvision.pl/articles.html?0039-02 lub http://www.nvision.pl/articles.html?0039-03 W testach ten Thermaltake wygrywa ale chce waszej opini... narazie karta nie bedzie OC ale na pewno kiedyś będzie... i jeszcze pyt. Czy trzeba i czym zdjąć starą paste z chipsetu grafiki ? Z gór thx za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 ja bym wolał wziac jakis cooler procesorowy walnoc... a stara paste jak bedzie, to zalezy jaka, zdrapiesz czyms, jakimś spirytuskiem przetrzesz i powinna sie doczyscic... skad masz takiego taniego tego radka:):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hmn... ale czy procesorowy starczy ? A który z tych dwóch lepiej ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2by4 Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 gdzie dorwałeś 9500 za 300 zł? jakiej firmy jakie pamiątki ilo bitowy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 hmn... ale czy procesorowy starczy ? A który z tych dwóch lepiej ? :Dstarczy, tylko trzeba umiec zalozyc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A nie lepiej Arctic VGA Silencer?? Cena 2 razy niższa i wydajniejsze toto od tych dwóch... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 napisałem ze od kumpla :D HIS RADEON 128 ddr 128 bitów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 A nie lepiej Arctic VGA Silencer - co to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 Poczytaj sobie dosyć długi temat w tym dziale jest o tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 4 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2004 już OK, kupiłem Zalmana i boczny wentyl do niego ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...