tanaka Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 czy ten wentylator bedzie dobry do chlodzenia budy bo mam teraz zajebiste temperatury i niemoge go puscic proca na 1900+ przy takiej pogodzie:( http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6709330 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Duży, fajny i napewno strasznie głośny :( , ale jesli halas ci nie przeszkadza to biez, a jesli tak to zawsze mozesz go wyciszyc. _____________________________________________________________ Athlon Xp 1.8+, Epox 8k3a, G3 ti 200, Barracuda IV 40GB, Volcano 7+, SB LIve 5.1 reszta nie wazna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Mi on nie podchodzi. Jakis taki dziwny :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a wiecie czy mozna na tym wentylu podswietlenie zamontowac ?widzialem gdzies to na jakiejs stronie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 a wiecie czy mozna na tym wentylu podswietlenie zamontowac ?widzialem gdzies to na jakiejs stronieZasilanie: 28-56 V DC(prąd stały).trzeba bedzie sie pobawic z kabelkami zeby chodzil na 100% mocy.a podswietlane wiatraczki diodami sa na www.moded-kompz.prv.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 :arrow: mi o jakos nie pasi. zainwestuj w 'kwadratowego'. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 wshystko co papst ejst dobre, cena tesh nie za wysoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 4 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2002 mam 120x120x38 papsta 16v i jest super. Jakbys tego puscil na 12-16v tonie bylby pewnie jakis specjalnie glosny. wzialbym sam ale juz nie mam w budzie miejsca na nowe wentylatory :). Albo moze kupie zeby chlodzic czaszke w te upaly :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...